REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Fergie (nuotr. Vida Press)

Kai kurias gyvenimo negandas ar tiesiog gėdingas situacijas tiesiog norisi nuslėpti. Deja, garsiems žmonėms tai pavyksta gana retai. Mums juk norisi žinoti, kad jie – tokie patys kaip ir mes! Žiniasklaida čia prisideda visomis išgalėmis.

17

Kai kurias gyvenimo negandas ar tiesiog gėdingas situacijas tiesiog norisi nuslėpti. Deja, garsiems žmonėms tai pavyksta gana retai. Mums juk norisi žinoti, kad jie – tokie patys kaip ir mes! Žiniasklaida čia prisideda visomis išgalėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiems žvaigždūnams žurnalų puslapiuose atsidurti teko dėl to, kad... buvo apšlapinti arba patys viešumoje apsišlapino. Beje, Paris Hilton dėl šlapimo nelaikymo teko ilgai raudonuoti.

REKLAMA

Drake‘ą apšlapino bičiulio draugas

Drake‘as iš pagarbos draugui reperiui T.I. sutiko atvykti į jo filmo premjerą. Čia jis prisijungė prie bičiulio draugų kompanijos. Vienas jų, Terrance‘as Curtis Beasley, tiek ilgai „tempė“ bandydamas išvengti kelionės į tualetą, kad, galutinai prispyrus reikalui, ten nulėkti nespėjo. Vyrukas prisišlapino ne tik į kelnes, bet sukliudė ir dalį publikos, tarp jų ir superžvaigždę Drake.

REKLAMA
REKLAMA

Kanye West

Šį nutikimą spėjo aprašyti viso pasaulio žiniasklaida. Westų šeimynėlė dalyvavo žurnalo „Vogue“ fotosesijoje. Kartu su gražiąja žmona ir dukrele North tąkart Kanye pozavo įsipatoginęs ant sofos. Deja, vietoj nuostabios šypsenos šeimyninėje nuotraukoje, dukra Kanye pateikė staigmenėlę – privertė jį ši mirkti šlapimo baloje.

Fergie

Nelengva būti scenos artistu. Kad organizmas nehidratuotų, pasirodymo metu reikia išgerti nemažai skysčių. Maža to, užsimanius į tualetą, ten savavališkai pabėgti negali, juk laukia dar eilė dainų, kurias žūt būt reikia atlikti. Fergie ta pati problemėlė ištiko 2005-aisiais, kuomet ji koncertavo su grupe „Black Eyed Peas“. Deja, į tualetą išbėgti nespėjusi Fergie prisišlapino tiesiog į kelnes. Jei nematė, tai bent sužinojo apie tai visi...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kris Jenner

Kris Jenner tąkart filmavosi populiariame „Keeping Up With The Kardashians“ realybės šou. Kartu su dukra Khloe sekamos filmavimo kameromis nešinų operatorių juodvi nusprendė pasivažinėti automobiliu. Dukra pamanė, kad smagu būtų papokštauti ir įlipus į mašiną pariedėti mamai dar neįsėdus. Pokštas išdegė, Kris ėmė bėgti paskui automobilį. Situacija iš juoko mamą daugiau nei pravirkdė... „Aš ką tik prisišlapinau į kelnes“, – verkdama iš juoko rėkė Kris.

Lea Michele

Ar žinote, ką reiškia dievinti superžvaigždę ir pagaliau gauti galimybę su juo susitikti? Aktorė Lea Michele irgi spėjo atsidurti tokioje situacijoje. Mergina buvo pakviesta uždainuoti 2013-ųjų Baracko Obamos inauguracijoje į prezidentus. „Taip nervinausi, kad šlapinausi kas kelias minutes. Visur. Bičiulis aktorius Jonathanas Groffas mėgino mane nuraminti, tačiau vietoje to, kad būtų raminęs, juokino. Juokiausi tiek, kad prisišlapinau į kelnes“, – prisimena Lea Michele.

REKLAMA

Nicolei Kidman teko apšlapinti Zacą Efroną

Besifilmuojant kino juostoje „The Paperboy“, Nicole, tąkart atlikusiai gašliosios Southern Belle vaidmenį, teko apšlapinti nuo medūzos įkandimo nukentėjusį Zacą Efroną. Aktorė sakė, jog ši scena buvo pati nemaloniausia jos karjeroje. Tuo tarpu Zacas Efronas prisipažino, kad tąkart jautėsi tarsi iš jo kūno būtų išvaryta vyriška siela.

Ricky'is Martinas

Žiniasklaida per Ricky‘io Martino karjeros metus spėjo taip giliai išnagrinėti jo gyvenimą, kad jau niekam nėra paslaptis, kad sekso metu vienas didžiausių jo pomėgių – „auksinis lietus“. Taip, taip, dainininkas jaučia malonumą, kai ant jo yra šlapinamasi.

REKLAMA

Paris Hilton

Paris Hilton istorija kur kas gėdingesnė, nei visos, buvusios prieš tai. Po audringo vakarėlio įsėdusi į taksi, turtuolė prisišlapino į kelnes. „Ji buvo tokia girta, kad net pati nesuprato, jog apsišlapino“, – sakė automobilį vėliau valyti turėjęs taksistas. Nors pati šios situacijos neprisiminė, gudruolis taksistas nesibodėjo išsaugoti rankšluosčio, kuriuo valė apdergtą automobilį. Tuo tarpu Paris meldėsi, kad ši istorija kuo greičiau pasimirštų...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų