REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Mindaugas Stasiulis (nuotr. TV3)

Neabejotinai vienas ryškiausių TV3 veidų aštrialiežuvis šmaikštuolis Mindaugas Stasiulis geriausiai atsipalaiduoja gerų bičiulių kompanijoje, tačiau laikas, kai troško tapti kiekvieno vakarėlio siela, liko praeityje. „Nebeturiu noro juokauti ir kitų akyse atrodyti šaunus arba šmaikštus“, – prasitaria pašnekovas.

20

Neabejotinai vienas ryškiausių TV3 veidų aštrialiežuvis šmaikštuolis Mindaugas Stasiulis geriausiai atsipalaiduoja gerų bičiulių kompanijoje, tačiau laikas, kai troško tapti kiekvieno vakarėlio siela, liko praeityje. „Nebeturiu noro juokauti ir kitų akyse atrodyti šaunus arba šmaikštus“, – prasitaria pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Švenčių metas šou pasaulio atstovams paprastai būna įtemptas. Netrukus TV3 televizijoje stosite prie naujo projekto vairo. Nesinori sustoti ir pailsėti?

REKLAMA

- Tiesa, neseniai baigėsi didelis darbų maratonas, o dabar lyg nieko ypatingo ir nedarau. Tik dirbu ir tiek. Jeigu išeidamas į darbą pasakau, kad šią savaitę tik dirbsiu, vadinasi, ilsėsiuosi. Darbas man – tarsi poilsis. Tik kai laukia svarbus renginys, jaudintis tenka labiau. Keletą pastarųjų metų stengiuosi nepriimti visų pasiūlymų ir neprisižadėti per daug. Pastebėjau, kad neliko laisvalaikio. Padariau išvadas ir stengiuosi susikurti nedidelę oazę darbų dykumoje.

REKLAMA
REKLAMA

- Televizijos ekrane ir radijo eteryje jūs tikras linksmuolis. Tačiau ar norisi juokauti grįžus namo?

- Tai – tarsi taisyklė. Visi, kurie daug juokauja, kalba ir atrodo labai aktyvūs, grįžę namo būna labai nuobodūs. Ypač po renginių parsinešu į namus emocijas ir noriu tik ramiai pasėdėti. Atsigulęs neužmigčiau, nes išsenku emociškai. Nesuprantu, kaip paskui dar galima siautėti. Anksčiau per vakarėlius visada stengiausi būti lyderis, pritraukti kitų dėmesį. Dabar vis dažniau lieku nuošalėje. Tik susirinkus gerų draugų kompanijai galiu ir pasiautėti, bet nepažįstamiems nenoriu nieko įrodinėti. Nebeturiu noro juokauti ir kitų akyse atrodyti šaunus arba šmaikštus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Taigi tapote introvertas?

- Tikrai vis dar esu ekstravertas. Nesąmoningai stengiuosi užpildyti visas nejaukias pauzes ir jaučiuosi tarsi skolingas, turintis nutraukti tylą, kalbėti.

- Jūsų istorija, kaip vaikinas iš nedidelio kaimelio tapo vienu žinomiausių laidų vedėju, stebina. Kokia jūsų sėkmės paslaptis?

- Tikrai nežinau, ką tokio esu pasiekęs. Tik kartais lieku patenkintas savo darbu radijo eteryje, o pasiekimų televizijoje dar reikia palaukti. Tai ateities klausimas, kada tapsiu įdomiu ir savitu laidų vedėju. Kartais sėkmė mane lydi, bet geriausia draugė ir pagalbininkė – improvizacija. Tai – labai puiki dama (šypsosi). Kartais pagalvoju, kur ji yra ir kodėl neatsivežiau jos kartu į eterį. Duok Dieve, kad ji nuo manęs niekada nepabėgtų. Jeigu improvizacija dingsta, tu žuvęs. Tiesą sakant, esu tinginys ir dirbu tik dėl to, kad pasižadėjau bei turiu atlikti pareigą. Jeigu neturėčiau įsipareigojimų, tikrai tingėčiau dirbti.

REKLAMA

- Žinodamas šią savo savybę drąsiai dalijate pažadus?

- Tai tikrai man padeda judėti į priekį ir išlikti socialiu žmogumi. Kitu atveju turbūt neskaičiuočiau nei pinigų, nei laiko. Studijuodamas filologiją juokdavausi iš žmonių, kurie turėdavo daug reikalų, visur skubėdavo. Tačiau svarbu neprarasti budrumo ir saviironijos. Kartais tikrai sveika iš savęs pasijuokti ir paklausti, kur nulėkei tiek skubėdamas.

- Minėjote, kad jūsų žmona labai nemėgsta viešų renginių ir žiniasklaidos dėmesio. Ar nesulaukiate iš jos priekaištų dėl savo viešos veiklos?

REKLAMA

- Ir pats dažnai nevaikštau į tas vietas, kur susirenka daug žinomų žmonių. Negaliu gyventi tik reklamuodamas asmeninį gyvenimą, rodydamas savo buitį. Nenoriu savęs išdalinti. Tačiau to nedarau specialiai. Tai – intuityvi savisauga. Kartais smagu pamatyti savo pavardę viešojoje erdvėje, kai ką nors svarbaus padarau. Bet kai apie mane išpublikuojamas didelis straipsnis, kurį laiką jaučiuosi nejaukiai. Tarsi būčiau atidaręs savo namų duris ir leidęs viską apžiūrėti. Man patinka dėmesys, bet tik toks, kokį pats esu pasirengęs išlaikyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar sutikdamas Naujuosius metus davėte sau kokį nors pažadą?

- Nevarginu savęs išsikeltais tikslais. Tam reikia subręsti. Tik norėčiau pastebėti daugiau džiaugsmo aplinkui, pasimėgauti ir iš aplinkos surinkti visa, kas geriausia. Kartais per darbų gausą to nepavyksta padaryti.

Mindaugo Stasiulio įspūdingiausieji...

Nepaisant to, kad paprastai nemėgsta atvirauti, šou pasaulio vilkas nepabūgo pasiduoti provokacijai ir ilgai negalvodamas papasakojo, kokių prisiminimų jam kelia tam tikri žodžių junginiai.

KVAILIAUSIAS pokštas?

Nors vaikystėje melagingi skambučiai ir neatrodė tokie kvaili, tai tikrai blogiausias pokštas. Kai skambinama pranešti apie neva padėtą bombą ar kokią nors gresiančią nelaimę, tai tikra idiotiškumo viršūnė. Nors nebuvau tokių melagingų skambučių virtuozas, vaikystėje esu skambinęs ir keistais numeriais, ir telefonų knygoje ieškojęs juokingų pavardžių. Netgi dirbant radijuje man labai sunku daryti telefoninius pokštus, mulkinti žmones. Tuomet jaučiuosi labai blogai, nes ima atrodyti, kad tą žmogų labai apgaunu. Noriu iš karto prisipažinti, kas aš ir iš kur skambinu.

REKLAMA

STIPRIAUSIAS adrenalino pliūpsnis?

Tikrai aukštis! Baimės nejaučiu. Tiesiog nemėgstu aukščio. Man baisu netgi žiūrėti vaizdo įrašus, kur jauni vyrukai šokinėja nuo stogų atbrailų arba vaikšto jomis 100 m aukštyje. Nesu adrenalino mėgėjas.

LABIAUSIAI nustebinęs draugo poelgis?

Kai dirbau radijo stotyje M-1, mano gimimo dieną kolegos į darbą atvedė striptizo šokėją. Buvo tikrai netikėta savo darbo vietoje pamatyti pusnuogę moterį, kuri šoko ir savo privalumais teliuškavo man aplink veidą (juokiasi), nors to neprašiau. Pripažinkime, ankstyvą rytą tai tikrai keistas vaizdas.

REKLAMA

GERIAUSIAS pirkinys?

Mėgstu vaikščioti po parduotuves, bet geriausią pirkinį įsigijau, kai man buvo 15 m. Tuomet už pirmus uždirbtus pinigus nusipirkau 2 kasečių magnetofoną. Šiandien mane gali nustebinti nebent koks nors gražus buriavimui skirtas daiktas.

BLOGIAUSIA dovana?

Tai atvejis, kai gerai nepažįstamam žmogui dovanojamas koks nors drabužis, batai ar kitas asmeninis daiktas. Gavus tokią dovaną apima siaubingas jausmas. Kartą giminaičiai iš Ukrainos man atvežė tokią statinę, kuri neva tinka ir alui, ir saldainiams laikyti. Ji buvo klaiki, bet priimdamas apsimečiau, kad dovana man labai patinka, nes dovanota nuoširdžiai. Įteikti asmenišką dovaną vis dėlto yra sunku. Kartais geriau rinktis dovanų čekį. Be abejo, smagu, kai nustebina, bet tuomet jaučiuosi skolingas. Ir per didžiąsias šventes man sunku pripirkti visiems dovanų, nes nemoku nei jų įteikti, nei priimti. Nelabai mėgstu daryti siurprizus. Tai arba mano minusas, arba tiesiog neutrali pozicija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DIDŽIAUSIA pinigų suma?

Išvažiavęs studijuoti į Vilnių keletą savaičių dirbau statybose, kur uždirbau 800 Lt. Žinojau, kad nemažą jų dalį galėsiu išleisti drabužiams, savo poreikiams. Prieš 16–17 m. man tai buvo nesuvokiama pinigų suma.

GRAŽIAUSIA moteris?

Man nepatinka, kai žmonės atsako, kad tai žmona arba draugė. Jie riboja savo pasirinkimą ir pataikauja. Pirmiausia į galvą šovė keletas aktorių, bet sunku prisiminti jų pavardes. Man graži moteris yra žavi, seksuali ir natūraliai daili. Ji turi turėti ir gražią krūtinę, ir užpakaliuką. Tai vyrai tikrai pastebi, tačiau Angelina Jolie man nėra seksuali.

REKLAMA

ĮSIMINTINIAUSIAS pirmas kartas?

Pirmas kartas buriuojant. Tada kilo nedidelė audra. Labiau audronė (juokiasi). Yra keletas bičiulių įgulų, kurios priima į kompaniją, leidžia pabūti laive. Plaukimas jachta man – didelis džiaugsmas.

GĖDINGIAUSIAS prisiminimas?

Kartą vaikystėje su draugais, vaidindami specialiuosius agentus, iš kaimyno pašto dėžutės nugvelbėme laišką ir išsikėlėme sau misiją jį paslėpti. Silpnų nervų draugas mus įskundė. Buvo gėda ir prieš tėvus, ir prieš aplinkinius žmones. Atrodo, kad nieko labai kalto, bet tai liko atmintyje ilgam laikui.

REKLAMA

MĖGSTAMAUSIAS aksesuaras?

Man labai patinka segėti laikrodį, nors šiandien jis yra tik aksesuaras. Neseniai nusipirkau tokį, kuris matuoja širdies ritmą, rodo, kur yra šiaurė, bet mobiliajame telefone vis tiek dešimteriopai daugiau funkcijų. Visada pastebiu kitų žmonių laikrodžius. Dar vaikystėje tėvas paaiškino, kad vyrui labai svarbu turėti laikrodį.

GARDŽIAUSIAS patiekalas?

Jūrų gėrybės. Labai jas mėgstu. Nesu didelis specialistas, bet jų visada noriu ir greitai pakeptos, pačirškintos man labai skanios. Ir pats vieną kitą marmalą gebėčiau padaryti. Kartais ir kepsnį galiu iškepti. Nesu geras kulinaras, bet šį bei tą galiu padaryti ir nesėdžiu virtuvėje, kai kiti gamina.

REKLAMA
REKLAMA

Karolina Marcinkevičiūtė, savaitraštis „Prie kavos“

Dosjė

Gimimo data ir vieta – 1980 02 25 Pupinių kaimas, Žemaitija.

Amžius – 35 m.

Zodiako ženklas – Žuvys.

Šeiminė padėtis – vedęs.

Karjera – vienas žinomiausių televizijos ir radijo laidų vedėjų. Dirba radijo stoties M-1 programų direktoriumi ir laidų vedėju. TV3 televizijoje vedė projektus „Chorų karai“, „Lietuvos talentai“ ir „Šuolis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų