REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos užkulisiai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Trečiajame nacionalinės „Eurovizijos“ etape susikovė 12 dalyvių – tarp jų ir balsingoji atlikėja Neringa Šiaudikytė, kuri pastaruoju metu scenoje vis dažniau pastebima kaip solo atlikėja.

59

Trečiajame nacionalinės „Eurovizijos“ etape susikovė 12 dalyvių – tarp jų ir balsingoji atlikėja Neringa Šiaudikytė, kuri pastaruoju metu scenoje vis dažniau pastebima kaip solo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsi moteris atliko komisiją be žado palikusią dainą „Never knew love“. Lyrišką dainą jai sukūrė švedų komanda, o jos atlikimas buvo palydėtas gausiomis žiūrovų ovacijomis.

REKLAMA

„Kai dainavo Neringa, aš iš tikrųjų patikėjau jos meile. Kadaise, tai buvo viena iš merginos grupės vokalisčių, tačiau pradėjusi solinę karjerą, ji tapo tikra profesionalė. Jaudulys jai nekiša kojos, daina labai graži, kurioje ji gali parodyti savo balsą“, - taip Neringos pasirodymą vertino vienas iš žiuri narių, „Eurovizijos“ veteranas Darius Užkuraitis.

Jam pritarė ir ne ką mažiau kompetentingas Ramūnas Zilnys: „Esu sužavėtas. Neringa – atkakli „Eurovizijos“ dalyvė. Šis jūsų bandymas, mano nuomone, yra vienas stipriausių šūvių. Kol kas tai geriausias pasirodymas. Manau, šįvakar jūs save įrašėte į labai rimtų pretendentų sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Užkulisiuose sutikta Neringa nestokojo geros nuotaikos ir neslėpė, kad labiausiai ją nudžiugino komisijos verdiktas.

- Daugelis pastebėjo, kad vis dažniau scenoje pasirodote kaip solo atlikėja. Galbūt už to slypi kažkokie pokyčiai jūsų gyvenime ar viskas gerai su merginų grupe?

- Viskas tvarkoj su grupe, tiesiog, kaip ir sakau būna tam tikri etapai. Manau visos merginų grupės paliudytų, jog visos jų narės turi ir solines veiklas. Vienais etapais galbūt pasitaiko taip, kad yra daugiau solinės veiklos, projektai ir kiti renginiai. Šiuo metu šmėžuoju viešumoje daugiau viena, tačiau jokių didelių pasikeitimų nėra. Todėl mūsų gerbėjai gali būti ramūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kas naujo jūsų gyvenime?

- Esu labai šokiruota, žinoma gerąja prasme. Be galo džiaugiuosi šiandieniniais komisijos įvertinimais. Dėl to, kad tai tikrai paglostė širdį labai smarkiai, vadinasi, ne be reikalo aš tiek stengiuosi. Bandau, krentu ir vėl keliuosi. Ir tai tikrai pasiteisina, nes su kiekviena akimirka augu. Šis projektas yra vienas iš būdų tobulėti toliau ir prisijaukinti savo klausytoją.

Šiandien esu labai laiminga. Ypatingai po tokių komentarų, kurie tik įkvepia dirbti toliau ir stengtis dar geriau pasirodyti.

- Labai atsakingai ruošiatės šiam projektui...

- Be abejo, aš kiekvienais metais ruošiuosi. Tai yra ketvirtas mano kartas „Eurovizijoje“, kuomet jaučiu, kad galiu žengti į šią sceną. Nedarau pertraukų ir nematau dėl ko. Kaip ir sakau, kiekvienas konkursas duoda kažką gero ir, žinoma, patirties.

REKLAMA

- Tikite savo daina?

- Taip, labai. Daina man labai tinka. Tikrai nesu iš tų atlikėjų, kurie mėgsta girtis savo daina. Tačiau giliai širdyje, aš ja labai tikiu, nes ji yra lyrinė, o šios mano pusės žmonės nėra matę daug. Nors iš tiesų, esu būtent šito žanro atlikėja, labai mėgstu lėtas, baladines dainas. Ir šiandien, matau, jog mano pasirinkimas pasiteisino. Šis lyriškumas, manau, turi skleistis vis daugiau, juo labiau, kai matau, kad tai yra teigiamai įvertinama.

- Šiemet dalyvauja stiprūs varžovai – ar nebijote konkurencijos?

- Ne, konkurencijos nejaučiu. Bent jau mūsų pogrupyje yra tie žmonės, kurie jauni ir talentingi. Beveik visi esame susitikę praeityje kituose projektuose. Čia labai draugiška atmosfera, žinoma, viduje, mes kiekvienas kovojame už save, tačiau, kol kas, dar nemačiau, kad kas kam rautų plaukus (juokiasi).

REKLAMA

- Žiūrint į ateitį, galbūt nusimato nauji darbai, pokyčiai ir ar vis dar matote save scenoje?

- Taip, vis dar matau save scenoje. Planuoju netgi muzikines studijas, tačiau ne Lietuvoje, o užsienyje. Kol kas apie tai daug kalbėti nenoriu, nes įstoti nėra lengva. Muzika – mano gyvenimo meilė ir net nežadu sustoti. Aš ir toliau muzikuosiu iki grabo lentos. Žinoma, gal kai kursiu šeimą, natūraliai viską reikės mažinti...

- Užsiminėte apie šeimą – galbūt jau planuojate šeimos pagausėjimą?

- Kadangi esu susižadėjusi, tai natūralu, jog galvoje yra kažkokie apmąstymai, planai, vestuvės. Apie šeimos pagausėjimą... na čia kaip Dievas duos, kol kas neplanuojame šiuo metu, nes mano gyvenime yra tikrai labai daug veiklos ir nebūtų kada. Dar norisi pasidžiaugti laisve ir nepriklausomybe. Bet ateityje, žinoma tokie planai bus. Esu labai šeimyniška moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų