REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Telšių apskrities policiją išaiškino plėšimą, kurio metu nukentėjo dirbti į Telšius atvykęs Lenkijos pilietis.

 Telšių apskrities policiją išaiškino plėšimą, kurio metu nukentėjo dirbti į Telšius atvykęs Lenkijos pilietis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiųjų metų lapkričio 28 dieną į Telšius dirbti atvykęs 21-erių Lenkijos pilietis buvo nemaloniai sutiktas vietinių gyventojų. Apie 21 val. užėjęs į parduotuvę ir nusipirkęs du butelius alkoholinių gėrimų, vyras sutiko du jaunuolius, su kuriais, neįtardamas nieko blogo, pasuko kartu išgerti.

REKLAMA

Trijų vyrų kompanijoje išgėrus butelį degtinės, lenkas norėjo grįžti į viešbutį, tačiau kartu buvę nepažįstamieji primygtinai prašė dar vieno butelio alkoholio. Šiam atsisakius tęsti išgertuves, telšiškiai butelį nusprendė atimti jėga. Po smūgių į įvairias kūno vietas, Lenkijos pilietis liko be striukės, kurios kišenėse buvo butelis degtinės, mobiliojo ryšio telefonas ir piniginė su pinigais (apie 100 eurų) bei asmens dokumentais.

REKLAMA
REKLAMA

Apšvarintas Lenkijos pilietis svečioje šalyje sunkiai dėstė įvykio aplinkybes, tačiau vertėjo pagalba atkūrus to vakaro įvykių eigą, situacija pareigūnams tapo aiški. Žinodami trijulės judėjimo kelią ir visiškai neturint informacijos apie įtariamuosius, pasitelkus vaizdo stebėjimo kameras ir kitas priemones, buvo nustatyti ir atpažinti galimi įtariamieji.

Kaip pranešė policija, sustačius ir suradus 19-kos ir 25-erių metų telšiškius, įtariamus įvykdžiusius nusikalstamą veiką, pareigūnams pavyko rasti ir iš Lenkijos piliečio atimtus daiktus: striukę, mobiliojo ryšio telefoną, asmens dokumentus. Visi daiktai bus grąžinti šiuo metu gimtojoje šalyje esančiam savininkui, kuris Žemaitijos sostinę artimiausiu metu vėl aplankys.

Anksčiau teistam, policijai žinomam 25 metų vyrui ir su teisėsauga reikalų dar neturėjusiam 19-mečiui už plėšimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų