REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šeštadieno vakarą pirmą kartą šiais metais Eurovizijos nacionalinėje atrankoje pasirodysiantis Jurgis Brūzga pristatys konkursinę dainą „Hold on”.

Jau šeštadieno vakarą pirmą kartą šiais metais Eurovizijos nacionalinėje atrankoje pasirodysiantis Jurgis Brūzga pristatys konkursinę dainą „Hold on”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas atskleidžia, jog pasirodymas bus skiriamas Krašto apsaugos savanorių pajėgų įkūrimo 25-mečiui paminėti. „Pats esu karys savanoris ir tokiu būdu noriu pasveikinti visus savo kolegas“, – sako Jurgis.

REKLAMA

Jurgis Brūzga pasakoja, jog daina „Hold on“ yra apie vidinę neapykantą, kurios gausu daugelio žmonių širdyse. „Mes labai mėgstame žiniasklaidoje aprašomus kriminalus, problemas. Visus šiuos neigiamus dalykus dedamės į giliausias širdies kerteles ir nešiojamės su savimi.

Tos problemos kaupiasi ir pavirsta į vidinį pyktį, iš kurio ir kyla daugybė konfliktų“ , – mintimis dalijasi atlikėjas. Pasak jo, ši daina yra kvietimas susitaikyti su savimi, nuraminti vidinį nerimą. „Daina „Hold On“ man yra tarsi išpažintis“ , – atvirauja Jurgis.

REKLAMA
REKLAMA

Dainos tematika atspindi daugelį šiuo metu pasaulyje vykstančių neramumų. Jurgis teigia, jog savo pirmąjį pasirodymą Eurovizijos nacionalinėje atrankoje jis nori skirti būtent tiems žmonėms, dėl kurių galime jaustis saugūs.

„Artėja Krašto apsaugos savanorių pajėgų įkūrimo 25-mečio šventė, o ir pats esu karys savanoris. Tad šio šeštadienio pasirodymas yra skiriamas būtent savanorių pajėgoms”, – sako atlikėjas.

Daina „Hold On“ Jurgiui Brūzgai svarbi ir tuo, jog tai – vienas iš nedaugelio jo ir žmonos Akmėjos bendrų kūrinių. „Džiaugiuosi, jog žodžius kūrė mano žmona, daina man tampa dar artimesnė. Mes esame tikrai neblogas šeimyninis duetas” , – šypsosi Jurgis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjas pasakoja, jog šiam pasirodymui buvo ruoštasi išties nemažai. „Šiais metais atrankoje dalyvauju su savo daina, tad nuo pat pirmos laidos noriu ne tik dainuoti, bet ir sukurti gerą pasirodymą. Daug repetavome, kūrėme choreografiją bei galvojome, kaip viską perteikti kuo įdomiau, netikėčiau“, - sako Jurgis Brūzga.

Pasak atlikėjo, jis, kartu su komanda, kiekvieną laidą stengsis paruošti vis įspūdingesnį pasirodymą bei pateikti daugiau staigmenų. O šį šeštadienį, pasirodymą skirdamas savanorių pajėgoms, Jurgis kviečia ne tik palaikyti jį Eurovizijos nacionalinėje atrankoje, bet ir skatina jaunus žmones jungtis į Krašto apsaugos savanorių pajėgas.

„Labai gerbiu visus, pasiryžtančius savanoriauti kariuomenėje. Nors pats esu linkęs vengti konfliktų, bet kilus grėsmei mano šeimai ir artimiesiems, būčiau pasiruošęs juos ginti. Manau, jog pasiruošęs turi būti kiekvienas“, - sako Jurgis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų