REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Reperis Ironvytas  (nuotr. Organizatorių)

Muzikantas, verslininkas ir sportininkas Vytautas Medineckas savo dosjė netrukus papildys nauju įrašu. Raumeningasis reperis ryžosi išmėginti jėgas barmeno amplua.

21

Muzikantas, verslininkas ir sportininkas Vytautas Medineckas savo dosjė netrukus papildys nauju įrašu. Raumeningasis reperis ryžosi išmėginti jėgas barmeno amplua.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šįvakar Ironvytas pradės naują 2016-ųjų sezoną projekte „Žvaigždė už baro“. Nemažą dienos dalį sporto salėje praleidžiantis atletas žino, kaip svarbu sportininkams gerai išsimiegoti. Vis dėlto artimiausią naktį atlikėjas nusiteikęs nesudėti akių, mat iki paryčių dirbs klube „Basement by BarBar’a“.

REKLAMA

„Barmeno darbą tikrame kokteilių išbandysiu pirmą kartą. Tik mokyklos ir studentavimo laikais draugų kompanijose yra tekę daryti kažką panašaus. Dabar mano kokteiliai dažniausiai būna baltyminiai, o ne alkoholiniai, – juokiasi raumenų kalnu neretai pavadinamas atletas. – Išmoksiu nemažai naujo. Tikiu, kad lankytojai mano pastangas įvertins.“

Vilnietis pažėrė komplimentų laikinajai sostinei, į kurią pastaruoju metu jo keliai atveda itin dažnai: „Kauno publika yra ypatinga. Kartais net juokauju, kad šis miestas mus labiausiai myli visoje Lietuvoje. Nuo praėjusio rudens daugiausia koncertavome būtent Kaune. Šio vakaro pasirodymas bus jau šeštasis per paskutinį pusmetį. Kaip visuomet, atvykstu su dideliu malonumu, nes esu tikras, kad viskas bus tiesiog super.“

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar sukdamasis už baro nežada paimti į rankas mikrofono, Ironvytas neskuba ištarti „ne“. Anot jo, viskas priklausys nuo publikos nusiteikimo. Jei vakarėlio atmosfera pasieks atitinkamą karčio lygį, reperis žada mainais už audringą palaikymą susirinkusiems padovanoti kūrinį iš neseniai pasirodžiusio albumo „Pirmas“.

Drauge su naujoku dirbsiantys geriausiais Lietuvoje pripažinti „Baro vilkai“ debiutuojančiam kolegai turės atlaisvinti nemažai vietos, mat Ironvytas pretenduoja tapti stambiausio sudėjimo dalyviu projekte „Žvaigždė už baro“. Renginio organizatoriai juokais svarsto galimybę artimiausio vakaro šeimininkui skirti raumeningiausiojo titulą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo praėjusių metų rugsėjo už baro jėgas išbandė jau kelios dešimtys muzikantų, aktorių, šokėjų, humoristų ir kitų pramogų pasaulio atstovų. Jų šėlionės įamžintos iškalbingame vaizdo klipe:

Daugiausia kokteilių per vakarą pagaminusi įžymybė pretenduoja į pagrindinį prizą – atostogų kelionę prašmatniame užsienio kurorte. Praėjusių metų renginių maratoną savo elegantišku pasirodymu pabaigė „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų