REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Kaip į vestuves: geriausi ir blogiausi „Auksinių gaublių“ suknelių pasirinkimai (nuotr. Vida Press)

Ryškiausios Holivudo žvaigždės sekmadienį ant „Auksinių gaublių“ raudonojo kilimo spinduliavo kerintį žavesį ir akinantį spindesį. Štai keletas tendencijų:

40

Ryškiausios Holivudo žvaigždės sekmadienį ant „Auksinių gaublių“ raudonojo kilimo spinduliavo kerintį žavesį ir akinantį spindesį. Štai keletas tendencijų:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

NUOGŲ PEČIŲ ELEGANCIJA

Gina Rodriguez , kuri už darbą seriale „Jane the Virgin“ pernai laimėjo „Auksinį gaublį“ kaip geriausia komedijos aktorė ir kuri šiemet vėl buvo nominuota, skleidė energiją su safyro mėlio suknia be petnešėlių, kurią sukūrė Zacas Posenas, be to, turėjo puikų aksesuarą – savo tėtį.

REKLAMA

„Dauntono abatijos“ žvaigždė Joanne Froggatt, nominuota už antraplanį vaidmenį šiame itin populiariame televizijos seriale, pasirinko blyškiai mėlyną „Reem Acra“ suknią be petnešėlių ir su drąsia iškirpte.

Komikė Amy Schumer, kurios hitu tapęs filmas „Be stabdžių“ buvo nominuotas geriausios komedijos kategorijoje, pademonstravo baltos ir juodos spalvų „Prabal Gurung“ suknią su kišenėmis, o popdeivė Lady Gaga, pelniusi geriausios aktorės apdovanojimą už darbą „Amerikietiškoje siaubo istorijoje“ (American Horror Story: Hotel), įkvėpimo pasisėmė iš Marilyn Monroe ir pasirinko figūrą pabrėžiančią juodą „Versace“ suknią bei atitinkamą šukuoseną.

REKLAMA
REKLAMA

AKINAMI BLIZGUČIAI

Brie Larson , kuri už darbą juostoje „Kambarys“ (Room) atsiėmė geriausios draminio filmo aktorės apdovanojimą, pribloškė aukso žvyneliais žėrinčia, už kaklo surišta ir ties liemeniu iškarpyta suknele iš „Calvin Klein“.

Julianne Moore  žėrėjo nuo galvos iki kojų su tamsiai mėlyna, žvyneliais puošta Tomo Fordo suknele ir buvo įsikibusi pačiam Tomui Fordui į parankę.

IŠKIRPTĖS – ITIN GILIOS

Viola Davis, „Emmy“ laureatė ir „Gaublių“ nominantė iš ABC serialo „Kaip išsisukti įvykdžius žmogžudystę“ (How to Get Away with Murder), nedaug ką paliko vaizduotei su mėlyna „Marchesa“ perregimomis rankovėmis ir sidabro spalvos dekoru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Popmuzikos žvaigždė Katy Perry taip pat pasirodė su drąsia iškirpte. Šiemet itin madingos rožinio kvarco spalvos suknelę sukūrė „Prada“.

Tuo tarpu NBC dramos „Blindspot“ žvaigždė ir viena sekmadienio apdovanojimų įteikėjų Jaimie Alexander apstulbino madistes smaragdo ir juodos spalvų „Genny“ suknia su geometriniais raštas ir – gilia, plačia iškirpte.

(IŠ DALIES) SANTŪRI ELEGANCIJA

Alicia Vikander, kuri buvo nominuota už du vaidmenis – „Danų merginoje“ (The Danish Girl) ir „Ex Machina“ – atrodė nežemiška su klostuota balta deivės suknia iš „Louis Vuitton“, kuri ties kaklu buvo puošta raukiniais ir kone visiškai apnuogino nugarą.

REKLAMA

Jennifer Lawrence, kuri už darbą „Džojoje“ (Joy) buvo pagerbta kaip geriausia komedijos aktorė, padarė įspūdį su aiškios struktūros, kolonos formos raudona suknia iš „Dior“, kuri dėl prakirpimų šonuose parodė ir šiek tiek nuogo kūno.

Jennifer Lopez  ryškiai geltona „Giambattista Valli“ suknia buvo su kone begaliniu skeltuku ir neslėpė smarkiai nurudintų kojų, bet dėl pelerinos daugmaž slėpė visa kita. Įvaizdį užbaigė kaip gyvatėlė aplink kaklą susirangęs deimantų vėrinys.

PELERINOS

Pelerinų tendencija, kurią 2012 metais per „Oskarus“ pradėjo Gwyneth Paltrow, o 2014 metais per „Auksinius gaublius“ pratęsė Lupita Nyong'o, šiemet išlieka tokia pat ryški ir šį sekmadienį niekas jai neatstovavo įspūdingiau už Jane Fondą .

REKLAMA

„Nežinau, kaip norit tai vadinti, bet tai buvo neįtikima“, – sakė žurnalo „InStyle“ mados naujienų redaktorius Ericas Wilsonas (Erikas Vilsonas), turėdamas omenyje šios aktorės pasirinktos „Yves Saint Laurent Couture“ suknios raukinius, kuriems atsvarą suteikė ir puikiai aktorės figūrą pademonstravo siauras sijonas.

NEĮPRASTI PASIRINKIMAI

Cate Blanchett mados redaktoriams įtiko pasirinkusi, pasak jų, „tokią neįprastą“ rausvos spalvos suknelę iš „Givenchy Haute Couture“ – taipogi su pelerina, kutais ir siuvinėjimais.

Connie Wang iš Refinery29.com. sakė: „Tarsi kaubojė iš rodeo būtų susitikusi „Didįjį Getsbį“ ir „Mano mažąjį ponį“. Tai buvo beprotiška, bet ji su ja atrodė kaip princesė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų