REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
82
Žvaigždės (nuotr. Fotolia.com)

Kiekvieną žiemos naktį žvaigždės danguje beria patarimus žmonėms. Tačiau, ar nors kartą įsiklausėte, ką jos gali papasakoti apie jūsų likimą?

82

Kiekvieną žiemos naktį žvaigždės danguje beria patarimus žmonėms. Tačiau, ar nors kartą įsiklausėte, ką jos gali papasakoti apie jūsų likimą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Net nedidelės problemos darbe ar nesklandumai asmeniniame gyvenime privers pasijaudinti. Todėl būkite atidūs smulkmenoms, atliekamų darbų kokybei – tai padės užbėgti nemalonumams už akių. Stenkitės likti korektiški kolegų atžvilgiu. Saugokite sveikatą.

REKLAMA

Tauras

Galite tapti partnerių ir kolegų žioplumo auka, todėl reikėtų viską daryti patiems ar bent jau tikrinti. Galimi nesusipratimai tarp dalykinių partnerių, taip pat sutuoktinių.

Dvyniai

Sunkus laikas: nepasiduokite pagundai į viską nusispjauti. Toks netikęs pasaulis jums pasirodys tik šiandien.

Vėžys

Nors diena itin nepalanki, jums pakaks supratingumo, kaip išvengti kritinės situacijos bendraujant, dirbant, keliaujant. Galimos problemos dėl per didelio ambicingumo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mokėkite laiku nusileisti tiek darbe, tiek namuose ir nieko iš kitų nereikalaukite.

Mergelė

Nepervertinkite savo sugebėjimų, įsiklausykite į artimųjų ir draugų įspėjimus, abejones. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms.

Svarstyklės

Nesmagus metas, kai imama nerimauti be aiškios priežasties. Geriausia būtų likti namie ir ilsėtis. Saugokite savo turtą bei sveikatą.

Skorpionas

Nepasiduokite jokioms provokacijoms: tai gali ne tik užkirsti jums kelią į sėkmę, bet ir sunaikinti tai, ką jau turite. Ir niekur neskubėkite – šiandien impulsyvumas pakenks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kas jus šiuo metu jaudina, ko jums dabar norisi, gali būti netikra (arba nebūtina). Kad vėliau netektų gailėtis, likite asketiški. Jokių priekaištų sutuoktiniui, mylimam asmeniui.

Ožiaragis

Pasistenkite labiau susikaupti ir mažiau kalbėti, juolab žadėti – dėl neapgalvotų veiksmų pakliūsite į bėdą.

Vandenis

Labiau pasirūpinkite savimi: negeras laikas jaudintis, išgyventi. Nesistebėkite, jei teks išgirsti priekaištų ne tik darbe, bet ir iš artimųjų. Šiandien aplinkiniai bus linkę nepastebėti jūsų nuopelnų.

Žuvys

Dabar jūs stiprūs ir sumanūs, galite net kitiems padėti. Vis dėlto nepraraskite atidumo ir budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis: jokių avantiūrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų