REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Penktadienį, Eurolygos „Top 16“ etape „Brose“ arenoje į kovą stojo Bambergo „Broske Baskets“ (0/1) ir Kauno „Žalgirio“ (0/1) klubai. Kauniečiai išvykoje patyrė dar vieną skaudų pralaimėjimą rezultatu 63:96 (13:24, 16:25, 23:22, 11:25).

REKLAMA
REKLAMA

Bambergo „Broske Baskets“ 96:63 Kauno „Žalgiris“

Startiniai penketukai:

Bambergo „Brose Baskets“: N.Melli, N.Zisis, B.Wanamaker, E.Harris, D.Miller.

Kauno „Žalgiris“: M.Pocius, M.Kalnietis, P.Jankūnas, I.Vougioukas, E.Ulanovas.

Rungtynių eiga:

Ketvirtas kėlinys:

Nesužaidus pusė kėlinio, šeimininkai ketvirtą kėlinį laimi 16:5, o pirmauja jau 30 taškų, 87:57.

REKLAMA

„Brose Baskets“ ketvirtąjį kėlinį pradėjo spurtu 7:0 ir likus žaisti 8 minutes kauniečiai atsilieka 52:78.

Trečias kėlinys:

Kauniečiai nesugebėjo dar labiau sumažinti skirtumo, o prieš lemiamą ketvirtį Bambergo krepšininkai turi 19 taškų persvarą, 71:52.

Sužaidus nepilna pusę trečiajame kėlinyje kauniečiai šiek tiek sumažino atsilikimą, tačiau šeimininkų persvara ir toliau išlieka saugi, 56:40.

Antras kėlinys:

Bambergo „Broske Baskets“ ekipa ir toliau mindžioja atvykėlius iš Lietuvos. Bambergo krepšininkai po dviejų kėlinių pirmauja 20 taškų, 49:29.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame kėlinyje sužaidus virš keturių minučių Bamburgo krepšininkai ir toliau sėkmingai tolsta nuo žalgiriečių. Šeimininkai priekyje 40:21.

Pirmas kėlinys:

„Žalgirio“ krepšininkai iki kėlinio pabaigos taip ir nerado priešnuodžių varžovų puolimui, o atakuodami patys stebuklų nedarė. Po pirmojo kėlinio Lietuvos čempionai atsilieka 13:24.

Praėjus pusei kėlinio žalgiriečiai pagaliau pelnė pirmuosius taškus, tačiau ir toliau atsilieka šešiais taškais, 5:11.

Kauniečiai labai nesėkmingai pradėjo rungtynes. Sužaidus kiek daugiau nei tris minutes „Brose Baskets“ krepšininkai spurtavo 8:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Situacija prieš rungtynes:

Abi ekipos „Top 16“ etapą F grupėje pradėjo pralaimėjimais. Žalgiriečiai namuose 68:89 nusileido Vitorijos „Laboral Kutxa“ komandai, o „Brose Baskets“ išvykoje 79:82 pralaimėjo Madrido „Real“ krepšininkams.

Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Ianas Vougioukas prieš rungtynes negailėjo pagyrų varžovams iš Vokietijos: „Praėjusį sezoną žaidžiau Vokietijoje ir žinau, kad jų krepšinyje šiuo metu vyksta pakilimas. „Brose Baskets“ yra Vokietijos čempionai, o Bamberge žaisti visada yra sunku. Jie gali kontroliuoti žaidimo tempą, turi stiprią sudėtį ir patyrusį trenerį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų