REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas, kuris pakeis jūsų nuotaiką: tikimės, kad į gerą pusę

Sausio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Lydės sėkmė, kad ir kuo užsiimsite. Palankus laikas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi. Tai gera proga užmegzti romantiškus santykius su jums patinkančiu asmeniu. Gera proga atnaujinti nutrūkusį meilės ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ne viskas gali patikti, bet dažniausiai nervinsitės dėl niekų. Tai laikas, kai aplinkiniams įtikti lengvai nepavyks. Tad stenkitės darbe nepriekabiauti prie kolegų, atlaidžiau reaguoti į klientų pageidavimus.

REKLAMA

Dvyniai

Spręskite problemas iš esmės, nesismulkinkite ir nesižeminkite priekabiaudami dėl senos skriaudos ar nežymios naudos. Galite sužinoti įdomių, net prieštaringų dalykų apie sau artimus, brangius žmones.

Vėžys

Jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali bet kuriuo momentu išsiveržti ir tapti naujo jūsų gyvenimo pagrindu, pradžia. Būkite atidesni, pagarbesni savo šeimos narių nuomonei.

Liūtas

Sėkmingas metas: jūsų galimybės plečiasi. Šios dienos pasiūlymus verta priimti. Turite progą išspręsti problemą, atsiradusią prieš savaitę. Naudingi susitikimai su žmonėmis iš toli ar tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Palanki diena kelionėms, viešnagėms.

Mergelė

Jūsų sumanymai bus vertingi. Palanku kreiptis moterims į vadovybę su pasiūlymais, pageidavimais. Būkite atkaklūs ne tik tvarkydami dalykinius reikalus – siekite mylimo asmens pripažinimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų