REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
B. Spears, J. Bieberis, Snooki (nuotr. Instagram)

Tikriausiai manote, kad gyvenimas su žvaigžde būtų įdomus, prabangus ir stilingas? Deja, ne visi garsūs žmonės būtų puikūs kambariokai. Štai prasčiausiųjų šešetukas:

54

Tikriausiai manote, kad gyvenimas su žvaigžde būtų įdomus, prabangus ir stilingas? Deja, ne visi garsūs žmonės būtų puikūs kambariokai. Štai prasčiausiųjų šešetukas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Miley Cyrus

Prireiktų tik žvilgtelėti į Miley Cyrus „Instagram“ puslapį ir taptų aišku, kodėl šios žvaigždės kambarioku tapti neverta. Taip, ji linksma, mėgsta vakarėlius, tačiau ši asmenybė yra ir be galo kūrybinga. Įsivaizduokite karoliukais nubarstytus namus, blizgučiais nusėtus kilimus ir lipdukais apklijuotas spintas. Be to, Miley dievina gyvūnus – augina būrį šuniukų ir kiaulę.

REKLAMA

Justinas Bieberis

Justinas Bieberis nemažai šunybių yra prikrėtęs kaimynams. Tai kaip su žvaigžde galėtų išgyventi kambariokas? Žvaižgdės namuose gausybę kartų lankėsi pareigūnai, mat Justinas tiesiog apsėstas muzikos ir garsaus jos skambesio. Žodžiu, nei ramybės, nei laiko pasimokyti, paskaityti, galų gale pailsėti.

Gwyneth Paltrow

Jeigu su kitomis žvaigždėmis sugyventi sunku būtų dėl prastos higienos, tai Gwyneth erzintų dėl neeilinio pedantiškumo. Šią savybę aktorė paveldėjo iš savo tėčio. Namuose negali būti nė dulkelės.

REKLAMA
REKLAMA

Megan Fox

Kas nenorėtų turėti tokios gražios ir įdomios kambariokės kaip Megan Fox? Deja, nespręskime apie žmogų vien iš išvaizdos. Megan Fox pasižymi gana prasta asmenine higiena. Aktorė pati prisipažino, kad gyventi su ja niekam nepatiktų. Patikino, kad visai nesitvarko, kur pakliūva mėto drabužius ir kartas nuo karto pamiršta nuleisti vandenį tualete.

Nicole Snooki Polizzi

Kad žymioji Snooki nepasižymi polinkiu tvarkytis matė visi tie, kuriems yra tekę matyti bent kelis realybės šou „Jersey Shore“ epizodus. To paties šou dalyviams ji iškart prisipažino, kad yra slunkė. Kolegas pašiurpino ir išskirtinė žvaigždutės grožio puoselėjimo rutina. Vietoj kosmetinių šveitiklių Snooki naudoja... katės kraiką. Sako, kad po tokios procedūros oda tampa it šilkinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Britney Spears

Britney Spears būtų ideali kambariokė, jei mėgtumėte klausytis pasakojimų apie pražuvusias meiles ir nuotykius Las Vegase. Tačiau jei mėgstame švarą ir tvarką, su šia scenos diva geriau neprasidėkite. Buvęs Britney asmens sargybinis žiniasklaidai prasitarė, kad dainininkė pro pirštus žiūri į asmeninę higieną. Patikino, kad moteris gana retai valosi dantis. Kur kas dažniau pirštu gramdo nosies turinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų