REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
BMW Vilniuje trenkėsi į policijos VW nuotr. Broniaus Jablonsko

Penktadienį prieš vidurnaktį Vilniuje BMW sankryžoje nepraleido policijos automobilio. Per susidūrimą sužeista policininkė.

27

Penktadienį prieš vidurnaktį Vilniuje BMW sankryžoje nepraleido policijos automobilio. Per susidūrimą sužeista policininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nelaimė įvyko P. Lukšio, Verkių ir Ulonų gatvių sankryžoje. Po 23 val. čia šviesoforas perjungiamas į kitą režimą: jis pradeda tik įspėjamai mirksėti geltona šviesa.

REKLAMA

Šalutinė gatvė šioje sankryžoje yra P. Lukšio, tačiau ja važiuojantys vairuotojai dažnai į kelio ženklus nežiūri ir įsivaizduoja kitaip.

Patrulinės rinktinės „VW Caddy“ važiavo tiesiai iš Verkių į Ulonų gatvę, o BMW atlėkė šalutine P. Lukšio gatve. Jau įvažiavęs į sankryžą policininkas pamatė, kad iš šono atlekiantis BMW nė nemano stabdyti. Saugodamas save, jis šiek tiek padidino greitį – taip pavyko išvengti smūgio į vairuotojo dureles. BMW trenkėsi į „VW Caddy“ galą. Šiuo automobiliu važiavo du pareigūnai, jie buvo tarnyboje ir uniformuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Medikų pagalbos prireikė pareigūno porininkui policininkei. Jai nustatyta kojos traumos, pareigūnė išvežta į ligoninę.

BMW vairuotojas buvo blaivus. Per avariją jis ir kartu važiavusi mergina nenukentėjo.

Apie įvykį praneša ir policija:

Sausio 1 d. apie 23 val. 20 min. Vilniuje, P.Lukšio, Verkių ir Ulonų g., sankryžoje automobilis BMW 530 vairuojamas vairuotojo (g. 1993 m.), nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu Vilniaus apskr. VPK automobiliu „VW Caddy“ vairuojamu blaivaus tarnybos metu uniformuoto Vilniaus apskr. VPK Patrulių rinktinės 1-osios kuopos 1-ojo būrio vyriausiojo patrulio E. M. (g. 1989 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo „VW Caddy“ keleivė, blaivi, tarnybos metu, uniformuota Vilniaus apskr. VPK Patrulių rinktinės 1-osios kuopos 1-ojo būrio vyriausioji patrulė K. P. (gimusi 1992 m), kuri dėl dešinės kojos šlaunies sumušimo, gydoma ambulatoriškai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų