REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

REKLAMA

Galite išgirsti apkalbų savo adresu, tačiau jos veikiausiai nežeis. Galbūt netgi būsite suinteresuoti, kad tie gandai plistų ir tokiu būdu didintų jūsų populiarumą. Jūsų elgesys ar paslaptingumas gali būti keistai suprastas, bet šiandien išeis į naudą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras.

Šiandien jums norėsis linksmintis, puoštis, džiuginti kitus. Kažkas gali jus paremti materialiai, sumokėti už paslaugą arba suteikti reikalingos informacijos, kuri jums padės pasipelnyti.

REKLAMA

Dvyniai.

Tikriausiai tapsite dosnesni savo mylimiems žmonėms, vaikams. Vakare galėsite pasimėgauti gamtos ar įdomios draugijos teikiama palaima.

Vėžys.

Operatyviai rasite reikalingą informaciją. Vakare būsite nusiteikę tvarkyti namų ūkio, žemės reikalus.

Liūtas.

Yra tikimybė, kad bus realizuotas kažkoks troškimas, susijęs su kūryba, mokslu, kelione, vaikais. Galite padaryti lemtingą sprendimą šeimos, meilės srityje. Vakare bus progų smagiai papramogauti ir pasireikšti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė.

Puiki diena įvairių reikalų aptarimui, kūrybinei veiklai. Tik atsakingai teikite informaciją, neiškraipykite faktų. Vakare derėtų pagalvoti apie turiningą poilsį, sveikatai, grožiui naudingas procedūras.

Svarstyklės.

Tai bus darbinga diena, tinkama ir įprastam darbui, ir naujo paieškoms. Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti, užmegzti arba nutraukti partnerystės ryšį. Galimas svarbus sprendimas, pasirinkimas.

Skorpionas.

Šiandien pasistenkite kuo geriau sutarti su kolegomis, partneriais. Be kitų palaikymo pasieksite kur kas mažiau, o prarasite žymiai daugiau. Venkite abejotinų avantiūrų, be reikalo neišlaidaukite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys.

Nusimato įvykių, keliančių su ateitimi, praturtėjimu susijusias iliuzijas. Kursite ne itin realius planus. Tačiau vakaras labai palankus kviestinei vakarienei, kultūriniam renginiui, susitikimui su užsieniečiais, įžymybėmis.

Ožiaragis.

Diena nebloga emocine prasme. Jums nestigs optimizmo, polėkio. Mąstysite apie naujas gyvenimo, veiklos perspektyvas ir samprotavimais dalinsitės su kitais. Tiesa, vakaras šiek tiek prislopins viltis, sustiprės atsakomybės jausmas.

Vandenis.

Šiandien jums gali pavykti išlieti emocijas taip, kad liktumėte suprasti. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informaciją, kuria sumaniai pasinaudosite. Būsite nusiteikę imtis naujų projektų, kurie tikriausiai pasiteisins.

Žuvys.

Šiandien tikriausiai atnaujinsite ilgalaikę pažintį arba kažkaip ypatingai praleisite laiką su bendraminčių kompanija, giminaičiais ar kaimynais. Galbūt grąžinsite skolą ar suteiksite žadėtą paslaugą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų