REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Raudoni akcentai. (nuotr. Fotolia.com)

2016-iesiems jau lipant ant kulnų, prekybos centrai vėl šurmuliuoja gausiu antplūdžiu pirkėjų. Nors didžioji dovanų pirkimo karštinė praūžė jau prieš keletą dienų, visos parduotuvės iš eilės šturmuojamos įnirtingai ieškančių kuo pasipuošti Naujųjų naktį. Visas pasaulis Naujųjų išvakarėse pamišęs dėl raudonos spalvos bei metalinių atspindžių drabužiuose, nes tinkamai pasitinkant Magiškąją Beždžionę, viliamasi sulaukti sėkmingų metų. Tad kaip deramai įkūnyti beždžioniškąją dvasią ir kokius pasirinkti akcentus, kad sėkmė ateinančiais metais lydėtų kiekvieną?

13

2016-iesiems jau lipant ant kulnų, prekybos centrai vėl šurmuliuoja gausiu antplūdžiu pirkėjų. Nors didžioji dovanų pirkimo karštinė praūžė jau prieš keletą dienų, visos parduotuvės iš eilės šturmuojamos įnirtingai ieškančių kuo pasipuošti Naujųjų naktį. Visas pasaulis Naujųjų išvakarėse pamišęs dėl raudonos spalvos bei metalinių atspindžių drabužiuose, nes tinkamai pasitinkant Magiškąją Beždžionę, viliamasi sulaukti sėkmingų metų. Tad kaip deramai įkūnyti beždžioniškąją dvasią ir kokius pasirinkti akcentus, kad sėkmė ateinančiais metais lydėtų kiekvieną?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad nepasiklysti skirtingų apdarų bei aksesuarų suktinyje, atkeliaujančios Raudonos Beždžionės ugninį entuziazmą interpretuokite žaismingai. Vadovaujantis Naglio Šulijos pateiktu horoskopu, rekomenduoju jums šiek tiek idėjų, padėsiančių kūrybiškai papildyti šventinę atmosferą.

REKLAMA

Avinas. Visad pasitempęs ir, tiek vyrai, tiek moterys nežino žodžio "palauk" reikšmės. Vyrai jaučia nepaprastą trauką militaristiniams dalykams: striukėms, uniformoms ir pan., ir labai dažnai ant to, vidinio, desantininkų viršilos ir Oksfordo absolvento hibrido galvos matyti neregima desantininko beretė. Moterys pasitempimu nedaug atsilieka, bet dažniausiai randa save businesslady kailyje.

Ryžtingi, tačiau neklaužados bruožų nestokojantys Avinai, Raudonajai Beždžionei puikiausiai įtiksite Naujųjų naktį užsijuosę raudoną diržą. Aidint metų sandūros dūžiams ir iškilmingai keliant burbuliuojančias taures, jūs puikiai jausitės ne tik būdami pakankamai pasitempę, bet diržo pagalba dar ir sėkmingai galėsite kontroliuoti mišrainių bei pyragų dozes.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Myli komfortą, patogumus, ir skaniai pavalgyti. Moterys dažnai su formomis (proporcingai ūgiui), myli dekoltus ir didelius papuošalus.

Jaučiai, visus diržus atidavę Avinams, laimingiausi būsite vilkėdami patogiais, tampriais, judesių nevaržančias drabužiais. Valgydami iki soties, vyrai didžiausią komfortą pajusite, ir Beždžionę tinkamai pagerbsite Naujųjų naktį pasipuošę jaukiu raudonu megztuku. Tuo tarpu moterys, džiugindamos pasaulį dailiais dekoltė, pademonstruokite apsukrios beždžionės temperamentą, savo iškirptę kūrybiškai paįvairindamos viliojančiais raudonos spalvos papuošalais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Figaro šen, Figaro ten, - visą laiką lėkime, skubėjime, bruzdėjime. Mobilusis prilipęs prie ausies. Aibė draugų ir pažįstamų.

Didžiulį beždžionės hyperaktyvumą bei jos šokinėjimą nuo veiklos prie veiklos Dvyniai nepriekaištingai perteiks avėdami stilingus laisvalaikio batelius, tačiau būtinai tik su raudonais jų raišteliais. Jei pasitiksite Beždžionės metus savo, taip vadinamus sneakers`us padabinę tokiais ugniniais batraiščiais, sėkmė kitąmet garantuota!

Vėžys. Viskas viduje: jausmai, jausmeliai, jausmeliukai, kaprizai, norai, įgeidžiai ir įsivaizdavimai. Moterims būdingas princesės ant žirnio kompleksas, vyrai – amžini nesubrendę berniukai. Bet psichologizmo dovana įgimta visiems.

REKLAMA

Raudoni batai. Tik jie padės Vėžiams sėkmingai išlaikyti stabilumą, į kurį nuolatos bando kėsintis audringos emocijos. Avėdami batus, kuriuose žaižaruos bent lašelis raudono atspalvio, neabejotinai prisijaukinsite sėkmę visiems ateinantiems metams.

Liūtas. "Visą dėmesį į mane, ačiū". Atrodyti ryškiai gaunasi savaime, jei nesigauna, tai daryti mėgina bet kokia kaina ir tampa pajacais. Moterys irgi mėgsta būti žvaigždėmis, tik maskuojasi.

Net nedvejodami reikškite save raudonai nuo galvos iki kojų, liepsnokite liūtiška energija iš visos širdies. Puoškite save tik tuo, kas spindi raudonai – čia jums tikrai tiks viskas. Tik neperlenkit lazdos ir neišgąsdinkit pačios Beždžionės.

REKLAMA

Mergelė. Tikslūs, kruopštūs ir pedantiški. Viskas turi būti "kaip vaistinėje". Kartais atrodo, kad lovos reikalai – irgi. Aprangos stilius – kataloginis.

Mergelės yra visiškos priešingybės beždžioniškam charakteriui, tačiau vienijantį dalyką jos vis tik turi – stropumą, žinių troškimą. O tai atspindėti geriausiai tinkantis aksesuaras tiek vyrui, tiek moteriai Mergelei – dailūs akinukai raudonais rėmeliais.

Svarstyklės. Estetai! Ir vyrai, ir moterys – su savo stiliuku, kurį patys kuria ir kurį išmano. Čia jau nieko nepamokysi, bet apie tai diskutuoja su malonumu. Ir nereikia pamiršti, kad kiekvienose Svarstyklėse gyvena ledo karalienė (karalius).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyrai Svarstyklės, pasidabinę raudona peteliške, sužadinsite savyje beždžionišką tvirtavališkumą. Estetams būtina kokybė, tad šį aksesuarą rinkitės nedegios medžiagos, antraip, užkritusi bengališkos ugnelės žarija, kaip mat puošmeną išlydys palikdama kiaurymę. Moterys vakarui įpūskite gudruolės ekstravagancijos, užsitempusios raudonas pirštinaites iki alkūnių.

Skorpionas – pats sau ponas. Arba ponia. Įdėmūs, nepatiklūs, jaunystėje - su laukinėm aistrom viduje. Sexy. Jeigu nori – netgi labai sexy.

Budrių beždžioniškų bruožų turintiems Skorpionams nuodingas geluonis Naujųjų naktį nebus reikalingas. Atsipalaiduokite ir būkite aistringai nusiteikę iki paryčių: švęskite prasisagstę visas tris nuo viršaus raudonų marškinių sagas, o moterys nesikuklinkite ir užsivilkite raudona suknele su skeltuku pagal Angelina Jolie. O svarbiausia, kad ateinantys metai tikrai neštų sėkmę, juos sutinkant visų Skorpionų apatiniai – būtinai raudoni!

REKLAMA

Šaulys. Kiekvieno Šaulio viduje gyvena vidinis direktorius arba vidinis vyskupas, o Šaulės – arba karalienė, arba amazonė. Arba amazonių karalienė.

Be abejo, ant galvos užsidėkite karūną. Jei iki puotos nespėsite jos rasti, tiks ir raudona kepuraitė, tik jokiu būdu ne Santa Claus`o. Moterims Šaulėms ypač svarbu sukontroliuoti, kad ugninis manikiūras ir raudonas lūpdažis ant lūpų atrodytų nepriekaištingai visą naktį.

Ožiaragis. Viskas tikslui, viskas vardan tikslo. Siela atsipalaiduoja ir gyvenimu pradedama mėgautis, kai užlipama į asmeninio kalno viršūnę. Nes kurgi toliau?

REKLAMA

Tikslo vedami, teisingi ir punktualūs Ožiaragiai neatsiejami nuo kaklaraiščio. Naujametinę naktį ryšėdami jį raudoną, savo sąmojingumą, be abejonės, ne tik sustiprinsite, bet ir aprūpinsite beždžionišku ryžtingumu iki kitų metų pabaigos. Moterys su raudonų atspalvių šilkine kaklaskare kitiems metams prisijaukins dar stipresnį beždžionei būdingą bičiuliavimosi bruožą, taip kur kas labiau išplėsdama savo draugų ratą.

Vandenis. Gyvenime daro tai, kas jiems įdomu. Kai konkretus darbas, žmogus ar kitas dalykas pasidaro nebeįdomus, jis yra paliekamas, pamirštamas ir einama prie to, kas įdomu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai, nemėgstantys kasdieninės rutinos, Ugninės Beždžionės metus turėtų pažymėti taip pat nekasdieniškai: vyrai – mūvėdami raudonomis kojinėmis, moterys – pėdkelnėmis. Taip išlaikysite maloniai aplinkinius nuteikiantį savo originalumą ištisus metus.

Žuvys. Mėgsta būti lepios ir bohemiškos. Dažniausiai tokios ir yra. Stiprioji pusė – ne logika, o intuicija ir fantazija. Ir polėkis. Ir kaifas, kuris taip svaigina. Žuvims tarpas tarp "žolės" ir dievo labai nedidelis. Tiesą sakant, dažnai jo visai nėra. Galų gale, koks skirtumas nuo ko kaifuoti?

REKLAMA

Pasitikdami Raudonąją Beždžionę, Žuvys vyrai gali laisvai mėgautis ne tik svaiginančiais šampano burbulais, bet ir džiuginti bičiulius savo blizgiais, metaliniais žvyneliais spindinčia fantazija švarko kišenėlėje. O jei dar švarko sagos bus raudonos, tai, panašu, kad ateinančiais metais Žuvys vyrai, toli gražu, nestokos kūrybinės energijos. Tuo tarpu moterys Žuvys, Naujametinę naktį vilkinčios žėrinčia trumpa, žvynuota suknele, polėkį sužadins net ir pačiam santūriausiam vakaro dalyviui visiems 2016-iesiems.

 Linksmo ir nuotaikingo Jums Naujųjų pasitikimo!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų