REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Justės Arlauskaitės-Jazzu pristatinėti nereikia – ji puikiai žinoma Lietuvoje ir skinasi kelią užsienyje. Viena sėkmingiausių Lietuvos dainininkų, „M.A.M.A.“ apdovanojimų nuolatinė laimėtoja, sausakimšas gerbėjų sales savo koncertais sutraukianti Jazzu šiemet atsisėdo ir į populiariausio šalyje muzikos projekto „X Faktorius“ teisėjos kėdę.

Justės Arlauskaitės-Jazzu pristatinėti nereikia – ji puikiai žinoma Lietuvoje ir skinasi kelią užsienyje. Viena sėkmingiausių Lietuvos dainininkų, „M.A.M.A.“ apdovanojimų nuolatinė laimėtoja, sausakimšas gerbėjų sales savo koncertais sutraukianti Jazzu šiemet atsisėdo ir į populiariausio šalyje muzikos projekto „X Faktorius“ teisėjos kėdę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atvirai reikšdama nuomonę visuomenei aktualiais klausimais, dainininkė nebijo išprovokuoti diskusijų, o savo talentu ir originaliu stiliumi įkvepia minias. Su Jazzu kalbamės apie sėkmę, pasitikėjimą savimi, moteriškumą ir jos pačios įkvepėjus.

REKLAMA

Sėkmė – kas ji, kokia ji?

Man labai patinka frazė: „Kad atsirastų tai, kas įmanoma, nuolat turi buti mėginama daryti tai, kas neįmanoma“. Mano sėkmės formulė paprasta: aš tiesiog visada buvau savimi. Žinoma, kiekviena svajonė reikalauja pastangų, tačiau aš visko siekiau su didele meile, niekad neišdaviau savęs ir nepasidaviau kitiems. Niekada nežinojau, kur tiksliai nueisiu – tiesiog ėjau į pasaulį atvira širdimi. Daug iškentėjau ir buvo daug nusivylimų. Kritau, stojaus ir vėl ėjau. Ir niekad nenustojau svajoti.

REKLAMA
REKLAMA

O kaip pieštumėte „sėkmingo žmogaus“ portretą? 

Tiesą pasakius, dažnai pasakymas „sėkmingas žmogus“ kažkodėl iškart asocijuojasi su žodžiu „karjeristas“. Tačiau, mano manymu, sėkmingas žmogus yra tas, kuris yra laimingas, darydamas tai, ką labiausiai myli. Tas, kuriam nereikia lipti per kitų galvas ir rautis plaukų nuo galvos, jei kažkas nepasiseka. Kuris sustoja, ramiai pagalvoja ir toliau eina į priekį. Kuris tiki savim ir pasitiki kitais. Kuris yra ne universalus, o unikalus.

Tiesa sakant, man sėkmė yra platesnė sąvoka. Kai matau, kad žmogus eina savo keliu, turi pašaukimą, yra atsidavęs šeimai, dirba mylimą darbą, sugeba džiaugtis kiekviena akimirka, o dar ir kitiems sugeba padėti, tada aš sakau: „Vat jam (ar jai) tai brač pasisekė!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo įkvėpėjais žavimės ne tik dėl to, ką jie daro, bet ir dėl to, kaip jie atrodo. Kokie išvaizdos ir stiliaus bruožai Jus žavi?

Mano manymu, kai žmogus yra asmenybė, tai jam ir užmovus paprastus džinsus ir pilką golfą ta asmenybė matysis. O kalbant apie bruožus, kuriuos dovanojo pati gamta... taigi nėra gražiausio ir negražiausio žmogaus pasaulyje. Yra tiek skirtingų tipažų, tiek skirtingų bruožų, tiek skirtingų grožių. Man labai patinka šis pasakymas: „Gražuolė – ne ta, kurios blauzdas ar rankas visi giria, bet ta, kurios išvaizda neleidžia žavėtis atskiromis dalimis“.

REKLAMA

O kas pačiai suteikia pasitikėjimo savimi? Kaip atrodydama jaučiatės geriausiai?

Man pasitikėjimo savimi suteikia tai, kad iš lovos ta koja išlipu (šypsosi). Atrodo, kad jei šiandien sau nepatinku, tai nepadės niekas – nei gražiausia suknelė, nei divos makiažas, nei liaupsių krūva... Tada užsidarai viduje ir viskas – nebėra spinduliavimo. Bet, žiūrėk, žolelių vonia, sportas gryname ore, masažas, vienas kitas potėpis ir diena šviesesnė pasidaro! Normalu –labai svarbu gerai jaustis ir sau patikti. O geriausiai jaučiuosi, kai manęs niekas nemato – namie (juokiasi). Iš dalies juokauju. Visai neblogai jaučiuos bet kur.

REKLAMA

Bet, kaip ir kone kiekvienas žmogus, turiu kompleksų, kuriuos maskuoju vienu ar kitu būdu. Tiesa pasakius, kompleksų įvarė scena. Kaip kadaise teko susidraugauti su savo balsu, taip dabar tenka susidraugauti su savim fotografijose, televizijos ekrane... tai nėra lengva. Juk save pačius girdime ir matome šiek tiek kitaip, nei aplinkiniai. Patys visada rasime, ką savyje dar galima patobulinti, kad ir kokie tobuli  beatrodytumėme kitiems (šypsosi).

Kartais moteriai pakanka kelių makiažo triukų ar šlakelio mėgstamų kvepalų, kad svarbią dieną pasitikėtų savimi. Ar pritariate? Kokios grožio gudrybės Jums pačiai padeda?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad man labiausiai tinka ir visada gelbsti raudonos lupos (šypsosi). Ir storas pudros sluoksnis! (juokiasi) Tiesą sakant, kai jauties nekaip, tai makiažas veikia, kaip kaukė – užsimaskuoji ir geriau pasidaro.

Kvapas – man labai svarbus. Mėgstu sodrius, šiltus, išskirtinius, įsimintinus, sunkius kvapus.

Jei diena yra labai svarbi, manau labai svarbus nusiteikimas. Pavyzdžiui, būna, kad vakare koncertas ir aš tiesiog atsisėdu, pasišneku su savimi, susitariu, pamedituoju, nusiraminu. O dėl išorinio grožio – nagi c‘mon, juk žinau, kad plaukai per naktį netaps ilgi ir tiesūs, bet tokie taps po apsilankymo pas plaukų meistrą. Kaip ir  pavargusias akis atvers makiažo meistrės potėpiai ir priklijuotos blakstienos. Ir tikrai, moteriškos gudrybės kartais padeda pataisyti nuotaiką! (šypsosi).

REKLAMA

Savimi pasitikinti, graži moteris – kokia ji? Kas ji?

Iš pažiūros savimi pasitikinčių moterų esu sutikus labai daug ir tikrai negaliu pasakyti, kodėl jos taip savim pasitiki. Tarsi jų tikslas gyvenime – tiesiog gražiai atrodyti. Jos daugiau nieko ir nedaro: atrodo gražiai ir dėl to savim pasitiki, įsivaizduoja, kad patinka daugeliui vyrų, kad jom pavydi moterys, kad jų grožiui niekas negali atsispirti ir, kad joms nieko gyvenime netrūksta. Man tyliai jų gaila, nes manau, kad buti vien gražiai – neužtenka.

Nes man gražu žiūrėti į moterį, kurios išorinis grožis dera su jos vidumi. Ir aš čia nieko naujo nepasakiau (šypsosi). Graži, savimi pasitikinti moteris yra ne ta, kuri pučiasi lūpas, užsimaukšlina sijoną, kuris atrodo, kaip diržas ir kvailai šypsosi, ne ta, kuri nori buti silpna gėlelė, už kurią viską darytų vyras, ne ta, kuri neturi ko pasakyti.

Mane žavinti moteris yra ta, kuri gerbia save, yra intelektuali, turi skonį, siekia savo tikslų, yra mylima ir mylinti, žinanti savo vertę. Ta, kuri yra jautri, komunikabili, besidominti pasauliu, turinti patirties, jausminga, empatiška. Tokios moters siela nori skristi, tokia moteris ieško savęs, nebijo būti savimi, geba būti subtiliai seksuali, nebijo verkti, nebijo būti negraži. Jai norisi žiūrėti į akis. Ji nebijo garsiai garsiai juoktis – kartais ne vietoj ir ne laiku, tačiau nuoširdžiai ir atvirai. Tokia moteris yra mano mama. Tokia moteris noriu būti ir aš.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų