REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Trečioji tiesioginė „X Faktoriaus“ laida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vakar, sekmadienį, iš didžiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ iškritusi grupė „ZetaBeat“ kelias tiesioginių transliacijų laidas susidūrė su sunkumais. Praėjusį kartą griežta teisėjų komisija dėl merginų pasirodymo kaltino jų grupės mokytoją, prodiuserį Saulių Urbonavičių-Samą, jis atsikirto, kad grupei trūksta susikalbėjimo.

37

Vakar, sekmadienį, iš didžiausio muzikinio projekto „X Faktorius“ iškritusi grupė „ZetaBeat“ kelias tiesioginių transliacijų laidas susidūrė su sunkumais. Praėjusį kartą griežta teisėjų komisija dėl merginų pasirodymo kaltino jų grupės mokytoją, prodiuserį Saulių Urbonavičių-Samą, jis atsikirto, kad grupei trūksta susikalbėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie nesusišnekėjimą su Samu, pralaimėjimo kartėlį ir nuojautą, kad tai yra pabaiga su grupės nare Indre Sabaliauskaite kalbamės jau emocijoms kiek nuslūgus, tačiau vis dar gailintis dėl nepadarytų dalykų.

„Zeta Beat“ projekte pradėjo labai galingai, tačiau greitai kilo tam tikrų problemų. Teisėjai kaltino Saulių Urbonavičių-Samą, sakėte besijaučiančios suvaržytoms. Kaip dabar galvojate, kodėl iškritote iš projekte?

Taip, projekto pradžioje buvome nusiteikusios galingai. Kilo problemos, tačiau ne dėl Samo, o dėl mūsų nesusišnekėjimo. Gal tiesiog naudojome skirtingą žodyną, bet galvoje turėjome tas pačias idėjas. Kiekviename pasirodyme iškildavo nesusipratimų, o tai atsiliepdavo mūsų pačių viduje ir pasirodyme.

Gal todėl ir iškritome, nes nesugebėjome iki galo įtikinti žiūrovo. O gal dėl to, kad spyriojomės prieš Samą.

REKLAMA

Kai dabar prisimenate momentą, kai likote tik jūs ir Aleksas, kas sukosi jūsų galvoje?

Visą dieną vaikščiojome kaip sapne, tokioje tarsi migloje, kai iki galo negali suprasti, kas vyksta. Ir kai pamatėme, kad likome keturiese, iškart supratome, kad mūsų kelias „X Faktoriuje“ baigėsi, nes Aleksą, bent jau kol kas, tikrai sunku kam jį būtų įveikti žiūrovų balsų atžvilgiu.

Komandos draugė verkė, tačiau jūs sulaikėte emocijas. Nemėgstate rodyti ašarų ar reagavote ramiau?

REKLAMA
REKLAMA

Elona iškart pasidavė emocijoms, o aš jau tik užlipus ant scenos mačiau Samo veidą, kurį, bent jau man, labai lengva perskaityti ir suprasti (šypsosi). Supratau, kad grupių kategorijai – ne saldainiai... Tad, kol visus vardino, jau galvojau nuo ko pradėti mūsų karjerą, pasirodymus ir t.t.

Emocijas labai greitai parodau, bet tai buvo jau ne pirmas kartas, kai stovėjome ant iškritimo slenksčio, gal dėl to reagavau ramiau. Supratau, kad viskas dar tik priekyje, kad visą pagrindinį darbą pradėsime tik po „ X Faktoriaus“.

Pradėjote nuo „Rudimental“, tačiau vis dažniau rinkotės ramesnes dainas. Ar to pačios norėjote?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dėl dainų pasirinkimo, kaip ir minėjau, tai įvyko dėl nesusišnekėjimo su Samu, teisingų minčių įgyvendinimo. Mes viso projekto metu norėjo atlikti tokio tipo, modernią muziką.

Vis labiau trūko ir jūsų šokių...

Lėtai dainai yra sunku priskirti kažkokį ypatingą sceninį judesį. Tai turi eiti iš vidaus, o lėtos dainos pas mus buvo beveik visos.

Ar manote, kad toliau tęsite savo karjerą? Ar išliksite grupe, o gal bandysite solinę karjerą?

Visą gyvenimą jaučiau, kad turiu priklausyti grupei, todėl stengsimės ir kovosime iš visų jėgų, kad tik pratęsti ir pagerinti mūsų grupės karjerą.

REKLAMA

Labai dažnai dalyviai nebijo bandyti dar kartą. „Original Copy“ nariai grįžo apsijungę ir jiems sekasi puikiai. Gal ir pačios neatmestumėte tokios idėjos?

Dėl dalyvavimo antrą kartą projekte, manau, kiltų abejonių. Nelabai norėčiau dalyvauti antrą kartą (šypsosi).

Ar ko nors gailitės?

Visada bus gaila iškristi anksti, nes galvoji, kad galėčiau ir tą, ir aną padaryti. Liko daug neįgyvendintų minčių, kurias buvome užsibrėžusios, bet mes jas vėliau ar anksčiau įvykdysime scenose, koncertų ir pasirodymų metu.

Dažnai sakote, kad jūs nebūsite tik gražios pupytės, o vis stebinsite išvaizda. Ar ateityje irgi rinksitės aštrų įvaizdį ir skambias dainas?

REKLAMA

Visada kartojame, kad nebūsime scenos pupytės, aišku, seksualumo neprarasime, bet tikrai nedainuosime „papais“. Manau, per šiuos pasirodymus „X Faktoriuje“ parodėme, kad galime būti visokios.

O ateityje stengsimės daryti tai, kas mums patinka. Muzika, be abejo, bus skambi, atitiks mus ir mūsų įvaizdį. Kol kas per daug komentuoti negaliu, nes šiuo metu ieškome ir dirbame ties tuo.

Ką norėtum pridurti?

Mūsų grupės merginos dėl visų pastangų yra labai dėkingos Samui, muzikos prodiuseriui Olegui. Taip pat šilčiausias padėkas siunčiame mūsų dainavimo mokytojai Raimondai Navickienei  ir Vidai Sabaliauskienei, mano mamai, už antro pasirodymo rūbus. Ir visiems žmonėms, kurie mums padėjo ir palaikė. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų