REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos futbolo „Premier“ lygoje siautė įvarčių liūtis ir netrūko dramatiškų rungtynių. Giedriaus Arlauskio atstovaujamas „Watfordas“ išsaugojo lygiąsias, o čempionato lyderiai barstė taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Čempionato lyderis „Lesterio City’s“ 0:1 pralaimėjo Liverpuliui, todėl „Arsenalas“ turėjo šansą pakilti į pirmą vietą turnyro lentelėje. Vis dėlto „kanonieriai“ mače su „Southhamtonu“ atrodė tarsi vos pakilę nuo Kalėdų stalo. Pirmojo kėlinio viduryje gynėjas Cuco Martina galingu smūgiu iš beveik 30 metrų išveda šeimininkus į priekį. Po pertraukos Arseno Wengero auklėtiniai atrodo dar beviltiškiau, o „Southamptonas“ pradeda smagintis 55 minutę Shane Longas padvigubina persvara, o įpusėjus antrajam kėliniui Jose Fonte galutinai sunaikina intrigą – 3:0.

REKLAMA

Pačioje mačo pabaigoje „Arsenalo“ pažeminimą užbaigė ir dar kartą pasižymėjo Shaneas Longas. Galutinis rezultatas 4:0. Tai buvo pirmasis „kanonierių“ pralaimėjimas per paskutinius vienuolika susitikimų „Premier lygoje“.

Giedriaus Arlauskio atstovaujamas „Watfordas“ atvyko į Stamford Bridge‘ą, kur prie Londono „Chelsea“ vairo stojo naujasis vyr.treneris Guusas Hiddinkas. Olandas pakeitė kontroversiškąjį trenerį Jose Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA

Permainingose rungtynėse Diego Costa išveda „mėlynuosius“ į priekį, bet baigiantis pirmam kėliniui „Watfordas“ išlygina rezultatą. Po pertraukos svečiams pavyksta perlaužti rungtynes ir širšės jau priekyje. Vis dėlto dar kartą visų dėmesys krypsta į Diego Costa – 2:2. Tai buvo tik antras kartas puolėjo karjeroje, kai šiam pavyko pelnyti du įvarčius namų rungtynėse. Pabaigoje Chelsea galėjo išplėšti pergalę, bet Oscaras nesugeba realizuoti baudinio ir Hiddinko debiutas lieka pažymėtas lygiosiomis. Giedrius Arlauskis visą mačą praleido ant atsarginių suolo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dramatiškai susiklostė įvykiai St.James Parke, kur vienintelis ir lemiamas įvartis krito paskutinėmis sekundėmis. Dėl išlikimo lygoje kovojantis „New Castleo United“ priėmė mėlyną aprangą vilkintį Evertoną. Jau per pridėta antro kėlinio laiką, pakėlus kampinį tolimu smūgiu galva Tomas Cleverley išplėšė pergalę. Tai buvo pirmasis saugo įvartis vilkint Evertono marškinėlius. Po minimalios pergalės irisai pakilo į 9 vietą, o New Castleas smuktelėjo į 18-tą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų