REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
186
Trečioji tiesioginė „X Faktoriaus“ laida (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Šį vakarą dvylika gabių atlikėjų varžėsi dėl jūsų balso „X Faktoriaus“ scenoje. Tačiau šis vakaras yra ypatingas, nes dvejose teisėjų kėdėse – nauji veidai. Būtent dėl šios priežasties sekmadienio vakarą nebuvo išlikimo dainos iššūkio. Susumavus visus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad su „X Faktoriumi“ atsisveikinti turi grupė „ZetaBeat“.

186

Šį vakarą dvylika gabių atlikėjų varžėsi dėl jūsų balso „X Faktoriaus“ scenoje. Tačiau šis vakaras yra ypatingas, nes dvejose teisėjų kėdėse – nauji veidai. Būtent dėl šios priežasties sekmadienio vakarą nebuvo išlikimo dainos iššūkio. Susumavus visus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad su „X Faktoriumi“ atsisveikinti turi grupė „ZetaBeat“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečioji tiesioginė „X Faktoriaus“ laida prasidėjo staigmena: Marijoną Mikutavičių ir Justę Arlauskaitę-Jazzu, kurie buvo jau seniai suplanavę savo koncertus, šį vakarą pakeitė Jazzu mama Auksė ir Kostas Smoriginas.

REKLAMA

„Justė sakė, kad priimčiau šį vakarą priimčiau, kaip eilinę gyvenimo nuotykį. Linkiu sau nuotykio. Nemanau, kad būsiu labai griežta teisėja“, - tik prasidėjus laidai sakė ponia Auksė.

Šįkart „X Faktorių“ pradėjo Marija Beržė, kuri atliko dainą „I‘m Coming Home“.

„Manau, dabar visos super mamytės mokosi šią dainą. Tai bus kalėdinis super mamyčių hitas“, - po merginos pasirodymo sakė Saulius Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

„Galvoju, kad šiandien tikrai žinai, į kurį uostą plauki“, - pabrėžė Auksė.

„Man labai patiko, kad pirmasis pasirodymas buvo puikus. Jame nebuvo nieko nereikalingo. Viskas buvo padaryta taupiomis priemonėmis“, - sakė K. Smoriginas.

„ZetaBeat“, atlikusi „Last Christmas“ sulaukė gražių žodžių iš S. Prūsaičio: „Pagaliau ledai atitirpo“.

„Šiandien jūs padarėte viską labai teisingai“, - šypsojosi Samas.  

„Kas bus, tas bus“, - su tokiu šūkiu į sceną žengė mikčiojantis Aleksas Augaitis. Tiesa, į sceną Aleksas žengė ne vienas – pasirodymo metu už jo nugaros šoko du dideli meškinai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tie meškėnai ar burundukai buvo įdomesni – jie ten įdomiai judėjo“, - su šypsena veide Alekso pasirodymą komandavo K. Smoriginas.  

Pats Aleksas prisipažino, kad S. Prūsaitis prieš pasirodymą jam pasakė „Energingiau, žmogau“. „Tai aš ir pasistengiau“, - Martynui Starkui prisipažino Aleksas.

Paulius Jonikas sekmadienio vakarą žengė su legendine „Kardiofono“ kalėdine daina „Kalėdinė eglutė“.

„Oho, Pauliau, buvo gerai. Ačiū tau už „rokavas“ Kalėdas, - po pasirodymo džiaugėsi Samas. – Manau, kad ši versija net labiau atspindi dainos prasmę“.

REKLAMA

Eksperimentinė Samo grupė „Kava“ kalėdiniam vakarui paruošė ne tik įspūdingą dainą, tačiau sugebėjo nustebinti ir savo viliokliška apranga. „Iš pradžių visos pjovėte grybą, bet vėliau susikaupėte“, - pastebėjo S. Prūsaitis.

„Merginos, jūs tikrai gražios, jaunos. Viskas jums yra prieš akis. Susikaupimas yra būtinas, kiekviena po vieną jūs man patikote labiau, tai jus šiandien išgelbėjo“, - pabrėžė K. Smoriginas.  

S. Prūsaičio komandos narys Thomas Tumosa žiūrovams paruošė „Let it Snow“. „Kai iš širdies išeina, tai širdį ir pasiekia, ačiū tau“, - pasakė po pasirodymo Auksė.

REKLAMA

„Aš nusirašysiu iš Prūsaičio tų raminamųjų vaistų, kurių jis tau davė, receptą. Nes puikiai žinome, koks esi spirgantis. Šiandien viskas buvo puikiai“, - kalbėjo Samas.

Jazzu komandos narė Miglė Pivoriūnaitė į sceną žengė paruošusi „Santa Clause is Coming to Town“.

„Sukūrei žavingą scenelę labai paprastai dainuodama. Tačiau tavyje yra labai didelis potencialas. Tavo balsas yra tiksinti bomba“, - savo nuomonę išsakė K. Smoriginas.  

„Apie Kalėdas“ – būtent su šia daina į scena žengė M. Mikutavičiaus komandos narys Domas Česnulevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Domai, tu šokt pradėjai? Žaidi savo nuoširdumu, bet daina dar „žalia“. Iš pradžių net buvau išsigandęs“, - komandavo Samas.

„Domai, tu mane nervini. Kai tu scenoje, mane aplanko jausmai, kad aš esu niekam tikęs, vlinių priėdęs diedas, nes tu esi geras“, - šyptelėjo S. Prūsaitis.

„Dabar į sceną išeis ne žmonės, o tikra muzika“, - grupę „Original Copy“ į sceną pakvietė Samas.

„Sėdėjau, klausiau ir jaučiau, kad tai viena tų retų akimirkų, kai norėjau sėdėti šalia ir bent varpeliu skambint“, - sakė S. Prūsaitis.  

REKLAMA

Jo komandos narys Jonatanas žiūrovams paruošė „Let It Go“ dainą.

„Tu esi visiškai kosmonautas. Kai pirmas erdvėlaivis iš Lietuvos kils, tai turėsime pirmą keliautoją“, - šypsojosi Auksė.

Monika Pundziūtė dar kartą sugebėjo nustebinti savo vokalu teisėjus ir žiūrovus. „Neįsižeisk, tu nesi tiksianti, bet paprasčiausia bomba, mane nustebinai labai sudėtinga daina ir įdomiu vokalu“, - priblokštas kalbėjo K. Smoriginas.  

„Tu – mūsų kovotoja“, - po Erikos Astrauskaitės pasirodymo sakė Samas.

„Žinant, kur mes randamės, aš įžiūrėjau vieną tavo privalumą. Tu gali ir roko vokalistė, ir jautri baldžių atlikėja. Tai yra labai svarbu“, - pabrėžė S. Prūsaitis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų