REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
54
Karina Krysko (nuotr. BFL)

Žavingąją grupės „69 Danguje“ narę ir puikią solo artistę Kariną Krysko (34 m.) sutikome bene jautriausiame TV3 televizijos transliuojamame renginyje „Išsipildymo akcija“.

54

Žavingąją grupės „69 Danguje“ narę ir puikią solo artistę Kariną Krysko (34 m.) sutikome bene jautriausiame TV3 televizijos transliuojamame renginyje „Išsipildymo akcija“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo scenos nulipusi žvaigždė dar keletą minučių apkabinusi drauge šokusias snaigių spalvos suknelėmis išpuoštas mažyles papozavo prieš jų mamyčių telefono kameras ir tuomet ryžosi maloniam pašnekesiui.

REKLAMA

Šiluma spinduliuojanti dainininkė sutiko atskleisti grožio ir jaunystės paslaptis bei pasikalbėti apie smagias Kalėdų tradicijas. - Karina, pastebėjau, kad jūs – kuo tolyn, tuo gražyn. Kokia jūsų paslaptis?

- Nežinau, aš manau atvirkščiai. Atrodo, tai tas negerai, tai tas negerai. Gal aš tiesiog neatkreipiu dėmesio. Stengiuosi susitaikyti su tuo, kad laikas bėga, mes visi neišvengiamai keičiamės.

Jaunystė – laikina. Mūsų visų tikslas yra kuo ilgiau išsilaikyti jauniems viduje. Svarbiausia jaustis jaunam, tuomet ir kitiems atrodai jaunas. Galbūt, padeda bendravimas su jaunimu, noras žengti koja kojon.

REKLAMA
REKLAMA

- Vasarą ruošėte renginius jaunimui...

- Taip, yra tekę nemažai prie to prisidėti, tačiau dabar tuo dažniau užsiima Saulius (aut. past K. Krysko-Skambinės sutuoktinis, šokėjas Saulius Skambinas), nes aš vis užsiėmusi kitais reikalais. Tačiau taip, labai smagu turėti galimybę pabendrauti su jaunimu, stebėti, kaip jis auga, kuo kvėpuoja.

- Užsiminėte apie užsiėmimus. Jūsų gyvenime – ne tik dainavimas? Prieš pradėdama dainininkės karjerą daug šokote. - Dabar retai kada lieka laiko šokiams. Tačiau reguliariai plušu sporto salėje. Dabar per darbus sportą šiek tiek apleidau, tačiau po Naujų būtinai sugrįšiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar nesigailite pamiršusi šokėjos karjerą?

- Jeigu reikia, visada galima prisiminti. Na, šokėjo karjera kur kas trumpesnė nei atlikėjo. Dainininkas gali dainuoti ir iki senatvės.

- Televiziniuose renginiuose atlikėjai neretai žiopčioja pagal fonogramą. „Išsipildymo akcijos“ koncerte jūs dainavote visiškai gyvai. Iš pagarbos renginio idėjai?

- Na, paskutiniu metu vis gyvai ir gyvai dainuoju. Iš tiesų, galvojau, kad visi atlikėjai dainuos gyvai. Tačiau aš tikrai nesmerkiu ir net nediskutuoju – gerai ar blogai dainuoti su fonograma. Būna įvairių situacijų. Ne kartą ir pačiai teko dainuoti pagal fonogramą. Dėl techninių dalykų tai yra kur kas paprasčiau televizijai. Ypač, kai dainuoja grupė žmonių. Nes įgarsinti daug žmonių yra daug sunkiau.

REKLAMA

- Kaip jums mieliau?

- Jaukiau dainuoti gyvai. Nes tai vyksta čia ir dabar, šiuo momentu. Gali parodyti savo emocijas. Juk dažniausiai tai, kaip jautiesi atsispindi ir dainoje.

- Na, neabejotinai, šiomis dienomis lanko tik geriausios emocijos, juk šventės. Tiesa, kalbant apie Kalėdas, kas jums labiausiai asocijuojasi su šia švente? Gal kažkas iš vaikystės?

- Visos mūsų Kalėdos vyko šeimos rate. Tai – griežta, geležinė taisyklė. Kalėdas švenčiame tik šeimoje. Gimus Majui (aut. past. atlikėjos sūnus), šią tradiciją pernešėme į mūsų namus. O šiais metais mes nusprendėme Kalėdas švęsti Vilniuje, pas mano tetą. Bet vėlgi... visa šeima buvo kartu.

REKLAMA

Man tai yra šeimos šventė. Smagu, kad tuomet be jokių atsikalbinėjimų tiesiog privalai pasimatyti su visais artimaisiais. Jei per kitas šventes gali kažkaip išsisukti, tai per Kalėdas – niekaip. Man tai patinka. Kartais jaukiai, ramiai, kartais labai linksmai.

Net gi ne dovanos yra reikšmingiausia žiemos švenčių dalis. Tiesą sakant, kuo toliau, tuo didesniu galvos skausmu jos man tampa. Džiaugiuosi mūsų šeimos susitarimu šiais metais: dovanas perkame tik vaikams ir jos būtinai turi būti prasmingos. Kartais net smagiau, kuomet žmogus kažką padovanoja vėliau, nebūtinai per Kalėdas. Taip daug nuoširdžiau. Be to, turime laiko tam pasiruošti iš anksto. Štai perkant kažką paskutinę minutę tik ir kirba mintys greičiau atsikratyti šios užduoties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tęsiant tradicijų temą, ar pati gaminate tuos dvylika patiekalų?

- Kuomet švęsdavome pas mamą, su sese tik padėdavome jai gaminti. Paskui gamindavau pati. O šiais, kaip minėjau, šventėme pas tetą, todėl irgi tik prisidėjau – pagaminau „Karpatką“, plikytos tešlos pyragą (skonis kaip eklero).

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų