REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mindaugas ir Jurgita Pociai kartu jau dvylika metų. Savo meilės istoriją jie vadina „beprotišku jausmų pliūpsniu, kai akys mato tik vienas kitą ir pasaulyje nėra nieko svarbiau“. Susitikę Kernavėje po kryžiumi įsimylėjėliai jau po dviejų mėnesių vienas kitam ištarė amžiną „Taip“.

Mindaugas ir Jurgita Pociai kartu jau dvylika metų. Savo meilės istoriją jie vadina „beprotišku jausmų pliūpsniu, kai akys mato tik vienas kitą ir pasaulyje nėra nieko svarbiau“. Susitikę Kernavėje po kryžiumi įsimylėjėliai jau po dviejų mėnesių vienas kitam ištarė amžiną „Taip“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar penkis vaikus auginantys sutuoktiniai viešai prisipažįsta – atėjo metas, kai romantikos ugnis turi būti pakurstyta iš naujo. Tai Pociai darys stebint visai Lietuvai TV3 televizijos projekte „Tėtis namuose“. Išbandymų metas prasideda šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. Begalinis įsimylėjimas

REKLAMA

„Buvo išprotėjimas visiškas, kai prisimenu tą laiką... Rožinis šydas tiesiog užkrito, nieko nebemačiau, niekas daugiau pasaulyje nebeegzistavo, mačiau tik jį“, – šįvakar svajingai prisiminimais dalinsis Jurgita. Įsimylėjėliai tapo neišskiriami. Net po dvylikos metų jie kartu praleidžia visą laiką: augina penkis vaikus, dirba, organizuoja įvairius renginius ir siekia būti pavyzdžiu kitiems. Ir tai jiems neblogai sekasi – Pociai už pavyzdingą šeimą yra apdovanoti pačios prezidentės. Tiesa, pasak Mindaugo, tai tik malonus blizgutis, kurio nereikia sureikšminti. Jo aistra – viskas, kas susiję su kariuomene: kariškų renginių organizavimas, disciplina tiek darbuose, tiek namuose. O Jurgita yra daugiavaikių šeimų organizacijos įkūrėja, kur bando suvienyti visas daugiavaikes šeimas ir skleisti gausios šeimos privalumus. Į žmonos norą atostogauti vyras numoja ranka Šeimos gausumo trūkumai pasijaučia tuomet, kai siela ima reikalauti romantikos. Jai laiko Pocių namuose nėra. Visą laisvalaikį atima darbai. Mindaugas paskutinį kartą žmonai gėlių įteikė prieš penkerius metus. „Paskutiniu metu mes esam tiek užsisukę darbuose. Pamiegi dešimt minučių ilgiau ir tai yra tavo poilsis, įsijungia dvidešimt penktas kvėpavimas ir varai toliau, apie kažkokį laiką sau net kalbos nėra“, – prisipažins vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Jurgita apie atostogas svajoja jau vienuolika metų. Tačiau svajonės taip ir lieka neišpildytos. „Nedrįstu net pagalvot apie kažkokį poilsį. Planavom daug laiko išvykas, bet… Tam tiesiog nėra laiko. Reikia visais rūpintis, o kas tą padarys be manęs?“ – klausia penkių vaikų mama. Apie poreikį pailsėti ji ne kartą yra užsiminusi vyrui, tačiau šeimos galva į tai numoja ranka.

Šeštas vaikas – vyras

Vyro žodis Pocių namuose – paskutinis. O rūpintis juo reikia tarsi šeštu vaiku. Ir indus už jį suplauti, ir valgyt paruošti, ir dulkes nuo darbo stalo nušluostyti. Didžiausia mamos pagalbininkė – vienuolikmetė Pajauta. Dukra apmaudžiai pripažįsta – tėčiui įtikti sunku: „Mes su mama tvarkomės daug, o jis grįžta ir pradeda rėkti, kad visur netvarka. Jis nemato nei, kad grindis plovėm, nei, kad dulkes valėm, jis mato, kaip jam patinka. O mama bijo, kad ant jos supyks.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras Jurgitos rūpesčio nevertina. „Jis žino, kad esu aš ir jam nieko daryt nereikia. Pamenu draugystės pradžioje jis man pasirodė toks laisvas, kaip vėjas. O man mama sakė: „Tau gal su galva negerai?“ Tai ir dabar jo ta laisvė išliko, rūpintis niekuo nereikia – toks neprognozuojamas gyvenimas. Kartais kai pradeda ką nors įrodinėti, įsispiria į savo tiesą, nors pats turbūt žino, kad yra neteisus. Man tada norisi tik galvą daužyt į sieną“, – „Tėtis namuose“ žiūrovams prisipažins moteris.

Jurgitos džiaugsmui, atėjo laikas pokyčiams. Ji pagaliau išvyks pelnytų atostogų, o jos vyrui Mindaugui teks įsikūnyti į penkių vaikų mamos kailį. Ar viską perėmęs ant savo pečių karingasis tėtis pagaliau įvertins žmonos triūsą? Jurgita prieš išvykdama griebėsi už galvos ir baiminosi, kaip šeima savaitę laiko išsisuks be jos. Ar tikrai namuose viskas apvirs aukštyn kojomis? Kaip ši terapija paveiks šeimos santykius? Išbandymas prasideda jau šį, pirmadienio, vakarą 20.00 val. TV3 projekte „Tėtis namuose“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų