REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Nors išoriškai viskas atrodys gerai (taip iš esmės ir yra), tačiau bus neramu. Po dienos kitos įtampa išsisklaidys. Šiandien būkite atidesni gaunamai informacijai – galite išgirsti naudingą įspėjimą, patarimą, atsargiau žadėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras 

Nesitikėkite, kad šiuo metu viskas sklandžiai klostytųsi, kliuvinių – smulkių ir nelabai – bus per akis. Vis dėlto paskutinę akimirką viskas išsispręs, susitvarkys.

REKLAMA

Dvyniai

Darbų krūvis, kaip ir jums keliami reikalavimai bei kritika, augs. Tik labai nesureikšminkite kieno nors kandesnės pastabos, nesistenkite vieni visko patempti. Būkite draugiški ir pagalbininkų tikrai nestigs.

Vėžys

Yra galimybių pakoreguoti jums nepalankią situaciją, jei kreipsitės pagalbos į senus draugus. Ši diena moterims palankesnė nei vyrams.

Liūtas

Atsiribokite nuo kasdienybės rūpesčių. Gerai būti toli nuo namų, kur nors užmirštame gamtos kampelyje. Darbams ne pats geriausias laikas – stigs atidos. Nebūkite patiklūs bendraudami su užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Ryžtingiems poelgiams tinkamas laikas – verta būti geriausiems. Kovokite už savo principus, pripažinimą, tiesa, darbais, o ne žodžiais, nes ginčai šiandien nerezultatyvūs. Susitikimai su draugais bus naudingi.

Svarstyklės

Nauda iš senų, pamirštų dalykų. Veržtis į priekį, ieškoti naujų galimybių kol kas bergždžia. Tiesa, nepalankus laikas prisiminti sutuoktinio prasižengimus. Beje, šiandien nereikia taupyti: nusipirkite tai, apie ką seniai svajojote.

Skorpionas

Geras laikas įvairiems susitikimams, nedidelėms kelionėms: aplinkiniai bus malonūs, tad nesunkiai sutvarkysite jums svarbius reikalus. Kita vertus, nesistenkite daug šnekėti, nebūkite patiklūs: galite pasakyti ne tai, ką reikia, išgirsti ne taip, kaip reikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kuo daugiau laiko praleiskite namuose, būkite su artimaisiais. Jei nesiilsėsite, bent nesiimkite naujų darbų, nedirbkite viršvalandžių. Tvarkant reikalus gali pakenkti senos problemos, kliūtys iš praeities. Taikykitės su artimaisiais, prisiminkite ir tuos, kuriuos galbūt esate nuskriaudę – gal verta atsiprašyti?

Ožiaragis

Atrodys, kad viskas lengva ir paprasta, tačiau kai tik ko nors imsitės, ypač jei tai kas nors nauja, nepažįstama, kaipmat reikalas ims strigti. Diena bus sėkmingesnė, jei mažiau planuosite, vengsite ginčų.

REKLAMA

Vandenis

Gali tekti dirbti už visus, ir namie, ir darbe. Vis dėlto nepersitempkite: dėl skubėjimo ir įtampos ne tik rezultatai bus netenkinantys, bet ir galite sunegaluoti. Būkite atidesni virškinimui: svarbi maisto kokybė.

Žuvys

Atėjo laikas nusileisti, derėtis, ne metas ginčytis, kovoti už savo teisybę. Dabar svarbi ne jūsų nuomonė ir poreikiai, o aplinkinių, partnerio, sutuoktinio. Geras laikas pažintims: ne tik dalykinėms, bet ir romantiškoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų