REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
89
Mariah Carey (nuotr. Vida Press)

Dainininkė Mariah Carey nekantriai laukia dviejų džiugių įvykių – Kalėdų ir artėjančio savo devintojo koncertų turo „The Sweet Sweet Fantasy Tour“. Kitų metų balandžio 9-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje dainuosianti populiari JAV atlikėja pasidalino mintimis apie artėjančias žiemos šventes ir būsimus koncertus.

89

Dainininkė Mariah Carey nekantriai laukia dviejų džiugių įvykių – Kalėdų ir artėjančio savo devintojo koncertų turo „The Sweet Sweet Fantasy Tour“. Kitų metų balandžio 9-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje dainuosianti populiari JAV atlikėja pasidalino mintimis apie artėjančias žiemos šventes ir būsimus koncertus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį rytą prasidėjusi prekyba bilietais į Mariah koncertą Kaune įrodė – Lietuvoje ši išskirtinė dainininkė turi gausybę gerbėjų. Bilietai graibstomi į visus jos pasirodymus Europoje.

REKLAMA

Nieko nuostabaus – koncertų turą mūsų žemyne Mariah Carey surengs net po 13 metų pertraukos. „The Sweet Sweet Fantasy Tour“ bus pirmoji Mariah koncertų serija šioje Atlanto pusėje nuo tada, kai 2003-ųjų lapkritį Milane baigėsi puikių atsiliepimų sulaukusio turo „Charmbracelet“ dalis Europoje.

Daugiau nei 18 pirmąją JAV „topų“ vietą pasiekusių singlų išleidusi Mariah atliks didžiausius savo hitus, tarp jų laikui nepavaldžius „Hero“, „Fantasy“, „Always Be My Baby“, pasaulinį superhitą „We Belong Together“ ir daug kitų.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietus į koncertą jau dabar galima įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu – www.bilietupasaulis.lt

Artėjant Kalėdoms, dainininkė surengė aštuonių šventinių koncertų seriją Niujorko „Beacon“ teatre, kuri baigsis šį vakarą.

Švenčių ir artėjančio koncertų turo proga Mariah Carey davė keletą interviu, kuriuose pasakojo, kaip švęs Kalėdas ir ko tikėtis iš būsimų pasirodymų Europoje.

„Noriu savo vaikams padovanoti pasakiškas Kalėdas. Su Kalėdų seneliu, daug dovanų, tikrais elniais ir, žinoma, tikru sniegu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Smagu, nes jie jau supranta šios šventės prasmę, labai jos laukia. Kai turi vaikų, Kalėdos yra dar geresnės“, - pasakojo ketverių metų dvynukus, sūnų Moroccan ir dukrą Monroe, auginanti dainininkė.

Kad vaikai pajustų tikrą žiemos švenčių atmosferą, atlikėja su jais Kalėdas sutiks viename JAV slidinėjimo kurortų, kur sniego tikrai netrūks.

Kalėdos, anot dainininkės, yra mėgstamiausia jos šventė. Dainininkė yra išleidusi net du kalėdinių dainų albumus, o kūrinys „All I Want For Christmas Is You“ yra viena populiariausių visų laikų šventinių dainų:

REKLAMA

Televizijos kanalui ITV dainininkė atskleidė ir savo koncertų turo idėją. Dainininkės planas – išsiaiškinti, kurie jos kūriniai kiekvienoje šalyje yra populiariausi, ir tos šalies scenoje atlikti būtent juos. Balandžio 9-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantis koncertas tikrai nebus išimtis.

„Dainos bus parinktos specialiai mano gerbėjams. Ir, žinoma, bus tikrai geras šou. Stengiuosi sukurti koncertą, kuriame būčiau kuo arčiau savo publikos, ne visi taip daro. Mano santykiai su gerbėjais – labai ypatingi, todėl labai laukiu šių koncertų“, - sakė Mariah Carey.

REKLAMA

Mariah turas „The Sweet Sweet Fantasy Tour“ prasidės Didžiojoje Britanijoje 2016-ųjų kovo 15-ąją, tada bus tęsiamas Liuksemburge, Belgijoje, Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Italijoje, Šveicarijoje, Austrijoje, Prancūzijoje ir Olandijoje – jį vainikuos keli labai ypatingi pasirodymai Pietų Afrikoje.

Mariah Carey yra tikra muzikos ikona, popmuzikos fenomenas, nuostabi dainininkė ir didžiausiu visų laikų tiražu savo įrašus pardavusi muzikos moteris.

Jos įrašai parduoti daugiau nei 220 milijonų egzempliorių tiražu. 17 iš 18 pirmąją vietą JAV pasiekusių dainų, daugiau nei bet kuris kitas atlikėjas, Mariah sukūrė pati, tarp jų „Fantasy“, „Always Be My Baby“, „Hero“, „Touch My Body“, „One Sweet Day“ ir „We Belong Together“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mariah Carey hitas „Fantasy“:

Su išskirtiniu penkias oktavas apimančiu balsu, dainų kūrėjos ir prodiuserės talentu Mariah tapo šiuolaikinio popmuzikos artisto apibrėžimu. Kaip dainininkė, kompozitorė ir prodiuserė, be nesuskaičiuojamų kitų apdovanojimų, ji yra pelniusi „Grammy“, 21 Amerikos muzikos apdovanojimą, „Billboard“ Dešimtmečio artistės apdovanojimą, Pasaulio muzikos apdovanojimą kaip daugiausia įrašų pardavusi tūkstantmečio atlikėja ir BMI Ikonos apdovanojimą už išskirtinius dainų kūrimo pasiekimus.

REKLAMA

Ji pasiekė „topų“ viršūnes visame pasaulyje ir koncertavo pilnutėlėse arenose bei stadionuose. Jos įspūdingų talentų derinys įkvėpė ištikimus gerbėjus kone visose šalyse ir sukūrė naujus standartus muzikos industrijoje.

Mariah Carey įtaka neapsiriboja muzikos pasauliu. Verta paminėti jos pasiekimus kine – pavyzdžiui, kritikų išgirtus vaidmenis filmuose „Meilutė“ (2009 m.), “Liokajus” (2013 m.).

Neseniai Mariah debiutavo kaip režisierė, sukurdama „Kalėdų melodiją“, specialų kanalo „Hallmark“ šventinį filmą, kuriame vaidina. Jungtinėse Valstijose filmas bus parodytas šį savaitgalį, netrukus po jo bus pristatyta ir specialaus kalėdinio Mariah koncerto transliacija.

Mariah Carey koncertą „Žalgirio“ arenoje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų organizatorius „Live Nation Lietuva“, Vilniuje surengsiantis šokių muzikos festivalį „Summerburst“ su Davidu Guetta ir Kygo, skandalingosios grupės „Slipknot“, retro muzikos žvaigždžių „Postmodern Jukebox“ ir „Palast Orchester“ koncertus, Kaune - metalo titanų „Iron Maiden“ ir popžvaigždės Janet Jackson pasaulinių gastrolių koncertus, visoje Lietuvoje – šiandien prasidedančias populiariausio Afrikos cirko „Mother Africa“ gastroles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų