REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Grupė „Magnit“ (nuotr. Gabijos Vainiūtė)

„Populiarios merginų grupės „Magnit” merginos Kristina Ivanova, Emilija Katauskaitė ir Laura Navikaitė prieš šventes sukasi it voverės rate — kalėdinių vakarėlių maratonas jas įtraukė nuo gruodžio pradžios ir truks bent iki sausio vidurio.

16

„Populiarios merginų grupės „Magnit” merginos Kristina Ivanova, Emilija Katauskaitė ir Laura Navikaitė prieš šventes sukasi it voverės rate — kalėdinių vakarėlių maratonas jas įtraukė nuo gruodžio pradžios ir truks bent iki sausio vidurio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jų artimieji neliks be dėmesio ir dovanų. Susibėgusios valandėlei į Vilniaus senamiestyje įsikūrusius peteliškių namus „Dom Bow Ties”, dainininkės kibo į rankdarbius — širdžiai brangiems vyrams siuvo peteliškes.

REKLAMA

Kristina nekantrauja pradžiuginti savo sužadėtinį l Aleksandrą Broką, Laura — mylimąjį Rytį Žvagulį, o Emilija — savo tėtį.

Siuvimui paruošti peteliškių ruošiniai merginų rankose virto stilingais aksesuarais, o jos pačios džiaugėsi pasijutusios tarsi prie rankdarbių palinkusios damos iš senovinių filmų ir turėjusios progą jaukiems pašnekesiams apie artėjančias šventes.

„Šiais metais jaučiu įkvėpimą dovanas kurti pati. Manau, kad tokios dovanos yra pačios nuoširdžiausios ir gražiausios, juk į jas sudedama ir daugiausiai minčių, ir laiko”, — neabejoja K. Ivanova.

REKLAMA
REKLAMA

Savo sukurtais raktų pakabukais artėjančių švenčių proga žinoma moteris jau pradžiugino nuosavo grožio salono „Kristina” darbuotojas — kiekvienai skyrė skirtingą, specialiai jai sukurtą rankdarbį.

Paskutinei minutei tokių darbų Kristina neatideda — kalėdinių dovanų sąrašo imasi likus maždaug mėnesiui iki švenčių, kad planų sukurti šį tą mielo ir jaukaus nesugriautų staiga užgriuvę kiti darbai.

Iš anksto dovanomis artimiesiems stengiasi pasirūpinti ir E. Katauskaitė. Mieliau nei daiktus ji dovanoja bilietus į spektaklius, koncertus, kvietimus papramogauti ar pasilepinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dovanos vyrams man — iššūkis. Esu dovanojusi ir piniginę, ir diržą, kvepalus, bet visad neramu, ar tikrai tiks ir patiks”, — atskleidė atlikėja, gana dažnai prieš Kalėdas kepanti sausainius ir palepinanti jais šeimą bei draugus.

Malonus pasiruošimo artėjančioms šventėms akcentas Emilijai — dovanų pakavimas. Pasirūpinusi dailiu popieriumi ir kaspinais, ji stengiasi kaskart supakuoti kuo išradingiau.

Skirtingai nei bičiulės, Laura kalėdines dovanas savo rankomis kūrė pirmą kartą.

„Priėmiau iššūkį. Smagu, kad sekėsi gerai, nors siuvimas tikrai nėra mano mėgstama veikla”, — neslėpė dainininkė.

REKLAMA

Savo širdies draugui L. Navikaitė mieliausiai dovanoja drabužius bei kvepalus — ne tik per Kalėdas, bet ir kitomis progomis. Kadangi puikiai žino jo skonį, stilių bei drabužių dydį, niekuomet neprašauna.

Peteliškės iki šiol ji nebuvo dovanojusi — šis žaismingas aksesuaras buvo planuojamų dovanų sąraše. Laura neabejoja, kad jos rankų darbo kūrinį Rytis dėvės su malonumu.

„Aš pati pirmą kartą peteliškę ir prie jos derančią fantaziją Aleksandrui nupirkau gimimo dienos proga. Nors iki gimtadienio buvo likę laiko, tą patį vakarą netyčia paklausiau, ar jam apskirtai patinka peteliškės. Išgirdau neigiamą atsakymą, o dovana jau buvo paruošta!

REKLAMA

Nieko nebelaukiau ir padovanojau iškart, kad pamatytų, kaip puikiai tas aksesuaras jam tinka. Ir buvau teisi — kaip ji gali netikti tokiam jaunatviškam, idėjų kupinam, aktyviam, nuolat keliaujančiam žmogui”, — atskleidė K. Ivanova, ateityje varlyte ketinanti pradžiuginti ir savo mažąjį sūnėną Kristupą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų