REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telšių rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto neblaivaus vairuotojo automobilis.

Telšių rajone nuo kelio nuvažiavo ir apvirto neblaivaus vairuotojo automobilis.

REKLAMA

Šeštadienio vakarą 21.45 val. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo automobiliu vykstančios moters pranešimą apie kelyje Telšiai-Lieplaukė pastebėtą ir nuo kelio į griovį nulėkusį bei apvirtusį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Paskambinusi moteris taip pat pranešė, kad viduje gali būti nukentėjusių žmonių. Specialiosioms tarnyboms nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad Telšių rajone, Paežerės kaime gyvenantis 22 metų vairuotojas, „Kia Sephia“ automobilio nesuvaldė būdamas visiškai girtas. Už vairo sėdėjusiam asmeniui nustatytas sunkus – 2,54 promilės girtumas.

REKLAMA

Kaip pranešė policija, vairuotojas rimtesnių sužalojimų nepatyrė. Kartu važiavusi Telšiuose gyvenanti 19-metė kūno sumušimus gydosi ambulatoriškai. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, kuris nulėkęs į griovį apvirto krūmuose.

Taip pat paaiškėjo, kad eismo įvykį sukėlęs vairuotojas – ne tik neblaivus, bet ir neturintis teisės vairuoti ir jau ne kartą administracine tvarka baustas už neblaivaus pasirodymą bei alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje. Šį kartą piliečiui gresia iki 1 448 eurų galinti siekti bauda arba administracinis 20-30 parų areštas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų