REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Būsite energingi, kūrybingi. Nusipelnysite aplinkinių simpatijų. Kažkuo gali pasitarnauti gerbėjai, rėmėjai. Pasieksite neblogų rezultatų kūryboje, sporte, darbe su vaikais. Galima tikėtis ir nuostabių meilės akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kils ūpas siekti tvarkos, švaros. Arba šito reikalaus kažkas kitas, o jums teks paplušėti. Turbūt koreguosite savo įvaizdį arba sumaniai puošite kitus. Gali įsižiebti flirtas darbe.

REKLAMA

Dvyniai Šiandieną turėtų sektis tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, partnerystę. Galite tikėtis nepakartojamų įspūdžių kelionėje.

Vėžys Panašu, kad gausite žinią, žadančią pageidaujamą permainą ar finansinę paramą, galimybę naudingai kažką parduoti ar nusipirkti. Tikėtina, kad turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas. Galimas staigus įsimylėjimas.

Liūtas Nusimato reikšminga žinia iš užsienio. Nepažįstamas žmogus gali jus paskatinti ryžtis neįprastai avantiūrai. Padaugės optimizmo ir toli siekiančių planų. Geras diena projektui pristatyti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Tvarkant rimtus reikalus šiandien galima tikėtis geranoriškos pagalbos, draugiškesnio požiūrio. Kuo iniciatyvesni ir veiklesni būsite, tuo geriau seksis. Jūsų pastangos išties duos svarių vaisių, ypač jei padės aktyvus pažįstamas.

Svarstyklės Šiandien be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Jeigu planuojate susitikti su bičiuliais ar giminaičiais, tam ši diena ypač tinkama. Atgaivintos pažintys gali sukurti situacijas, kurios bus jums naudingos.

Skorpionas Palanki diena meninei ir medicininei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Labai gerai veiks intuicija, puikiai orientuositės reikaluose, kurie kitiems atrodo lyg tamsus miškas. Iš konfidencialios veiklos galimos pajamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien viską lems jūsų žavesys, asmeninės savybės, mokėjimas bendrauti. Panašu, kad jums nestigs kūrybingumo, naudingų idėjų ir energijos. Galite kažkuo sublizgėti, gauti dovanų, įgyti daugiau populiarumo.

Ožiaragis Noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote.

Vandenis Šiandien palanku gaivinti senas pažintis, užbaigti anksčiau pradėtus, bet numestus kūrybinius projektus, rankdarbius, atsakyti į neatsakytus laiškus ir pan.

Žuvys Tikėtina, kad suprasite artimo žmogaus problemą, jo susirūpinimo priežastį. Arba patys susivoksite savo sielos labirinte. Tai palengvins svarbų apsisprendimą, susijusį su šeima, meile, nuosavybe ar vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų