REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Simona Milinytė (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Nors Kalifornijoje gyvenanti dainininkė Simona Milinytė gruodžio viduryje gali vaikščioti trumpomis rankovėmis ar lengvomis suknelėmis, tačiau atvirauja, kad šventinė nuotaika tikrai juntama.

21

Nors Kalifornijoje gyvenanti dainininkė Simona Milinytė gruodžio viduryje gali vaikščioti trumpomis rankovėmis ar lengvomis suknelėmis, tačiau atvirauja, kad šventinė nuotaika tikrai juntama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvieną kartą džiūgauju pamačiusi dekoracijas ar Kalėdų Senelį. Ir pati labai mėgstu papuošti visus namus, žiūrėti kalėdinius filmus, klausytis šventinių dainų“, - pasakoja mergina. Vis dėlto jau antri metai Simona šventes minės be savo artimųjų, nes intensyviai mokosi ir dirba už Atlanto.

REKLAMA

„Labai sunku laukti švenčių ir jų neminėti su artimaisiais, bet mano tėveliai yra nuostabūs. Praėjusiais metais Kūčių vakarą ir Kalėdų rytą praleidome kartu – per „Skype“ vaizdo pokalbį, tad ir su šeima pabendravau, ir šventinėje vakarienėje pabuvau. Vis dėlto verkti negalėjau nustoti, nes labai pasiilgstu artimųjų“, - atvirai dalinasi Simona.

Šį kartą su užsienyje gyvenančia mergina kalbamės apie kalėdines tradicijas, dovanas ir džiaugsmą.

REKLAMA
REKLAMA

„Visos dovanos mūsų šeimoje būna padėtos po eglute. Jas išvyniojame Kalėdų dienos rytą, tačiau daugiau kažkokių išskirtinių tradicijų neturiu . Vis dėlto laikomės kasmetinių tradicijų dėl valgių, patiekalų skaičiaus bei advento“, - mena Simona.

Ji šventes mėgsta praleisti pas močiutę, kur visa šeima susirenka Kūčių vakarui, lieka nakvoti, o Kalėdų dienos vakarą grįžta namo. Mergina pripažįsta, kad džiaugsmą dėl kalėdinių dovanų keičia galimybė susitikti su artimaisiais.

„Kūčių stalą ruošia močiutė, Kalėdų rytą pasikeičiame dovanomis, o tada važiuojame į bažnyčią, aplankome kapus. Kalėdos man yra pati mėgstamiausia šventė: eglutės, šviesos, dekoracijos. Niekada negaliu atsigrožėti visais papuošimais, be to, tai viena svarbiausių ir brangiausių švenčių“,- pasakoja mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jos šeimos šventinis stalas būna gana tradicinis.„Pas mus būna tiek mišrainės, tiek silkės, kūčiukų. Močiutė visada išverda kompoto, spaudžia naminių sulčių ir aguonpienį. Aš prisidedu iškepusi imbierinių sausainių, kuriuos kepu įvairiausiomis kalėdinėmis formomis: senio besmegenio, snaigių ir eglučių. Dekoruoju, piešiu veidukus, išpuošiu pabarstukais ir maistiniais dažais“, - teigia Simona, kuriai šventiniai patiekalai dažnai tampa problema. Nuo vaikystės mėsos ar žuvies nevalganti mergina skanauja tik vegetariškus patiekalus, tačiau prisipažįsta turinti keistą silpnybę – ji negali atsispirti šokoladiniam Kalėdų seniui ir šokoladiniam kalendoriui.

REKLAMA

„Esu smaližė, todėl ypač per Kalėdas mėgaujuosi šventiniais saldainiais“, - savo mažą paslaptį atskleidė Simona, kuri rytoj, gruodžio 12-tąją švenčia gimtadienį. Būtent todėl jos šeima margaskarę puošia gruodžio pradžioje

„Man labai patinka, kai eglutė ir papuošimai atsiranda dar prieš mano gimtadienį. Ją puošiu kiekvienais metais skirtingai. Kažkada ją puošėme baltos ir mėlynos spalvos papuošimais, kitais metais – raudonos ir žalios. Atsimenu, kad kažkada sugalvojau eglutės žaisliukus padaryti iš saldainių – teko darbuotis net porą dienų“, - juokiasi dainininkė, taip pat atskleidusi, kad turi labai keistą įprotį dėl dovanų – jai nėra svarbi dovana, bet labai džiaugiasi išvydusi didelį raudoną kaspiną.

„Įspūdingiausia Kalėdų dovana buvo, kai mama ir tėtis padovanojo įrėmintą pirmąją nuotrauką, kurią tėtis padarė man vos gimus“, - šypsosi Simona, tv3.lt skaitytojams linkėdama pačių geriausių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų