REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Panos, turiu jums dar vieną šansą, bet man reikia grupės“, - tarė „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas jau iškritusioms merginoms. Keturios iš jų sutiko, bet euforija baigėsi, kai merginos suprato, jog pasiruošimui teturi vieną naktį.

„Panos, turiu jums dar vieną šansą, bet man reikia grupės“, - tarė „X Faktoriaus“ teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas jau iškritusioms merginoms. Keturios iš jų sutiko, bet euforija baigėsi, kai merginos suprato, jog pasiruošimui teturi vieną naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nežinome, ką ir kaip daryti. Jaučiame didelį nuovargį, - prisipažino merginos. – Pasidalinome po dvi: optimistės ir trupučiuką skeptikės. Tačiau mes suprantame, kad tai yra paskutinis mūsų šansas, mes turime jį išnaudoti“.

REKLAMA

Elvina, Greta, Eglė ir Samanta scenoje atliko Fergie dainą „A little party never killed nobody“.

Joms plojo ir pats Samas, ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. „Čia vieną naktį marinuota? Neblogai“, - stebėjosi Saulius Prūsaitis. „Tai yra vienos nakties agurkai“, - juokėsi Samas.

„Žinok, šitie agurkai tokie patys skanūs, kaip mano babos. Dabar galiu ir nagus nusigraužti, - sakė Jazzu, kuri šias merginas išmetė iš šou. – Jūs išsiskleidėte visomis spalvomis, ko nesugebėjote padaryti būdamos po vieną. Su jumis norisi eiti iki galo. Jėga. Džiaugiuosi, kad sugrįžote ir dabar labai pavydžiu Samui, kad vėl esate su mumis. Tikiuosi, kad liksite“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai yra mūsų stovyklos metu sukurta grupė“, - paaiškino Samas, sulaukęs Marijaus Mikutavičiaus prašymo viską paaiškinti. „Per naktį? Aš netikiu, kad taip gali būti“, - negalėjo patikėti S. Prūsaitis.

„Kai buvome priversti su jumis atsisveikinti, važiavome su Sauliumi namo ir kalbėjome, kad tai yra nesąžininga. Merginų kategorijoje buvo žvėriška konkurencija, - kalbėjo M. Mikutavičius. – Man tikrai buvo labai gaila kai kurių iš jūsų. Buvo jausmas, kai norėjome skambinti panoms ir kažkaip paaiškinti, kad ne viskas yra prarasta. Esu laimingas jus čia pamatęs. Supratau, kad esate grupė. Bet ar esate pasiruošę kovoti kaip grupė. Mane į gabalus plėšo dviprasmiški dalykai. Nežinau, ar galite būti geresnės už tai, ką matome kėdėse dabar“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Samas turėjo atsakymus į visus teisėjų klausimus: „Merginos pačios tai darė. Tai yra jų motyvacija, jų užsispyrimas. Jos viską padarė gerai. Matome tai akivaizdžiai, nors joms reikėjo perlipti per tūkstančius kliūčių“.

„Koks yra to rezultatas, - uždavė klausimą Samui teisėjai. – Ar jos užima vieną iš kėdžių, kuri reiškia tiesioginį bilietą į „X Faktoriaus“ finalą?“

„Aš rizikuoju. Jūs turite kėdę“, - ryžtingai ištarė Samas. Tačiau merginos turėjo užimti vienos iš keturių grupių, kurios jau ganėtinai saugiai jautėsi savo kėdėse, vietą. Kėdėse tuo metu sėdėjo grupių „Else“, „Original Copy“, „Sirupas“, „Zeta Beat“ nariai.

REKLAMA

„Leiskite man pasivaikščioti“, - nuo savo teisėjo kėdės pakilo Samas.

„Jeigu išmesi grojančius vaikinus, tu būsi išdavęs roką, tu būsi išdavęs pačią idėją ir niekada tos gėdos nenusiplausi“, - bandė sufleruoti M. Mikutavičius.

„Ačiū už saulė, ačiū už regį... „Sirupas“, ačiū“, - į savo kėdę grįžęs ištarė Samas.

„Ką? – šaukė Jazzu. – Ką tu darai? Ką?“

Šio Samo sprendimo nesuprato ir studijoje susirinkę žiūrovai, kurie nepabijojo išreikšti savo nuomonės garsu.

Jazzu pakilo ir demonstratyviai parodė du nuleistus nykščius ir paliko savo vietą. „Gyvenime negalvojau, kad galiu taip supykti ant Samo“, - pratarė „X Faktoriaus“ teisėja.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų