REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis prisijungė prie akcijos palaikyti Lietuvos moterų krepšinio rinktinę, pradėjusią 2017 metų Europos čempionato atranką.

REKLAMA
REKLAMA

„Lapkričio 25 dieną ateikite į Kėdainių areną palaikyti mūsų moterų rinktinės. Nepatingėkit”, – šypsodamasis paragino Lietuvos krepšinio aistruolius A.Sabonis.

REKLAMA

Prieš tai panašius videoraginimus įrašė ir Lietuvos nacionalinės moterų krepšinio rinktinės žaidėjos Kamilė Nacickaitė, Gintarė Petronytė, Santa Okockytė ir Marina Solopova. Šie raginimai su žyma #netingekit pasklido po socialinius tinklus.

Kėdainių arenoje lapkričio 25 d. 19 val. Lietuvos moterų rinktinė žais antrąsias atrankos rungtynes. Jos varžovė – pajėgi Slovėnijos rinktinė. Įėjimas į rungtynes – nemokamas. Taip siekiama sukurti lietuvėms puikią atmosferą, padėsiančią pasiekti labai reikalingą pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Atmosferą padės kurti ir muzikinė programa, šokėjos bei nuotaikingi žaidimai.

Lietuvės pirmąsias atrankos rungtynes praėjusį šeštadienį žaidė Rygoje. Daugybę kartų suklydusios Rimvydo Samulėno globotinės tik paskutinėmis sekundėmis pralaimėjo latvėms 62:65. Ir treneris, ir krepšininkės garantavo, kad Kėdainiuose jos žais daug geriau.

Europos čempionato atrankos turnyre Lietuva žaidžia A grupėje su Latvija ir Slovėnija. Norint gauti garantuotą kelialapį į 2017 m. Senojo žemyno čempionatą Čekijoje, reikia grupėje užimti pirmąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos moterų rinktinė praėjusią vasarą sėkmingai žaidė Europos čempionate, vykusiame Vengrijoje ir Rumunijoje. Lietuvės užėmė 8-ąją vietą ir tik per plauką nepateko į olimpinės atrankos turnyrą.

Latvės užėmė 13-ąją galutinės įskaitos vietą, Slovėnijos rinktinė Europos čempionate nežaidė. Čempionėmis tapo Serbijos krepšininkės, kurias lietuvės buvo įveikusios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų