REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Julija Žižė (nuotr. Instagram)
17

Šeštadienio naktį fotomenininko Lauryno Žižio ir dizainerės Julijos Žižės namus nusiaubė vagys: išvogti brangūs poros užgyventi daiktai, nuo kiemo nuvarytas prabangus „BMW“ markės automobilis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau matyt nieko ir nebenuslėpsim, kad ir kaip skaudu ir širdis plyšta ta tema kalbėti, bet gal FB sklaida išties padarys stebuklą ir bent kažkurie daiktai sunkiu darbu užgyventi grįš į mūsų šeimą. Šeštadienį naktį buvo apvogtas mūsų kotedžas, išnešti visi vertingi ir brangūs mūsų daiktai, tuo pačiu nuvarytas ir mano automobilis, jei kas matysite kur baltą BMW 5, su nežymiai įbrėžtu keleivio pusės galiniu sparnu, smėlio spalvos vidumi, prašome nedelsiant pranešti policijai.

REKLAMA

Taip pat jei kas siūlys LV rankinę Lietuvos merginoms, manoji tūrėjo J.Z. aukso spalvos inicialus, galite iškart kviesti policiją, gal padės atsekti vagis. Būkite budrūs, saugokite savo turtą, saugokite save“, – socialiniame tinkle rašė dizainerė.

Skausmingai nesėkmę išgyvenę tėveliai antradienį pasidalijo maloniomis naujienomis – automobilis parvarytas atgal į kiemą.  „Vakar apie 18:00 valandą mums paskambino vyras ir pranešė, kad mūsų mašina stovi jo kieme. Mašina atrasta!!! Noriu padėkoti visiems kurie palaikė mus geromis mintimis, mes subūrėme nerealiai stiprią energiją, kuri padėjo atgauti bent vieną daiktą. Matyt žemėje vis dėlto geriems žmonėms tos pamokos būna, bet ženkliai silpnesnės, nes gerų darbų padaryta daugiau nei blogų.

REKLAMA
REKLAMA

Norim padėkoti, už nuoširdžius skambučius ir visiems, kurie įvairiai siūlėsi padėti! Mes labai dėkingi, labai laimingi ir įsitikinę, kad gerų žmonių aplink mus ženkliai daugiau, nei pavydžių ir kandžių. Siunčiu už Jus visus maldelę. Būkite sveiki ir laimingi.“ – atgautu daiktu džiaugėsi mados namų „WEAR MAD BY JULY“ įkūrėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų