REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Šiauliuose tinklų gamykloje milžiniška judanti krosnis prispaudė darbininką. Neabejojama, kad žmogus smarkiai susišalojo, kai grubiai pažeidė darbo saugą- net ir skambant įspėjimo skambučiui bandė pralįsti pro veikiančių įrengimų mažutį tarpelį.

REKLAMA
REKLAMA

 

Kaip įvyko nelaimė Šiauliuose, tinklų gamyklos ceche, užfiksavo vaizdo kamera. 21 metų darbininkas, pajudėjus kaitinimo įrenginiui, bandė pralįsti pro mažutį tarpelį į kitą cecho pusę. Krosnies kampas kliudė vaikiną ir smarkiai sužalojo - trūko kojos kraujagyslės.

REKLAMA

Šalia buvęs nelaimėlio bendradarbis Vytautas kolegai išgelbėjo gyvybę.

,,Aš jį nukėliau nuo pečiaus. Paskui atėjo mechanikas, nutempėm ant betono, kad ant karščio negulėtų, karšta, labiau kraujuoja. Ir užspaudėm, ir laukėm greitosios. Šiandien kai atėjau į darbą, pasakė, kad mes gyvybę išgelbėjom. Na, kad užspaudėm, kad sustabdėm kraujavimą“, - apie pagalbą sužeistajam pasakoja bendradarbis Vytautas.

Gamyklos darbų saugos specialistas sako, kad jaunas darbininkas sužalotas, nes nepaisė įspėjimų dėl saugos.

Nufilmuotą nelaimės medžiagą ir vietą gamykloje apžiūri ir Darbo inspekcija. Inspektorių teigimu, greičiausiai dėl traumos kaltas pats darbuotojas, lindęs tarp judančių krosnies dalių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų