REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš knygų ištrūkusios fantastiškos pabaisos nustebins savo įvairove ir charakterių skirtumu naujausioje siaubo komedijoje „Šiurpuliukai“. Kai kurie monstrai iš širdies pakutens žiūrovų nervus, o kiti privers nusišypsoti dėl jų baisuokliško nerangumo.

Iš knygų ištrūkusios fantastiškos pabaisos nustebins savo įvairove ir charakterių skirtumu naujausioje siaubo komedijoje „Šiurpuliukai“. Kai kurie monstrai iš širdies pakutens žiūrovų nervus, o kiti privers nusišypsoti dėl jų baisuokliško nerangumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pristatome Cinemablend.com surinktą baisiausių „Šiurpuliukų“ herojų rinkinį:

1. Slapis. Nors ši medinė lėlė iš pirmojo žvilgsnio gali pasirodyti nekenksminga, jo išvaizda apgaulinga. Slapis tampa į laisvę ištrūkusių fantastinių būtybių vadeiva. Jis trokšta sukelti kuo didesnę suirutę, jis alksta chaoso. Šis personažas pasirodė daugybėje rašytojo Roberto Lawrence’o Stine’o kūrinių, tad nenuostabu, kad pagal jo kūrybą pastatytame filme „Šiurpuliukai“ jam teko svarbus vaidmuo.

REKLAMA

2. Klounas. Šis juokdarys atrodo kaip tikras pamišėlis iš siaubūnų cirko. Jį pamačius norisi ne juoktis, o bėgti kiek tik kojos neša. Klounas primins baisųjį 1986-ųjų Stepheno Kingo romano „Tas“ personažą, tačiau iš tiesų jis atkeliauja į kiną iš R.L.Stine‘o knygos „Trapped in the Circus of Fear“.

3. Piratas. Nenustebkite, jei šis jūrų plėšikas pasirodys tik su viena koja, bet ir tai jo nesustabdys. Vienintelis jo troškimas – lobiai ir kraujas.

REKLAMA
REKLAMA

4. Budelis. Prie spalvingos blogiukų kompanijos prisijungs ir šis stuomeningas vyrukas, pasiruošęs nubausti ir kaltus, ir ne.

5. Zombis. Na, jei jau apžvelgti visus įmanomus apokalipsės scenarijus, be zombių – nė žingsnio.

6. Mumija. Prisikėlusi iš tūkstantmečius trukusio mirtino miego ši mumifikuota būtybė nebenori tenkintis ankštu sarkofagu. Beje, ji atrodo puikiai išsilaikiusi.

7. Vampyras. Neprižiūrėti nagai ir dantys, žvilganti plikė ant gyslotos galvos ir kraupūs antakiai sukuria visai kitokį nei šiandien įprasta vampyro paveikslą. Šis „gražuolis“ ne toks patrauklus kaip „Saulėlydžio“ ar serialo „Tikras kraujas“ kraujasiurbiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Ragana, aiškiaregė, kerėtoja. Žvilgančiais papuošalais apsikarsčiusi dama atrodo, lyg bandytų savosiomis dekoracijomis nurungti Kalėdų eglutę. Jai tenka prasčiausiai atrodančių nupieštų antakių savininkės titulas. Tiesa, jos žvilgsnis išties bauginantis.

9. Baidyklė. Iš kukurūzų lauko atkeliavęs personažas pakankamai baisus, kad prie jo nesiartintų nei varnos, nei žmonės, nei kiti gyviai.

10. Gąsdinantis moliūgas. Dailiai išskaptuota ši daržovė seniai tapo Helovino tradicija ir atributu, be jos neapsieis ir „Šiurpuliukai“.

REKLAMA

Filmas „Šiurpuliukai“ pateikia skoningai sumaišytą siaubo ir juoko kokteilį, su subtilia romantine linija. Istorija prasideda, kuomet paauglys Zakas su mama persikelia gyventi iš Niujorko į Medisono miestelį. Naujieji jų kaimynai – paslaptingasis ponas Šiveris ir jo duktė Hana. Kai Zakas nusprendžia pasisveikinti, nedraugiškai nusiteikęs kaimynas pareikalauja jo laikytis kaip įmanoma atokiau nuo jų namų. Vieną naktį Zakas išgirsta klyksmą – jis įsitikinęs, kad Hanai gresia pavojus. Gudrumu išviliojęs poną Šiverį, Zakas su bičiuliu išsiruošia merginos gelbėti, tačiau jų apsilankymas kaimynų namuose įsuka pabaisišką ruletę. Netyčia paaugliai atrakina vienos knygos užraktą ir laisvėn ištrūksta milžiniškas sniego žmogus, o kuo toliau, tuo baisiau. Vis gausėjantis monstrų būrys grasinasi užimti visą miestą ir tik ponas Šiveris su dukra ir Zaku gali užkirsti kelią šiam fantastinių būtybių maištui.

Gruodžio 4 dieną Lietuvą pasieksiančio filmo „Šiurpuliukai“ anonsas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų