REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai, bet galite būti raginami domėtis kitkuo, ruoštis kažkur dalyvauti ir tuo tikslu puoštis. Turbūt teks tam tikra prasme įveikti save, nugalėti savo polinkius, parodyti tvirtumą.

Avinas Parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai, bet galite būti raginami domėtis kitkuo, ruoštis kažkur dalyvauti ir tuo tikslu puoštis. Turbūt teks tam tikra prasme įveikti save, nugalėti savo polinkius, parodyti tvirtumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nusimato daug emociškai nuspalvintų kontaktų. Ne tik aplinkiniai, bet ir jūs būsite kupini idėjų bei neįtikėtinų sumanymų. Tačiau jiems įgyvendinti prireiks gerokai patuštinti kišenes. Gali nustebinti partnerio pareiškimas, jo planai.

REKLAMA

Dvyniai Nusimato nemažos išlaidos arba kaip tik turėsite save varžyti, kažko atsisakyti dėl pinigų stygiaus. Vis dėlto gali būti, kad neramiame problemų vandenyne atsiras gelbėjantis "šiaudas". Tik nesipykite su tais, kurie gali ištiesti tą "šiaudą".

Vėžys Aktualiausi bus klausimai, susiję su politika, užsieniu, tarptautiniais ryšiais bei renginiais. Galbūt kur nors toliau vyksite. Pasižymėsite iškalba, psichologiniu įžvalgumu, bet vargu ar tai padės pasijusti laimingiems meilės srityje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, jausite įtampą, jei nusimato vieši pasirodymai. Nereikėtų veltis į ginčus, verčiau energiją nukreipkite prasmingesne linkme. Nusimato pagunda, kuriai bus sunku atsispirti. Kažin ar nesigailėsite jai pasidavę.

Mergelė Jums norėsis demonstruoti, kokie esate protingi, įžvalgūs, kiek sugebate, kokių turite ryšių bei galimybių. Seksis suktis toje aplinkoje, kurioje yra jums svarbių žmonių. Regis, pelnysite pripažinimą, bet ne to žmogaus, kuris rūpi.

Svarstyklės Šiandien jums patartina atsipalaiduoti, kuo daugiau dėmesio skirti kūno ir sielos poreikiams bei meilės intymumui. Būsite panirę į emocijų, jausmų pasaulį. Dėl to geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje arba vienumoje nei viešumoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galimi ypatingi potyriai. Turbūt susitiksite su įdomiais žmonėmis, o gal ir lyderiu, darančiu jums įtaką. Rūpės globaliniai, politiniai dalykai, svarbūs bus moraliniai įsitikinimai. Tačiau meilės viltys tikriausiai nesipildys.

Šaulys Kažkuria prasme mėginsite padidinti savo kapitalą, tvirčiau atsistoti ant žemės. Diena bus gana turininga, bet vis dėlto gali pasirodyti, kad tikėjotės per daug. Turbūt nepasijusite nei praturtėję, nei labiau mylimi ar vertinami.

Ožiaragis Dėl emocijų šėlsmo bus gana sunku susikaupti ir ką nors konkretaus veikti. Labai intensyviai bendrausite, daug kalbėsite. Viską įvertinsite vakare ir turbūt nepajusite didelio pasitenkinimo dėl patirtų įspūdžių, išgirstų replikų.

REKLAMA

Vandenis Iš galvos neišeis problemos, susijusios su pinigais, buitimi. Nederėtų pakeltu balsu aiškintis dėl išlaidų, verčiau paskatinkite artimuosius, kad jie patys įvertintų finansinę šeimos būklę ir savo asmeninį indėlį.

Žuvys Norėsis romantikos, todėl nevengsite flirto, sieksite priešingos lyties dėmesio. Nusimato dalyvavimas įdomiuose renginiuose. Jums nestigs išradingumo, bet jis gali likti neįvertintas. Gali neįvykti norimas pasimatymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų