REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Charlie Sheen(nuotr. SCANPIX) (nuotr. Balsas.lt)

Holivudo maištininkas Charlie Sheenas tiesioginiame interviu NBC ketina paskelbti atvirą asmeninio pobūdžio pareiškimą, pirmadienį pranešė televizija.

11

Holivudo maištininkas Charlie Sheenas tiesioginiame interviu NBC ketina paskelbti atvirą asmeninio pobūdžio pareiškimą, pirmadienį pranešė televizija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu apie pramogų pasaulį rašantys tinklalapiai skelbia, kad aktoriui diagnozuotas žmogaus imunodeficito virusas (ŽIV).

REKLAMA

NBC nepateikė daugiau jokios informacijos, ką tame interviu, kuris bus parodytas antradienį televizijos ryto laidoje „Today“, ketina atskleisti aktorius, seniai persekiojamas problemų dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo.

Tačiau keli pramoginės žiniasklaidos šaltiniai nurodė, kad Ch. Sheenas atskleis, jog jam diagnozuotas AIDS sukeliantis virusas.

TMZ.com pranešė, kad aktorius, kuris 2011-aisiais buvo atleistas iš populiaraus televizijos serialo „Du su puse vyro“ (Two and a Half Men) po didžiulio žiniasklaidos dėmesio sulaukusio kivirčo su kino studija „Warner Bros.“ dėl savo elgesio, rengiasi atskleisti, jog yra ŽIV nešiotojas, nes kelios buvusios partnerės grasina jam teismo ieškiniais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak TMZ.com, 50-metis aktorius apie tai, jog yra infekuotas ŽIV, sužinojo prieš daugiau nei metus ir laikė tai paslaptyje. Šia žinia jis esą pasidalijo tik su keliais draugais, iš kurių žiniasklaida ir sužinojo, kad aktorius infekuotas.

„Po to kelios buvusios Charlie partnerės su juo susisiekė ir pagrasino ieškiniais, nes nežinojo apie jo būseną, kai palaikė su juo santykius, - nurodė TMZ.com. - Mūsų šaltiniai sako, kad keliais atvejais Charlie pavyko susitarti, ir mainais į pinigus buvo pasirašyti konfidencialumo susitarimai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kino žvaigždės Martino Sheeno sūnų išgarsino vaidmenys virtinėje didžiulio populiarumo sulaukusių filmų, tarp jų juostose „Būrys“ ir „Ferio Biulerio poilsio diena“, kurios abi pasirodė 1986 metais.

Vėliau jis ėmė filmuotis televizijoje ir čia geriausiai žinomas dėl savo vaidmenų serialuose „Spin City“, „Du su puse vyro“ ir „Psichoterapija“ (Anger Management).

„Forbes“ duomenimis, nuo 2010 gegužės iki 2011-ųjų gegužės Ch. Sheenas buvo brangiausiai apmokamas televizijos aktorius, per tą laikotarpį uždirbęs 40 mln. JAV dolerių.

REKLAMA

Pramoginė televizijos vakaro laida „Access Hollywood“ savo tinklalapyje pranešė, kad buvusi Ch. Sheeno žmona Denise Richards, su kuria jis susilaukė dviejų dukrų, seniai žinojo, kad jam diagnozuotas ŽIV.

Tinklalapis, remdamasis D. Richards artimų šaltiniu, rašo, kad Ch. Sheenas užsikrėtė ŽIV po poros skyrybų 2006-aisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų