REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
“Aras“ (K. Zajarskės nuotr.)

Jonavoje dėl įtartino ryšulio evakuota dalis daugiabučio

vietiniai: rankinę prie daugiabučio paliko tamsaus gymio asmenys

Pirmadienio rytą Jonavoje prie daugiabučio pastebėjus įtartiną ryšulį, evakuota dalis daugiabučio.

8

Pirmadienio rytą Jonavoje prie daugiabučio pastebėjus įtartiną ryšulį, evakuota dalis daugiabučio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip BNS sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Tumelytė, pranešimas apie spalvotą rankinę, paliktą prie Lietavos gatvėje esančio daugiabučio, gauta 8.38 val. Pasak pranešėjų, rankinės ilgą laiką niekas nepasiėmė.

REKLAMA

Įvykio vietoje dirba policijos pareigūnai, apie 11 valandą atvyko „Aro“ antiteroristinių operacijų rinktinės pareigūnai. Jie artimiausiu metu turėtų nustatyti, ar rastas daiktas yra pavojingas.

Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, rankinę prie namo padėjo du tamsaus gymio vyrai, tačiau policijai kol kas nepavyko nustatyti asmenų tapatybės.

Ar pradėti ikiteisminį tyrimą, bus sprendžiama išaiškinus rankinėje esančių daiktų turinį. „Neatmestina tikimybė, kad tai melagingas iškvietimas arba tai gali būti pamestas daiktas“, - sakė E.Šileris.  

REKLAMA
REKLAMA

Kiek vėliau pranešta apie tai, kad, kaip teigė „Aro“ antiteroristinių operacijų rinktinės vadas V. Grabauskas, įtartinas ryšulys buvo tikrinamas specialaus roboto pagalba, o galiausiai jis buvo nukenksmintas, vandens patrankos pagalba.

Vietiniai užsiminė apie tai, jog rankinę prie daugiabučio esą paliko tamsaus gymio asmenys. „Aro“ pareigūnai pranešė, kad sprogmenų nerado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų