REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Anthony'is Mackie'is (nuotr. Vida Press)

Filmo „Kapitonas Amerika: Žiemos karys“ (Captain America: The Winter Soldier) žvaigždė Anthony Mackie susilaukė trečiosios atžalos.

6

Filmo „Kapitonas Amerika: Žiemos karys“ (Captain America: The Winter Soldier) žvaigždė Anthony Mackie susilaukė trečiosios atžalos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

37 metų aktorius ir jo žmona Sheletta Chapital atskleidė džiugią žinią ketvirtadienį, atvykę į A.Mackie naujosios kino komedijos „Kalėdos“ (The Night Before) premjerą Los Andžele.

REKLAMA

„Neseniai susilaukiau trečiojo vaiko, ir tai tiesiog sujaukė viską, kas buvo mano tikrovė, – jis sakė dienraščiui „Los Angeles Times“. – Tai tiesiog pakeičia visą tavo požiūrį į pasaulį. Netgi kelionės dabar yra problema – man reikia pirkti penkis bilietus!“

„Pažiūrėkit į mano tėvus – jie turėjo šešis vaikus, o aš visuomet stebėdavausi, kodėl mes niekada neatostogaudavome toliau negu Florida arba Meksikos įlankos pakrantė, – pridūrė A.Mackie. – Todėl, kad jie negalėjo įpirkti aštuonių bilietų skrydžiui lėktuvu, todėl tiesiog įsodindavo visus vaikus į „Lincoln“ ir važiuodavo į Floridą!“

REKLAMA
REKLAMA

Anthony ir Sheletta jau augino du savo vaikus, kai susituokė praėjusiais metais. Aktorius prisipažino tapęs labai griežtu tėveliu po to, kai jam teko vaidinti benamį narkomaną naujame filme „Prieglauda“ (Shelter).

„Labai daug sužinojau apie save, perskaitęs tą scenarijų ir vaidindamas šiame filme, nes benamių smerkimas ir žmoniškumo stoka, kurią įžvelgiau savyje, buvo pasišlykštėtini“, – jis aiškino naujienų agentūrai WENN.

„Kaskart, kai praeidavau pro kokį nors benamį, pasakydavau: „Susirask darbą. Atsisakyk narkotikų!“ Niekada nepagalvodavau, ką tas žmogus turėjo patirti, kad atsidurtų tokioje padėtyje“, – pridūrė aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Iš tikrųjų buvau priblokštas, sužinojęs apie benamių prieglaudas ir pastangas susirasti šiltą vietelę miegoti naktį. Tai man priminė apie kalėjimų sistemą ir mėginimą gerai išsimiegoti kalėjime. Visa tai neramino ir atvėrė akis, juk aš nepagalvodavau, kiek šeimų su tuo susiduria“, – sakė A.Mackie.

„Vaikystėje dalyvaudavome programoje „Pamaitink alkaną“ kas antrą šeštadienį mano bažnyčioje. Buvau priblokštas, kai dalindamas maistą pamačiau vieną vaiką iš mano mokyklos“, – jis dalijosi savo įspūdžiais, padėjusiais suvokti skaudžią gyvenimo tikrovę ir pajusti dėkingumą savo tėvui, kuris aukojosi dėl savo šeimos.

Aktorius prisipažino, kad vėliau tas supratimas jam buvo išblėsęs, bet filme „Prieglauda“ sukurtas vaidmuo „privertė mane tai suprasti – ir pasijutau apgailėtinai bei šlykščiai, įžvelgęs tai savyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų