REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Vilniuje sučiupti devyni girti vairuotojai, įkliuvo ir „Holiday Inn“ direktorius nuotr. Broniaus Jablonsko

Kelių policijos pareigūnams Vilniuje naktį iš penktadienio į šeštadienį įkliuvo net devyni girti vairuotojai. Du iš jų padarė avarijas. Patikrinimo neišvengė ir įžymybės.

36

Kelių policijos pareigūnams Vilniuje naktį iš penktadienio į šeštadienį įkliuvo net devyni girti vairuotojai. Du iš jų padarė avarijas. Patikrinimo neišvengė ir įžymybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apskrities pareigūnų reidas prasidėjo Ukmergėje, ten įkliuvo vienas girtas vairuotojas. Apie vidurnaktį policija pradėjo tikrinti vairuotojus Vilniuje. Važiuojant į reido vietą Olandų gatvėje policijos pareigūnai žiede prie Žirmūnų ir Tuskulėnų g. pamatė sudaužytą „Opel“. Paaiškėjo, kad ką tik į jį atsitrenkė girtas „Mercedes-Benz“ vairuotojas, jis paspruko.

REKLAMA

Sudaužytą mersedesą policija rado greta esančio prekybos centro aikštelėje. Kaltininko automobilyje gulėjo nugertas degtinės butelis. Vairuotojas buvo sučiuptas stotelėje, jis neneigė vairavęs mersedesą. Jaunam vyrui nustatytas net 2,15 prom. girtumas.

Olandų gatvėje įkliuvo net keturi girti vairuotojai. „VW Golf“ vairavęs vaikinas įpūtė 0,45 prom., dvejų metų stažo neturintis „Audi“ vairuotojas – 0,22 prom., „Toyota Prius“ - 0,89 prom, dar kito automobilio „Toyota Corolla“ - 0,71.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vieną avariją prie Katedros sukėlė girta mergina. Aikštelėje ji automobiliu „VW Golf“ kliudė „Škoda“ - įsirėmė į šoną važiuodama atbula. Vairuotojai nustatyas 0,66 prom. girtumas.

Kol pareigūnai aiškinosi avarijos aplinkybes prie Katedros, Maironio gatvėje įkliuvo iš senamiesčio išvažiuojantis lengvasis „Volvo“ su girtu Belgijos piliečiu. Paaiškėjo, kad daug metų Lietuvoje gyvenantis „Holiday Inn“ generalinis direktorius Geert Snaert yra girtas, jam nustatytas vidutinis 1,53 prom. girtumas. Užsienietis neneigė gėręs – pripažino savo kaltę ir apgailestavo dėl incidento. Mandagus vyras nė nemanė slėpti nuo žurnalistų, kuo dirba, sakė, kad Įprastai jis po vakarėlių važiuoja su taksi, šį kartą mieste išgėręs su draugu pirmą kartą sėdo girtas prie vairo ir įkliuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kol policijos pareigūnai aiškinosi su Belgijos verslininku, Pylimo gatvėje policija sustabdė Egidijų Dragūną. Selui taip pat teko pūsti, o įpūtė jis 0,15 prom. - tai nežymus girtumas, jam leidžiamos normos Selas neviršijo, todėl nebus niekaip baudžiamas. Laikoma, kad Selas buvo blaivus, jam leista važiuoti namo. Pakilios nuotaikos Egidijus Dragūnas neslėpė, kad pagaliau jau išsirinko auklę ir, kad dabar jau važiuoja namo. Su pareigūnais dainininkas buvo mandagus, tačiau vis kartojo, kad baigęs koncertinį turą emigruos iš Lietuvos.

REKLAMA

Paryčiais įkliuvo dar du girti vairuotojai. Ukmergės gatvėje sustabdytam BMW vairuotojui nustatytas 1,47 prom. girtumas. Teises vaikinui jau anksčiau atimtos. O važiavo jis į centro pusę ant keleivio sėdynės pasidėjęs peilį.

T. Narbuto gatvėje sustabdytai „Toyota“ vairuotojai nustatytas vidutinis 1,55 prom. girtumas. Iš pradžių ji neigė gėrusi, tačiau girtumą patikrinus alkoholio matuokliu moteris pradėjo tikinti, kad pažeidimo nepadarė, nes greičio neviršijo, maldavo jos nebausti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų