REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
 TV ekranuose – dar dosnesnis ir linksmesnis „Teleloto“ (nuotr. Organizatorių)
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Daugiau nei 19 metų gyvuojantis lietuviškas žaidimas „Teleloto“ atsinaujina. Lapkričio 13 d., penktadienį, įvyko spaudos renginys, kurio metu pristatytas naujasis, dar dosnesnis „Teleloto“. Jau nuo šio sekmadienio žaidėjų ir žiūrovų laukia dar daugiau žaidimų, vertingesnių prizų ir geresnės nuotaikos.

13

Daugiau nei 19 metų gyvuojantis lietuviškas žaidimas „Teleloto“ atsinaujina. Lapkričio 13 d., penktadienį, įvyko spaudos renginys, kurio metu pristatytas naujasis, dar dosnesnis „Teleloto“. Jau nuo šio sekmadienio žaidėjų ir žiūrovų laukia dar daugiau žaidimų, vertingesnių prizų ir geresnės nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ilgus metus TV ekranuose transliuojamas „Teleloto“ drąsiai žengia pokyčių link, kad žaidėjai dar smagiau leistų laiką ir laimėtų dar geresnių bei vertingesnių prizų. Seniausias ir vienintelis tokio pobūdžio žaidimas gali pasidžiaugti net 63 milijonieriais. Taip pat per visą „Teleloto“ istoriją laimėta beveik 4300 automobilių, 181 Aukso puodas, 1000 Didžiųjų prizų, 33 namai, 11 butų, 8 čekiai butui pirkti ir net dešimtys tūkstančių įvairių daiktinių prizų. „Teleloto“ siekia toliau džiuginti žaidėjus ir auginti šiuos skaičius.

REKLAMA

Smagiausi sekmadienio vakarai su „Teleloto“

Kiekvieną sekmadienį su žaidėjais ir žiūrovais sveikinsis viena iš „Teleloto“ vedėjų porų: Jurgita Drabatienė su Vitalijumi Zuikausku ir Eglė Jackūnienė su Vyteniu Sinkevičiumi. Laidos vedėjai džiaugiasi, kad nuo šiol į studiją bus kviečiama dar daugiau dalyvių, o visų lauks vertingesni prizai. Jurgita, Eglė, Vitalijus ir Vytenis pripažįsta, kad vedant šį žaidimą įdomiausia stebėti žaidėjų nuotaikas bei reakcijas. „Negali nesišypsoti, kai pasibaigus filmavimui išeini iš studijos ir girdi, kaip laimėjusieji skambina artimiesiems pasidžiaugti savo sėkme“, – šypsojosi viena „Teleloto“ vedėjų Eglė. Kolegei pritarė ir Vitalijus. Anot jo, vedant kitus renginius taip pat tenka tiesiogiai bendrauti su žiūrovais ar dalyviais, tačiau filmuojantis „Teleloto“ yra dar vienas, vedėjui nematomas, žiūrovas – televizijos žiūrovas. „Vedant „Teleloto“ pagrindinė misija – užmegzti kontaktą su žiūrovu kitapus ekrano“, – teigė V. Zuikauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Teleloto“ vedėjai prisiminė ne vieną linksmą istoriją ir pripažino, kad vesti laidą visada įdomu, nes niekada nežinai, kas ir kiek laimės. „Linksmiausias ir įsimintiniausias žaidėjas – Dalius iš Varėnos rajono, kuris jaudinosi taip, kad atrodė, jog nugrius filmavimo aikštelėje. Smagu, kad nenugriuvo, o laimėjęs džiaugėsi taip, jog visa studija kvatojo. Jo pasirodymo vaizdo įrašas jau tapo internetiniu virusu“, – linksmai pasakojo Vitalijus. Vedėjas Vytenis pasidžiaugė, kad studijoje susipažįsta su daugybe skirtingų žmonių, iš įvairių šalies miestų ir miestelių, užsiimančiu skirtinga veikla ir turinčių įvairių pomėgių. „Svarbiausia tuo metu tapti žaidėjų draugu. Aš tikrai visada noriu, kad jie kuo daugiau laimėtų“, – kalbėjo V. Sinkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie savo potyrius smagiai pasakojo ir J. Drabatienė: „Po laidos filmavimų žaidėjai atsisveikina tardami ,,viso gero“, o aš visada atsakau ,,iki pasimatymo“. Tikiu, kad dar susitiksime, o kas smagiausia – mes ir susitinkame... Palangoje, Nidoje, Vilniuje, prekybos centre, ūkininkų turgelyje ar vėl studijoje.“ Laimėję žaidėjai ir toliau bando sėkmę „Teleloto“, tad ne vienam pasiseka grįžti į studiją.

Dar dosnesnis atsinaujinęs „Teleloto“

„Teleloto“ organizatoriai siekia, kad žaidimas būtų įdomus tiek studijos, tiek televizijos žiūrovams ir žaidėjams. Kad „Teleloto“ taptų atraktyvesnis, sukurta daugiau įdomių žaidimų. Taip pat bus daugiau šansų būti pakviestam į studiją. Kiekvieną sekmadienį žaidėjai turės galimybę ne tik laimėti piniginių ir vertingų daiktinių prizų, automobilių, Aukso puodą ar Didįjį prizą, bet ir dalyvauti ar stebėti keturis naujus žaidimus: „Sėkmės spalvą“, „Laimės laiptus“, „Fortūnos ratą“ ir „Degančią liniją“. Dviejuose iš jų bus galima laimėti automobilį. Naujų žaidimų metu žaidėjai namuose taip pat turės dar daugiau progų laimėti. Žaidžiant „Fortūnos ratą“ studijoje likę nelaimėti studijoje prizai iškeliaus žaidėjams į namus. Tad netrūks nei pramogos, nei laimėjimų.

REKLAMA

****

Per du pirmuosius atnaujinto „Teleloto“ lošimus lapkričio 15-ąją ir 22-ąją žaidėjų laukia ne tik nauji žaidimai, šventinė nuotaika, bet ir daug laimėjimų. Net 20 automobilių ir 2000 prizų per dvi savaites garantuotai atiteks žaidėjams.

Kol laukiamas sekmadienio žaidimas, kviečiame peržiūrėti nuotraukas iš atsinaujinusio „Teleloto“ spaudos renginio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų