REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Gyvenimas prasideda penktadienį vakare, ar ne? Pasikvėpinus kvepalais „Life is Now” kiekviena diena primins savaitgalį.

Gyvenimas prasideda penktadienį vakare, ar ne? Pasikvėpinus kvepalais „Life is Now” kiekviena diena primins savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prekių ženklas „Mexx” leidžia mėgautis gyvenimu ne tik savaitgaliais ar per atostogas. Laimės akimirkų galima patirti bet kuriuo metu: radus laisvą vietą perpildytame traukinyje, klausantis mėgstamos dainos, gavus atviruką iš draugo.

REKLAMA

Mados namų „Mexx” naujų moteriškų ir vyriškų kvepalų „Life is Now” aromatas – nuostabus jusles sužadinančių kvapų derinys, leidžiantis kasdien patirti mielų akimirkų ir bet kurią dieną jaustis kaip savaitgalį.

Naujieji kvepalai parduotuvėse pasirodys šių metų liepą. Šiuolaikiškas jų dizainas atspindės naują šio prekių ženklo vaizdinę išraišką.

Aromato kompozicija Iš gėlių ir vaisių kvapų sukomponuotas vyriškų ir moteriškų kvepalų „Life is Now” aromatas sužadins Jūsų pojūčius ir padovanos nepamirštamų akimirkų perteikdamas vibruojančią miesto atmosferą ir suteikdamas gaivinančios energijos. Ryte pasikvėpinę šiais kvepalais visą dieną patirsite mielų akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriški kvepalai

Naujų moterims skirtų kvepalų „Mexx Life is Now” aromatas supintas iš gaivaus vaisių ir švelnaus moteriško gėlių kvapo. Netikėtas egzotiško gvajavų ir prabanga spinduliuojančio vilkdalgių kvapo derinys spalvingai aromato kompozicijai suteikia nuostabaus rafinuotumo.

Iš pradžių pasklinda egzotiška ekstravagancija dvelkiantis sodrus vaisių – kriaušių, gvajavų ir apelsinų – kvapas. Po to apgaubiantis prabanga dvelkiantis vilkdalgių kvapas skatina mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais, o jazminų žiedlapių ir baltųjų lelijų dvelksmas džiaugsmingai nuteikiančiam kvepalų „Mexx Life is Now” aromatui suteikia subtilaus moteriškumo. Aromato kompozicija užbaigiantis vanilės, kedrų ir muskuso kvapas tampa malonia staigmena. Leiskite gaivinančiam naujųjų kvepalų aromatui padovanoti Jums nuostabių akimirkų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyriški kvepalai

Vyriškų kvepalų „Mexx Life is Now” aromatas – tai džiaugsmą spinduliuojantis rafinuotas gaivaus vaisių, vyriško prieskonių ir medienos kvapo derinys. Nepamirštamas prieskonių aromatas ir gaivinantis jūros vėjo dvelksmas kviečia džiaugtis šia akimirka.

Savitas naujųjų kvepalų aromatas iš pradžių užlieja vaiskaus obuolių, gaivinančio ananasų, pikantiško kardamonų ir citrusinio bergamočių kvapo banga. Ją lydi aromato kompoziciją paįvairinantis ryškus frezijų ir levandų kvapas. Gaivinantis jūros vėjo dvelksmas primena džiaugsmingai nuteikiančią aromato kompozicijos pradžią. Šį nepamirštamų akimirkų leidžiantį patirtį aromatą vainikuoja santalų ir pačiulių kvapas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų