REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Rihanna karnavale (nuotr. Vida Press)

Rihanna iškrito iš būsimo „Victoria's Secret“ mados šou dalyvių sąrašo ir ją pakeitė britų popmuzikos žvaigždė Ellie Goulding.

22

Rihanna iškrito iš būsimo „Victoria's Secret“ mados šou dalyvių sąrašo ir ją pakeitė britų popmuzikos žvaigždė Ellie Goulding.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo pranešta, kad „Diamonds“ atlikėja bus kasmetinio mados šou muzikinė viešnia kartu su Selena Gomez ir atlikėju „The Weeknd“.

REKLAMA

Likus savaitei iki jubiliejinio, jau 20-ojo renginio Niujorke, paaiškėjo, kad Rihannos nebėra dalyvių sąraše, nes šiuo metu ji visą dėmesį skirianti savo aštuntojo albumo įrašymui, ir ją pakeis Ellie Goulding.

Prabangius apatinius drabužius gaminančios kompanijos atstovas socialiniame tinkle patvirtino People.com pranešimą, tačiau nė viena iš žvaigždių jo nekomentavo.

Neseniai Rihannos tėvas atskleidė, kad jos albumas dar nėra paruoštas ir jam išleisti reikės dar daug laiko, nes žvaigždė nėra patenkinta savo dainomis.

REKLAMA
REKLAMA

Britų laikraščiui „The Sun“ Ronaldas sakė: „Robyn yra nepatenkinta tuo naujuoju albumu... Jai jis netinka. Perklausiusi dainas ji pastebėjo visokių smulkmenų, kurias norėjosi pakeisti ir dėl to susirūpino. Tai ilgas ir nelengvas procesas“.

„Yra dalykų, kurie jai patinka, bet jai reikia daugiau. Jai atrodo, kad jis (albumas) dar neparuoštas. Ji nežino, kurias iš 26 dainų į jį dėti. Ji vis dar ieško naujos medžiagos ir turi tam energijos“, – kalbėjo atlikėjos tėvas.

„Victoria's Secret“ podiumu žingsniuos supermodeliai Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Behati Prinsloo ir Candice Swanepoel.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ant jo debiutuos vadinamosios naujokės Gigi Hadid ir Stella Maxwell, kuri, kaip kalbama, yra Miley Cyrus širdies draugė. Remiantis „E! Online“, pristatyme apatinius taip pat demonstruos televizijos realybės šou žvaigždė Kendall Jenner.

Supermodeliui Lily Aldridge teko garbė šių metų mados šou pasirodyti ant podiumo dėvint 2 mln. JAV dolerių (1,8 mln. eurų) vertės brangakmeniais puoštą „Fireworks Fantasy Bra“ liemenėlę, dekoruotą daugiau nei pusseptinto tūkstančio brangakmenių 18-os karatų aukso įsoduose.

Niujorke lapkričio 10 dieną vykstančio jubiliejinio „Victoria's Secret“ mados šou televizijos transliacija JAV numatyta gruodžio 8 dieną.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų