REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londone gyvenančiai lietuvių šeimai likimas pasiuntė neįtikėtinai žiaurių išbandymų. Šeimos moterys slaugo už gyvybę kovojančius vyrą ir sūnų.

Londone gyvenančiai lietuvių šeimai likimas pasiuntė neįtikėtinai žiaurių išbandymų. Šeimos moterys slaugo už gyvybę kovojančius vyrą ir sūnų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jauna šeima ne pirmi metai gyvena Anglijoje. Pagrindinis šeimos išlaikytojas ir maitintojas, kol auga dukrytė, buvo vyras Dainius. Jis ir jo mylimoji – Aistė netrukus savo santykius turėjo įvirtinti prieš Dievą. Šeimos gyvenimas klostėsi palengva ir laimingai, tačiau netikėtai užklupo nesėkmės.

REKLAMA

Neseniai 28-erių metų vyrui įgėlė bitė. Pas daktarus nebuvo kreipiamasi, nes atrodė, kad viskas gerai. Tačiau nekaltas vabzdžio įgėlimas virto negailestingomis komplikacijomis. Po trijų dienu vyrą ištiko koma.

Daugiau nei tris mėnesius ligoninėje gulintis vyras visiškai paralyžuotas, jis nekalba, o jo kvėpavimą palaiko tik specialūs aparatai. Daktarai nustatė, kad tai itin retas sindromas ir deja nėra aišku, kaip su juo kovoti.

REKLAMA
REKLAMA

Negana to, į pagalbą atskubėjęs ir šeimai padėti ketinęs Dainiaus tėtis Rimas, grįždamas iš ligoninės, netoli namų, kur gyvena jo sūnus su šeima, buvo partrenktas automobilio. Transporto priemonę vairavęs žmogus pabėgo iš įvykio vietos ir iki šiol nėra rastas.

Įvykį matę žmonės teigia, kad smūgio būta itin stipraus, daktarai stebisi, kaip išvis vyrui pavyko išgyventi. Nors po autoįvykio vyras liko gyvas, jo būklė – kritinė. Prieš porą dienų daktarai norėjo atjungti gyvybę palaikančius aparatus, tačiau šeima dar turi vilties, kad abu šeimos vyrai atsigaus, ir tęsia jų kovą už gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie visų nelaimių prisidėjo ir padidinta nuoma name, kuriame gyvena Aistė su dukryte. Todėl šeimos situacija itin sunki. Šeimos draugė Martyna Skurdelytė ir kiti artimieji socialiniame tinkle „Facebook“ prašo padėti šiems nuostabiems, tačiau skaudžios nelaimės ištiktiems žmonėms:

„Prašau, padėkime jaunai šeimai. Jaunoje šeimoje įvyko baisi nelaimė. Vyrą ištiko koma, o dabar trečias mėnuo guli paralyžuotas ligoninėje. Maža dukrytė ir žmona gali likti be namučių, nes vyras buvo pagrindinis šeimos išlaikytojas, kol žmona augino pirmagimę. Negana to, prieš porą dienų padėti atvykusį senelį partrenkė automobilis – jo būklė šiandien itin sunki. Todėl labai manau, kad šiai šeimai ypatingai reikia pagalbos. Labai labai prašau prisidėkite kas kaip galite ir drauge padėkime jaunai, gražiai šeimai išgyventi šį laikotarpį. Mergytei labai reikalingas tėvelis, senelis ir stipri mamytė“, – rašė artima šeimos draugė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų