REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus stoties prieigos daugelį metų „garsėja“ dėl laisvo elgesio merginų ir klientų ištvirkavimų. Vieša paslaptis, bet situacija nesikeičia dešimtmečiais. Kodėl?

REKLAMA
REKLAMA

Pasigirsta įrodymais nepagrįstų kaltinimų, kad tie patys policijos pareigūnai „saugo“ sutenerius ir prostitutes. Todėl esą iškviesti pareigūnai tik išvaiko merginas, kurios netrukus sugrįžta ir tęsia pradėtus „darbus“.

REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt komanda apsilankė viename iš prostitucijos židinių – Pylimo gatvėje. Konkrečiai pas 61 numeriu pažymėto namo gyventojus, kurie atvirai papasakojo, ką reiškia gyventi, kai po langai vyksta ištvirkavimai, yra vartojami narkotikai ir alkoholis, triukšmaujama.

Slogus įspūdis

Įėjimą į vidinį 61 namo kiemą turėję saugoti metaliniai vartai – sulaužyti. Spyna keletą kartų buvo keičiama. Vėliau tiesiog nuspręsta nieko nebedaryti. Ją vis tiek sulaužo. Prie vartų mėtosi švirkštai, o kiemo viduje panaudoti prezervatyvai.

REKLAMA
REKLAMA

Tenka pripažinti, kad tokį vaizdą matyti kiekvieną dieną galėtų tik stiprių nervų gyventojai. Ir jų kieme besimėtančios sveikatai pavojingos šiukšlės yra tik viena medalio pusė. Nors kieme yra nedidelė vaikų žaidimo aikštelė, tačiau tiek čiuožykla, tiek sūpynės rūdija nuo vienatvės.

Vaikus šiame name auginantys žmonės neturi net minties leisti mažiesiems dūkti pavojų kupiname kieme. Ir apsižvalgius po minėtą kiemą, klausimų dėl tokio sprendimo tikrai nekyla. Suteikia saugumo?

Nors dauguma kalbintų šio namo gyventojų piktinosi prostitučių kaimynyste, tačiau vienas pašnekovas įžvelgė ir teigiamų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Taip, matome, kas vyksta. Ko tik šiame kieme nebuvo. Bet tikrai nesiskundžiu dėl prostitučių „kaimynystės“. Jos suteikia saugumo. Niekas tavęs neužpuls, nes tada prasidėtų problemos su policija, o to nori išvengti tiek klientai, tiek sąvadautojai, tiek tos pačios prostitutės.

Mūsų rajonas yra vienas saugiausių ir dėl to, manau, reikia padėkoti būtent šio nelegalaus verslo atstovėms“, - kiek netikėtą nuomonę pateikė tv3.lt kalbintas Vitalijus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų