REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jų namai „suręsti“ iš žmonių išmestų šiukšlių bei nebereikalingų daiktų. Jų maistas – tai, ką susiranda konteineriuose arba atneša žmonės. Jie šildosi gerdami... burnos skalavimo skystį. Ir tai yra viskas, ką turi šie Vilniuje dėl išskirtinės aprangos jau išgarsėję benamiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nederėtų pamiršti draugystės, kuri tarp 42 m. Drakono Vlado ir 39-erių Pirato Remigijaus užsimezgė prieš daugiau kaip tris mėnesius. „Prie konteinerių susipažinome. Dabar esame patys geriausi draugai. Padedame vienas kitam“, - vienas per kitą sutartinai išpoškino likimo draugai.

REKLAMA

Daliai gyventojų Naujamiestyje, prie Mindaugo g., šių namus susirentusių benamių kaimynystė itin nepatinka, todėl suskubta rašyti skundus savivaldybei bei policijai. Bet toli gražu ne visi skuba juos vyti lauk. Susipažinkite su Drakonu ir Piratu iš arčiau išskirtiniame tv3.lt interviu. Tiesa, priminsime, kad šioje kompanijoje yra ir trečias vyras, kurį sutikti galite persirengusį Monopolio kostiumu. Tik šįkart jis buvo kažkur išėjęs su reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvenimo nuopoliai

Kaip taip atsitiko, kad šie vyrai atsidūrė gatvėje? Abiejų istorijos – skirtingos, bet atomazga net labai panaši. Piratas Remigijus atvirauja, kad jo bėdos prasidėjo nuo skaudžios asmeninės nelaimės. „Turėjau gerą darbą Pagiriuose. Turėjau šeimą, tačiau žmona mirė 36 metų nuo širdies nepakankamumo. Tada uošvienė išvijo iš namų ir nebeturėjau kur dėtis. Taip ir atsidūriau gatvėje“, - pasakojo Remigijus.

 

Tuo tarpu Drakoną Vladą nuskriaudė patys artimiausi žmonės – brolis ir sesuo: „Kažkada turėjau viską. Tikrai daug. Bet tada perrašiau butą bei automobilį savo neįgaliam broliui, kuris viską pardavė ir paliko mane be cento kišenėje. Nebeturėjau kur prisiglausti.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų