REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Tarp daugybės tikslų ir darbų reikėtų išskirti, kas svarbiausia, ir nuo to pradėti. Laukia nelengvi debatai su partneriais bei konkurentais. Situacija bus nebloga, jei neįsivelsite į konfliktą, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Regis, užgrius finansinės problemos. Tiksliai apibrėžkite savo ir kitų žmonių įsipareigojimus. Bandykite išsireikalauti jums priklausančius pinigus, kompensacijas, delspinigius ar pan. Vakaras gali būti kažkoks filosofiškas.

REKLAMA

Dvyniai Nestokosite optimizmo ir energijos, kad susidorotumėte su neatidėliotinomis užduotimis. Į tai žiūrėsite kaip į varžybas, kurias siekiate laimėti. Domins mokslinė, publicistinė veikla, politika. Derėtų užsiimti sveikatos profilaktika.

Vėžys Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Padaugės įtampos, nusimato kalbos apie komandiruotę, naujas pareigas, bet tuo pačiu ir apie įvairius sunkumus, papildomas pareigas ar investicijas. Tikėtina netolima kelionė.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Sieksite artimesnio kontakto su žmonėmis, kuriems esate neabejingi arba kurie gali būti jums naudingi. Tačiau besiklostančios aplinkybės savaip koreguos planus. Vakare tiktų atsiriboti nuo šurmulio ir anksčiau eiti ilsėtis.

Mergelė Šiandien pravartu stebėti ir tylėti, o ne skubotai veikti ir atvirauti. Regis, jus domins konfidenciali informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puikiai veiks intuicija. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą.

Svarstyklės Tikėtina šiokia tokia sumaištis profesinėje srityje, politinėse pažiūrose. Venkite tuščiagarbių ambicijų. Jos gali sprogti lyg muilo burbulas. Vakare neblogai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos. Galima gurmaniška vakarienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Suplanuotus turtinius, verslo reikalus pravartu dar kartą aptarti. Nestokosite energijos ir noro darbuotis, vykti apsipirkti, susirašinėti. Tikėtini komerciniai reikalai. Nemalonumų patirsite tik tuo atveju, jei pernelyg išlaidausite.

Šaulys Gali tekti rūpintis įvairiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais. Sugebėkite numatyti galimas pasekmes, jei ketinate sudaryti kontraktą ar pradėti naują veiklą. Slaptos iliuzijos žadins romantišką polėkį, kurstys kūrybinę ugnelę.

Ožiaragis Ši diena bus nelengva ta prasme, kad norėsis atsidėti namų ūkiui, šeimai, o tuo tarpu padaugės darbo tarnyboje. Gerai sutarsite su kolektyvu, susitiksite su bendraminčiais, pažįstamais. Vakare nusimato nuotykis arba renginys.

REKLAMA

Vandenis Šiandien svarbūs bus su šou verslu, kūryba susiję reikalai. Nerimą galite patirti augančios konkurencijos verslo arba meilės reikaluose. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu.

Žuvys Šiandien užsiimkite susikaupusiais darbais, dalykinių dokumentų peržiūra. Jeigu aktualu, ieškokitės darbo. Vakaras palankus pasimatymams, laisvalaikiui kartu su partneriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų