REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
„Idealus vyras ir tėvas“ nužudė du savo mažamečius vaikus (nuotr. VK.com)

„Idealus vyras ir tėvas“ nužudė du savo mažamečius vaikus

(papildyta 14.39) Žudikas įvardijo savo motyvus

Podolske, Rusijoje, praėjusį sekmadienį įvykdytas šiurpus ir neaiškių motyvų paskatintas nusikaltimas: „tvarkingas ir visuomet besišypsantis vyras“ šeimyninės dramos metu pakėlė ranką prieš savo vaikus, žmoną ir patį save.

4

Podolske, Rusijoje, praėjusį sekmadienį įvykdytas šiurpus ir neaiškių motyvų paskatintas nusikaltimas: „tvarkingas ir visuomet besišypsantis vyras“ šeimyninės dramos metu pakėlė ranką prieš savo vaikus, žmoną ir patį save.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį 30-metis Dmitrijus M. žiauriai nužudė savo keturmetį sūnų ir 9 mėnesių dukrytę. Apie tragediją policijai pranešė įtariamojo giminaitis. Jaunuolis papasakojo, kad jo dėdė papjovė savo du vaikus, o vėliau bandė nusižudyti.

REKLAMA

Giminaičiams pavyko sutrukdyti vyrui atsisveikinti su gyvybe ir sulaikė jį iki policijos atvykimo. Išgelbėti peiliu sužalotus vaikus jiems, deja, nepavyko.

Vyras nusikaltimo metu buvo blaivus, kaimynai šokiruoti – tai buvo „ideali šeima“

Pastaruoju metu šeima gyveno Tailande ir tik neseniai grįžo į Rusiją. Atlikta ekspertizė parodė, kad vyras nusikaltimo metu buvo blaivus. Teigiama, kad šeima dirbo turizmo sferoje, aplinkiniai nepastebėjo jų polinkio alkoholiui ar narkotinėms medžiagoms.

REKLAMA
REKLAMA

Socialiniuose tinkluose Tatjana M. reguliariai publikavo šeimos nuotraukas, palydėdama jas prierašais „mano vyras pats-pats“ ir „myliu negaliu“.

30-mečio Dmitrijaus kaimynai tikina, kad vyras visada šypsojosi ir sveikinosi, skundų dėl jų šeimos niekas neturėjo.

„Jų šeima tik neseniai grįžo į Rusiją. Iki tol jie ilgai gyveno kažkur Azijoje. Matėmės mes nedažnai, vos porą kartų. Tačiau Dmitrijus buvo labai mandagus ir draugiškas, šypsojosi“, – pasakojo kaimynas Aleksandras Pasonovas.

Šis vyras buvo vienas pirmųjų, sužinojusių apie tragediją, – būtent į jo duris visa kraujuota pasibeldė Dmitrijaus žmona Tatjana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ji buvo visa kruvina. Rėkė: „Vaikai! Vaikai! Jis nužudė vaikus, kvieskite greitąją!“, – niūriai pasakoja A. Nasonovas. Jis negalėjo pasakyti, ar pati moteris buvo sužeista, tačiau atvykę gydytojai ją išvežė į ligoninę.

Vyras pridūrė, kad jokių šauksmų iš buto, kuriame įvyko tragedija, jis negirdėjo. „Tačiau mes grįžome iš sodo, pavargę. Gulėmės miegoti. Pabudau tik tada, kai kaimynė pradėjo trankyti mūsų duris ir rėkti“, – pasakojo vyras.

Rusijos žiniasklaidoje pažymima, kad socialiniuose tinkluose Dmitrijaus ir Tatjanos šeima atrodė „jeigu ne ideali, tai netoli to“. Moteris nuolat viešino savo vaikų ir vyro nuotraukas, kuriose palikdavo žymes „mano vyras pats-pats“ ir „myliu negaliu“. 

REKLAMA

(papildyta 10.50) Areštinėje laikomas vyras tyrėjams paaiškino savo kraupaus nusikaltimo motyvus: pritrūko pinigų. Tyrėjai taip pat pranešė, kad žudiko žmona šiuo metu „sunkios būklės“ laikoma ligoninėje.

(papildyta 14.39) „Lifenews“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame vaikžudys tikina „labai mylėjęs savo žmoną ir vaikus“. „Aš norėjau, kad jie būtų saugūs, būtų angelais“, – pasakojo nuovadoje Dmitrijus M. Vėliau jis prisipažino, kad išvakarėse „galėjo surūkyti cigaretę“, kurioje buvo „spaiso“ (narkotikas, populiarus Rusijoje). Vyras pareiškė, kad savo keturmetį sūnų Ilją ir devynių mėnesių dukterį Kseniją nužudė, norėdamas , kad „su jais neatsitiktų nieko blogo“.

Žiniasklaidoje skelbiama, kad viena iš priežasčių, kodėl Dmitrijus M. nusprendė susidoroti su savo šeima, tapo didelė skola. Vienam iš savo verslo partnerių Dmitrijus įsiskolino 10 tūkst. dolerių, vyras nusprendė, kad nesugebės laiku atsiskaityti ir paskęs skolose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų