REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
G. Rusytė (nuotr. fotobankas.lt)

Modelis, televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė palikusi visus darbus Paryžiuje atvyks į Lietuvą specialiai dėl UNICEF ir TV3 jubiliejinę gerumo misiją Mozambike vainikuojančio šou „Už kiekvieną vaiką“, kuris bus tiesiogiai rodomas per TV3 spalio 31 d. 19.30 val. Šou vesianti moteris – dažna labdaros renginių dalyvė, savo pavyzdžiu skatinanti nelikti abejingiems ir pasidalinti gerumu.

20

Modelis, televizijos laidų vedėja Giedrė Rusytė palikusi visus darbus Paryžiuje atvyks į Lietuvą specialiai dėl UNICEF ir TV3 jubiliejinę gerumo misiją Mozambike vainikuojančio šou „Už kiekvieną vaiką“, kuris bus tiesiogiai rodomas per TV3 spalio 31 d. 19.30 val. Šou vesianti moteris – dažna labdaros renginių dalyvė, savo pavyzdžiu skatinanti nelikti abejingiems ir pasidalinti gerumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad Lietuva prisijungė prie tarptautinės organizacijos UNICEF, siekiančios pagelbėti nepritekliuje gyvenantiems pasaulio vaikams. Man didžiulė garbė, kad galėsiu pakviesti žmones prisidėti prie gražios akcijos ir pati tapti jos dalimi“, – sakė G. Rusytė pridurdama, kad, nors esame maža valstybė, sugebame matyti toliau savo nosies ir tuo derėtų didžiuotis.

REKLAMA

„Viliuosi, kad Lietuva ir toliau ims pavyzdį iš civilizuotų pasaulio šalių, augindama teigiamą požiūrį labdaringos veiklos atžvilgiu: juk penkeri jubiliejaus metai – dar nedaug, – kalbėjo žinoma moteris. – Tiesa, apie labdaringas organizacijas girdžiu nemažai neigiamų atsiliepimų. Tautiečiai – geros širdies ir geros valios žmonės, tačiau linkę įžvelgti klastą, nepasitikėti: neva iš pradžių reikėtų žiūrėti savo kiemo, kadangi ir mūsų šalyje yra daug nepritekliuje gyvenančių vaikų. Nors iš dalies su tuo sutinku, tai – labai „tamsus“ požiūris, ir padėtį galėtume keisti patys: susiėmę, tapdami vieningesniais. Juk Lietuva – daug žadanti, graži šalis, kurioje, ačiū Dievui, matyti nuo bado ir ligų mirštančius vaikus nėra kasdienybė.“

REKLAMA
REKLAMA

G. Rusytei įprasta lankytis labdaros renginiuose, kuriose ji aukoja pagal galimybes. „Remiu ir keletą vaikų iš skurdžių šalių, tačiau kiekvienas turėtų stengtis pagelbėti taip, kaip gali. Svarbu nelikti abejingam pagalbos besikreipiantiems žmonėms“, – įsitikinusi moteris.

Grandiozinio UNICEF šou metu visa Lietuva galės išvysti dar niekur nerodytas Mozambiko vaikų ir šeimų istorijas, perteiktas per misijos dalyvių – dainininko Merūno Vitulskio ir UNICEF Geros valios ambasadorės aktorės Virginijos Kochanskytės – potyrius. UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ tiesioginės transliacijos metu Lietuvos gyventojai bus kviečiami aukoti: net ir keli eurai gali padėti išgelbėti Mozambiko vaikų gyvybes. Išskirtiniame paramos koncerte kilnią iniciatyvą palaikys žinomiausi Lietuvos ir net užsienio dainininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spalio 31 dieną, šeštadienį, 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ sieks atkreipti dėmesį į nepritekliuje gyvenančias Mozambiko šeimas bei našlaičius vaikus. Kas kartu su G. Rusyte ves jubiliejinį šou organizatoriai kol kas neatskleidžia, bet žada, kad tai bus netikėta.

Paaukoti Mozambiko vaikams galima jau dabar. UNICEF primena, kad skambindami trumpuoju numeriu 1891 (1,45 €), išgelbėsite vieno vaiko gyvybę, skambindami 1892 (2,90 €) – dviejų vaikų gyvybes. Daugiau paaukoti galima užsukus į internetinę svetainę www.unicef.lt

REKLAMA

Į penktąją, jubiliejinę UNICEF ir TV3 misiją Mozambike vyko UNICEF Geros valios ambasadorė Virginija Kochanskytė ir dainininkas Merūnas Vitulskis.

Apie UNICEF

UNICEF yra daugiausiai vaikų gyvybių išgelbėjanti organizacija pasaulyje. UNICEF siekia užtikrinti kiekvieno vaiko teises ir gerovę. Kartu su partneriais mes dirbame 190 šalių ir teritorijų, kad šį įsipareigojimą paverstume tikrove. Ypatingą dėmesį skiriame labiausiai pažeistiems ir pamirštiems vaikams, kad pagalba pasiektų visus vaikus ir visur. Apie projektą „Už kiekvieną vaiką“

REKLAMA

UNICEF projektą „Už kiekvieną vaiką“ globoja J. E. Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Misija Mozambike – tai penktasis UNICEF ir TV3 bendradarbiavimo vaisius, skirtas pasaulio vaikams.

Jo kulminacija įvyks spalio 31 d. 19.30 val. TV3 tiesioginiame eteryje nuskambėsiančiame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Vakaro metu žiūrovai išvys ne tik įsimintinas akimirkas iš M. Vitlulskio bei V.Kochanksytės viešnagės Mozambike, bet ir stebės Lietuvos ir užsienio žvaigždžių pasirodymus.

Per ketverius metus UNICEF organizuojamose misijose: Kambodžoje, Siera Leonėje Tanzanijoje ir Haityje, dalyvavo tokie žinomi žmonės: dainininkas Marijus Mikutavičius, aktorė Jurgita Jurkutė – Širvaitė, olimpiniai vice čempionai kanojininkas Jevgenijus Šuklinas ir boksininkas Evaldas Petrauskas, žurnalistė, TV laidų vedėja Beata Nicholson, aktoriai Virginija Kochanskytė ir Giedrius Savickas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, TV3 žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų