REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininkė „darbietė“ Loreta Graužinienė tvirtina, kad Darbo partija reikalaus, jog kitų metų biudžete atsispindėtų partijos reikalavimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Darbo partija tikrai kalbėsis su koalicijos partneriais ir vis dėlto reikalaus pagrindinių trijų dalykų - minimalios mėnesio algos padidinimo, mokytojų atlyginimų ir pensijų padidinimo“, - interviu Žinių radijui trečiadienį sakė Seimo vadovė.

REKLAMA

Premjeras Algirdas Butkevičius sukritikavo valdančiosios koalicijos partnerės - Darbo partijos siūlomą minimalaus atlyginimo didinimą iki 437 eurų - jo nuomone, tai ilgainiui padarytų didelę žalą ekonomikai.

MMA buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios Darbo partijos deleguoti ministrai Vyriausybėje susilaikė ir nebalsavo dėl kitų metų biudžeto projekto.

Seimas rugsėjo pabaigoje pritarė „darbiečių“ siūlytai rezoliucijai nuo 2016 metų liepos MMA padidinti iki 437 eurų. Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis rugsėjį teigė tikintis, kad su koalicijos partneriais pavyks dėl to sutarti, tačiau neatsakė, ar partija Seime balsuos už kitų metų biudžeto projektą, jei į jos siūlymus nebus atsižvelgta.

Nuo kitų metų sausio MMA didėja 25 eurais iki 350 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų