REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Lukiškių tardymo izoliatoriuje nusižudė savo draugės nužudymu įtariamas buvęs Vilniaus policininkas. Buvęs pareigūnas buvo sulaikytas praėjusią savaitę, kai miškelyje buvo rasta pasmaugta jauna moteris.

REKLAMA
REKLAMA

46-erių metų Jurijaus Lukanovo kūnas rastas vakar pavakare tardymo izoliatoriuje. Lukiškėse buvęs Vilniaus viešosios policijos mobiliosios kuopos pareigūnas atsidūrė dėl savo draugės nužudymo. Neabejojama, kad buvęs pareigūnas nusižudė. Į pensiją prieš kelerius metus išėjęs pareigūnas, praėjusią savaitę radus 41-ienų metų vilnietės kūną, prisipažino ją pasmaugęs.

REKLAMA

Praėjusį trečiadienį pensininkas policininkas buvo suimtas trims mėnesiams. Žudikas našlaitį paliko septynerių metų draugės sūnų, be to, jis ir pats turėjo nepilnamečių vaikų.

Sumuštos ir pasmaugtos vilnietės kūnas buvo atsitiktinai rastas Baltupiuose prie įvažiavimo į Jomanto parką. Vilnietės jau buvo kelias dienas ieškoma, ją žudikas pasmaugė ankstų sekmadienio rytą. Sulaikytas įtariamasis buvo girtas. Už žmogžudystę jam grėsė ilgi metai nelaisvės ir didžiulis nužudytosios artimųjų ieškinys.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų