REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos krepšinio fanų komanda pastiprino priekinę liniją. Klubas pasirašė sutartį su 24 metų 201 cm ūgio puolėju Karoliu Brusoku.

 Lietuvos krepšinio fanų komanda pastiprino priekinę liniją. Klubas pasirašė sutartį su 24 metų 201 cm ūgio puolėju Karoliu Brusoku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pasirinkau „Vyčio“ ekipą, nes ji man pasiūlė geriausias sąlygas, pažįstu trenerį Nerijų Zabarauską bei krepšininkus. Taip pat bus įdomu sudalyvauti televiziniame projekte“, – sakė puolėjas.

REKLAMA

Aukštaūgis Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaus jau septintą sezoną. Pastaraisiais metais K.Brusokas vilkėjo „Trakų“ aprangą ir buvo vienas patikimiausių kovotojų dėl atšokusių kamuolių visose pirmenybėse. Pagal šį rodiklį jis buvo trečias.

Puolėjo vidurkiai per 25 minutes siekė 10,8 taško, 9,5 atkovoto bei 1,3 perimto kamuolio.

Kokius pirmuosius įspūdžius palieka pasiruošimas sezonui?

Gana gerus. Kalbant apie komplektaciją, ji yra nebloga, pažįstu nemažą dalį vaikinų, nes yra tekę anksčiau su jais susitikti aikštelėje. Manau, kad dėl sudėties problemų nebus: tereikia susižaisti ir viskas bus puiku.

REKLAMA
REKLAMA

Koks vaidmuo „Vyčio“ komandoje bus numatomas jums?

Tiksliai apie tai kalbėta nebuvo, bet kiek teko pasišnekučiuoti su treneriu, žaisiu sunkiojo krašto ir vidurio puolėjo pozicijose. Tai priklausys nuo situacijos, varžovų ir trenerio sprendimo.

Kokie jūsų paties tikslai kitam sezonui?

Kaip ir visada sieksiu kuo daugiau pergalių ir kuo aukštesnių pozicijų turnyrinėje lentelėje. Žinoma, svarbiausia yra patekti į atkrintamąsias varžybas, o vėliau bandysime žengti į finalinį ketvertą. Ten nori būti kiekvienas.

Pasakykite nors vieną priežastį, kodėl kitą sezoną bus verta stebėti Lietuvos krepšinio fanų komandos žaidimą?

Stengsimės visada atiduoti visas jėgas, kovosime ir pergalėmis džiuginsime sirgalius. Bandysime demonstruoti gražų krepšinį, kad aistruoliai ne nuobodžiautų, o su susidomėjimu stebėtų rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų