REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Daviso taurė. Laurynas Grigelis ir Ričardas Berankis prieš Ilją Marčiunko ir Denisą Molčianovą (antroji diena) (nuotr. Eimanto Genio)

Šeštadienį Vilniuje, „Siemens“ arenoje tęsiasi Daviso taurės varžybos tarp Lietuvos ir Ukrainos. Po pirmosios dienos rezultatas lygus 1:1.

66

Šeštadienį Vilniuje, „Siemens“ arenoje tęsiasi Daviso taurės varžybos tarp Lietuvos ir Ukrainos. Po pirmosios dienos rezultatas lygus 1:1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakar pirmasis į kovą stojo Ričardas Berankis (Atp-74) ir Vladislavas Manafovas (ATP-441). Pergalę šventė lietuvis 6:4, 6:2, 6:2. Kiek vėliau susitiko Laurynas Grigelis (ATP-259) su Ilja Marčenka (ATP-117). Po penkių setų kovos Grigelis turėjo pripažinti varžovo pranašumą rezultatu 0:6, 1:6, 7:6 (7:5), 6:4, 3:6.

REKLAMA

 

Šiandiena buvo žaidžiamos dvejetų varžybos. Lietuvai atstovavo Ričardas Berankis su Laurynu Grigeliu, o Ukrainai - Denisas Molčanovas ir Ilja Marčenka. Po beveik 3 valandas trukusios kovos lietuviai pralaimėjo 6:7 (4:7), 7:6 (7:3), 4:6, 2:6 ir rytoj privalo laimėti abi varžybas, jeigu nori laimėti dvikovą.

Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis 6:7 (4:7), 7:6 (7:3), 4:6, 2:6 Denisas Molčanovas ir Ilja Marčenka

REKLAMA
REKLAMA

Mačo eiga:

Lietuviams nepavyko nubreikuoti Ukrainos tenisininkų ir pralaimėjo rezultatu 6:7 (4:7), 7:6 (7:3), 4:6, 2:6.

Lietuviai pralaimėjo Molčanovo padavimų seriją ir dabar ukrainiečiams trūksta tik vieno geimo, kad laimėtų mačą. Tačiau lietuviai nepasiduoda ir laimėjo dar savo padavimus. 5:2.

Ukrainiečiai vėl laimėjo savo padavimus ir pirmauja 4:0. Grigelis puikiai pataikė savo padavimus ir laimėjo geimą.

Ukrainiečiai laimėjo dar vieną savo padavimų seriją, o lietuviai pralaimėjo dar vienus savo padavimus ir atsilieka 3:0.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ukrainiečiai jau per pirmuosius lietuvių padavimus sėkmingai išnaudojo „brake pointą“ ir išsiveržė į priekį 1:0.

Ukrainiečiai net neleido pagalvoti apie trečiąjį setą, laimėdami savo padavimus sausai.

Lietuviai pirmą kartą trečiajame sete turėjo šansą laimėti varžovų padavimus esant rezultatui 15:40, tačiau lietuviai pralaimėjo keturis taškus iš eilės ir ukrainiečiams trūksta tik geimo, kad laimėtu trečiąjį setą. Visgi lietuviai savo padavimus laimėjo ir dar turi šansą nubreikuoti ukrainiečius ir laimėti trečią setą.

REKLAMA

Ukrainiečiai per savo servus nesuteikia jokių vilčių lietuviams, tačiau šįkart ir lietuviams pavyko užtikrintai laimėti savo padavimus.

Ukrainiečiai ir toliau lengvai laimi savo padavimus, tuo tarpu lietuviams vis reikia vargti per savuosius padavimus. Ukrainiečiai šįkart turėjo keturis „brake pointus“ ir paskutiniuoju pasinaudojo.

Ukrainiečiai nesunkiai laimėjo savo padavimus, o paduodant Grigeliui rezultatas vėl buvo 15:40, tačiau ir vėl Lietuvos tenisininkai laimėjo keturis taškus iš eilės.

Trečiajame sete pirmi padavinėjo lietuviai, o ukrainiečiai pirmavo 15:40. Visgi lietuviams pavyko laimėti keturis taškus iš eilės ir pirmauja 1:0.

REKLAMA

Lietuviai nesunkiai laimėjo "tie-breaką" ir išlygino rezultatą.

Antrajame sete ir vėl prireikė „tie-breiko“.

Abi komandos kaip jau įprasta laimi savo padavimus.

Ukrainiečiai per Berankio padavimus turėjo „brake pointą“, tačiau savo šanso neišnaudojo ir lietuviai išlygino rezultatą. Savo padavimus ukrainiečiai laimėjo sausai ir pirmauja 3:2.

Lietuviai be didesnių sunkumų laimėjo savo padavimus, tačiau taip pat ir ukrainiečiai užtikrintai laimėjo savo padavimus.

Antrą setą sėkmingiau pradėjo ukrainiečiai laimėdami savo padavimus.

Esant rezultatui 4:3 ukrainiečių naudai, lietuviai pralaimėjo du Berankio padavimus ir ukrainiečiai padavinėdami pirmavo 6:3. Lietuviams pavyko vieną tašką dar laimėti, tačiau vistiek turėjo pripažinti pirmame sete varžovų pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ukrainiečiai nesunkiai laimėjo savo padavimus ir pirmas setas sprendžiasi „tie-breike“.

Komandoms vėl laimėjus savo padavimus artėjama prie „tie-breiko“ pirmajame sete.

Po kiek ilgesnio geimo ukrainiečiai sugebėjo laimėti savo padavimus, o lietuviai eilinį kartą be problemų laimi savo padavimus.

Ukrainiečiai vėl laimėjo Marčenkos padavimų seriją, o Grigelis su Berankiu per savo padavimus nepaliko vilčių ukrainiečiams.

Abi komandos ir toliau laimi savo padavimus. Rezultatas 3:2.

Paduodant Marčenkai lietuviai turėjo „brake pointą“, tačiau juo nepasinaudojo ir ukrainiečiai rezultatą išlygino. Lietuviai Grigelio padavimų seriją laimėjo sausai ir pirmuaja 2:1.

REKLAMA

Pirmas padavinėja Ričardas Berankis. Lietuviai nesunkiai laimėjo pirmąjį geimą.

Tvarkaraštis:

Penktadienis:

Ričardas Berankis 6:4, 6:2, 6:2 Vladislavas Manafovas

Laurynas Grigelis 0:6, 1:6, 7:6 (7:5), 6:4, 3:6 Ilja Marčenka

Šeštadienis:

Ričardass Berankis ir Laurynas Grigelis - Denisas Molčanovas ir Ilja Marčenka

Sekmadienis:

Ričardas Berankis - Ilja Marčenka

Laurynas Grigelis - Vladislavas Manafovas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų