REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis rugsėjo savaitgalis ypatingas visai Lietuvai, nes Europos krepšinio čempionate mes tikrai kovosime dėl medalių! TV3.lt paruošė gidą, kad per krepšinio kovų stebėjimą nepamirštumėte ir kitų laidų, kurias verta pamatyti šį savaitgalį.

Šis rugsėjo savaitgalis ypatingas visai Lietuvai, nes Europos krepšinio čempionate mes tikrai kovosime dėl medalių! TV3.lt paruošė gidą, kad per krepšinio kovų stebėjimą nepamirštumėte ir kitų laidų, kurias verta pamatyti šį savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Europos krepšinio čempionato pusfinalis: Lietuva – Serbija

TV3 ir Viasat Sport Baltic, penktadienis 22.00 val.

Šios transliacijos metu bus ištuštėjusios Lietuvos gatvės, visi mes darbus ir priglus prie ekranų. Ketvirtfinalyje su Italija pražydusi Lietuvos rinktinė čempionato pusfinalyje susigrums su galinga Serbijos komanda. Bet kai mes vieningi, nugalėti galime bet ką. Palaikykime savo rinktinę svarbiausioje jos dvikovoje šiame čempionate!

REKLAMA

 

Dokumentinis serialas „Viduramžių numirėliai“

Viasat History, šeštadienis 11.00 val.

Kaip atrasti raktą į praeitį? Šiame seriale rodomi istorikai neabejoja, kad praeities gyventojų palaikų tyrimai labai padeda suvokti konkretų laikmetį, pavyzdžiui, viduramžius. Todėl filmavimo komanda keliauja į istorinių mūšių laukus, į senovės miestus ir kaimus, bažnyčias ir kapines ieškoti viduramžių gyventojų kaulų ir pasakoja ypatingas istorijas, pateikia spalvingą tų laikų paveikslą ir meta iššūkį populiarioms teorijoms apie viduramžių gyvenimą. Puiki pradžia įdomiam savaitgaliui!

REKLAMA
REKLAMA

 

Mistinis trileris „Apgaulės meistrai“

TV1000, šeštadienis 16.20 val.

Puikus filmas smagiai šeštadienio popietei. Keturi iliuzionistai atlieka triukus, kurie nėra nekalti – komanda per atstumą gali pavogti pinigus ir jais apipilti žiūrovus, iliuzionistai gali be rakto nusisegti antrankius ir padaryti kitų stebuklų. FTB specialusis agentas Dilanas Hobsas iš kailio neriasi siekdamas atskleisti magų paslaptis ir sukišti juos už grotų. Kokią paslaptį saugo iliuzionistų komanda - sužinosite šeštadienio popietę.

 

Komedija „Rizikinga erzinti diedukus 2“

TV1000 Action, šeštadienis 21.00 val.

Sakoma, kad joks slaptasis agentas niekad netampa buvusiu, negali pamiršti kas esąs net ir išėjęs užtarnauto poilsio. Smagi veiksmo komedija su Holivudo mega žvaigždėmis Bruce‘u Willisu, Helen Mirren, Johnu Malkovichiumi ir kitais, kurioje pasakojama apie išėjusius į pensiją šnipus, šauniai gelbstinčius pasaulį, padarys Jūsų šeštadienio vakarą gerokai smagesnį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Dokumentinis serialas „Laukinis pasaulis“

Viasat Nature, sekmadienis 9.40 val.

Toks rytas patiks ir suaugusiems, ir vaikams. Keliaudami neaprėpiamu Amerikos žemynu, regėsite pelkes, salas, šikšnosparnių olas, kanjonus ir dar daug visko, sužinosite apie padarus, kurie pripildo šį platų įvairiaspalvį kraštovaizdį gyvybės.

 

Europos krepšinio čempionato rungtynės dėl 3 vietos

TV3 ir Viasat Sport Baltic, 15.00 val.

Labai tikimės, kad šiose rungtynėse lietuvių neišvysime, tačiau kova dėl bronzos puikiai pagyvins sekmadienio popietę! Na, o jei čia vis dėlto žais lietuviai, tai finalinį saviškių pasirodymą stebėti juk tiesiog privalėsime!

 

Europos krepšinio čempionato finalas

TV3 ir Viasat Sport Baltic, 20.00 val.

Visi šįvakar laikom kumščius, kad svarbiausiose čempionato rungtynėse gautų galimybę žaisti Lietuvos rinktinė. Net jei čia ir nepakliūsime, vis tiek bus smalsu – kas iškovos Europos krepšinio karalių karūną?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų